Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι είναι ένα απλο HDMI σε HDMI καλώδιο. Μέσα είχε μόνο displayport καλώδια.

Το θέμα μου είναι ότι με τη γιορτή του 15αύγουστου αν είναι να τη γυρίσω θα πρέπει να γίνει σήμερα και για την ώρα δε βρίσκω λύση.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι προβλημα οθονης.Διαβασα καπου οτι η dell εστελνε hdmi καλωδιο σε αυτους που ειχαν laptop.Το καλωδιο ηταν εγκεκριμενο απο αυτους.Aν μπορεις μιλα με τεχνικο απο dell σημερα.

Δημοσ.

Θα δοκιμάσω και ubuntu μπας και εκεί δεν υπάρχει θέμα hdtv.

Δοκίμασα και το madvr αλλά δεν είμαι σίγουρος αν έκανε δουλειά. 

Τα έχω παίξει από χθες. Μια αγορά κάνεις και σου βγαίνει απο τη μύτη.
Πάντως από όσο διάβασα στην u2414h το θέμα υπάρχει και με τα display ports

Δημοσ.

γυρισε την και μην κουραζεσε  αλλο,οπως σου ειχα πει.......ελατωματικη θα ειναι.

Δημοσ.

Ειμουν ετοιμος για αγορα της συγκεκριμενης οθονης αλλα διαβαζω για πολλα bugs :(

http://en.community.dell.com/support-forums/peripherals/f/3529/t/19542085.aspx

Μεσα στο forum βλεπω να την προτεινουνε πολλοι, απο αυτους που την εχουνε δεν εχει αντιμετωπισει κανεις καποιο προβλημα ?

Να το ρισκαρω ? Υπαρχει εναλλακτικη οθονη με μικρο bezel- στα ιδια λεφτα η φθηνοτερη ? IPS παντα με λιγο input lag.

Δημοσ.

Οχι ακόμη.

Ειχε παρει φιλος φθηνα καλωδια HDMI απο το ebay και ειχανε ολα προβληματα σε συγκεκριμενες συσκευες. Δοκιμασε εντελως αλλο καλωδιο και βεβαιωσου οτι δεν φταιει αυτο. Μπορεις να την πας και σε ενα φιλο σου να διαπιστωσεις κατα ποσο εμφανιζεται το ιδιο προβλημα και σε αυτον.

Δημοσ.

Και η δικια μου εμπειρια ηταν πολυ ασχημη.Πηρα την εν λογω οθονη απο eshop και επεσα σε ελλατωματικο κομματι οπως περιεγραψα σε αυτο το τοπικ http://www.insomnia.gr/topic/529383-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-dell-ultrasharp-u2414h/?do=findComment&comment=53205067

Την επεστρεψα αμεσως στο eshop την τσεκαραν οτι οντως ειχε προβλημα,την εστειλαν αθηνα και η dell δεν τη δεχονταν πισω επειδη ο προμηθευτης δεν μπορουσε να βρει το product number( υπηρχε μονο πανω στη συσκευασια την οποια εγω βλακωδως ειχα πεταξει απο την πρωτη μερα).Αφου το βρηκαν τελικα τον κωδικο την δεχτηκαν και διαπιστωσαν οτι οντως ειχε προβλημα,δεχτηκα τηλεφωνημα απο το eshop στο ποιο μου ειπαν οτι εχει βγει ελλατωματικη παρτιδα στα συγκεκριμμενα μοντελα , δεν μπορουν να μου την αλλαξουν και  να παω στο πλησιεστερο eshop και να παρω τα χρηματα μου πισω-οπως και εγινε.Η ολη διαδικασια κρατησε 2μιση μηνες.

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρει κανείς εαν συνεργάζεται καλά με την HD8750M? Ειμαι έτοιμος για παραγγελία αλλά το σκέφτομαι τώρα που διαβάζω όλα αυτά! Η κάρτα μου βγάζει vga & hdmi έξοδο. Για χρήση με λάπτοπ την προορίζω..

Δημοσ.

Αλλα μιας και μιλαμε για 8750m προκειτε για λαπτοπ,και εκει λειτουργει παντα η ενσωματωμενη intel περα απο συγκεκριμενα προγραμματα που τα οριζεις εσυ..

Δημοσ.

Παίδες άλλαξα καλώδιο HDMI και η εικόνα άλλαξε προς το καλύτερο. Δεν είμαι σίγουρος ότι λειτουργεί στο 100% των δυνατοτήτων της αλλά δε νομίζω να το ψάξω περαιτέρω μέχρι να στήσω ένα σταθερό και να θυμηθώ να βάλω κάρτα AMD/ATI.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...