Getta Robo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Παίδες άλλαξα καλώδιο HDMI και η εικόνα άλλαξε προς το καλύτερο. Δεν είμαι σίγουρος ότι λειτουργεί στο 100% των δυνατοτήτων της αλλά δε νομίζω να το ψάξω περαιτέρω μέχρι να στήσω ένα σταθερό και να θυμηθώ να βάλω κάρτα AMD/ATI. Τι καλωδιο ειχες και τι καλωδιο εχεις τωρα; Ισως με ενα μεσαιας/καλης κατηγοριας να εχεις λιγο καλυτερη αποδοση. Γενικοτερα παντως, τα καλωδια "του κιλου" ειναι κατι πριν το τιποτα.
majnun Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Kαι τα δυο ειναι κινεζιές. Aπλα το δεύτερο είναι από τη "γνωστή" crystal (κωτσόβολος ; ) Είμαι σίγουρος ότι η οθόνη δεν αποδίδει το μέγιστο αλλά απο την άλλη δεν έχω άλλο χρόνο να αφιερώσω στο ζήτημα. Όταν και εφόσον στήσω το σταθερό μου ευελπιστώ να δουλέψει 100% σωστά. Για την ώρα γνωρίζω ότι το λάπτοπ μου, μου προσφέρει μεγαλύτερη ικανοποίηση οπτικά.
andreashellas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δηλαδη εν τελει η οθονη δεν συστηνεται για χρηση με intel hd 3000 ?
khr1s Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Παρελαβα την οθονη απ οτο Vision και ολα οκ για χρηση με 7790 και PS3 . Πραγματικα πανεμορφη απο κοντα και εντυπωσιακα χρωματα που δεν τα φανταζομουν με την παλια μου LCD. 3
Millennium Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 <p>Παρελαβα την οθονη απ οτο Vision και ολα οκ για χρηση με 7790 και PS3 . Πραγματικα πανεμορφη απο κοντα και εντυπωσιακα χρωματα που δεν τα φανταζομουν με την παλια μου LCD.</p> Λάθος topic;
khr1s Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Λάθος topic; Οχι απλα για τον φιλο που φοβοτανε να την παρει (και εγω αρχικα φοβομουν με αυτα που ακουγα) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα