Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίδες άλλαξα καλώδιο HDMI και η εικόνα άλλαξε προς το καλύτερο. Δεν είμαι σίγουρος ότι λειτουργεί στο 100% των δυνατοτήτων της αλλά δε νομίζω να το ψάξω περαιτέρω μέχρι να στήσω ένα σταθερό και να θυμηθώ να βάλω κάρτα AMD/ATI.

Τι καλωδιο ειχες και τι καλωδιο εχεις τωρα; Ισως με ενα μεσαιας/καλης κατηγοριας να εχεις λιγο καλυτερη αποδοση.

Γενικοτερα παντως, τα καλωδια "του κιλου" ειναι κατι πριν το τιποτα.

Δημοσ.

Kαι τα δυο ειναι κινεζιές. Aπλα το δεύτερο είναι από τη "γνωστή" crystal (κωτσόβολος ; )

Είμαι σίγουρος ότι η οθόνη δεν αποδίδει το μέγιστο αλλά απο την άλλη δεν έχω άλλο χρόνο να αφιερώσω στο ζήτημα.

Όταν και εφόσον στήσω το σταθερό μου ευελπιστώ να δουλέψει 100% σωστά. Για την ώρα γνωρίζω ότι το λάπτοπ μου, μου προσφέρει μεγαλύτερη ικανοποίηση οπτικά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παρελαβα την οθονη απ οτο Vision και ολα οκ για χρηση με 7790 και PS3 :) . Πραγματικα πανεμορφη απο κοντα και εντυπωσιακα χρωματα που δεν τα φανταζομουν με την παλια μου LCD.

• Like 3
Δημοσ.

<p>Παρελαβα την οθονη απ οτο Vision και ολα οκ για χρηση με 7790 και PS3 :) . Πραγματικα πανεμορφη απο κοντα και εντυπωσιακα χρωματα που δεν τα φανταζομουν με την παλια μου LCD.</p>

Λάθος topic; :P

Δημοσ.

Λάθος topic; :P

Οχι απλα για τον φιλο που φοβοτανε να την παρει (και εγω αρχικα φοβομουν με αυτα που ακουγα) :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...