Dr.Fuzzy Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Φίλε μου επειδή το Vaio σου (64+64GB σε raid με i5) το είχα μέχρι και πριν ένα χρόνο, έχει απίστευτο panel και επειδή κατά καιρούς το είχα συνδέσει σε καλά μοντέλα Dell 24" και HP 24" στο γραφείο μου ήταν η μέρα με τη νύχτα. Θέλω να πω ότι μάλλον δε φταίει η οθόνη που αγόρασες, απλά το panel του Vaio είναι πολύ καλό και έχεις καλομάθει! 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 no offense, αλλά είναι ΤΝ Panel, που να ήταν IPS/VA... 2
stathisgtr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Αν έκανες την αλλαγή από limited range rgb σε full range rgb τότε δεν placebo.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 no offense, αλλά είναι ΤΝ Panel, που να ήταν IPS/VA... Είναι WXGA: 13.1" wide (WXGA++: 1600 x 900) TFT colour display (Clear Tough LCD [Rich Colour])
majnun Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Tελικά δεν είναι placebo. τσεκαρα ισοτοσελίδες, εικόνες, κλπ. Καμία σχέση η αντίθεση και τα χρώματα. Για τις nvidia κάρτες υπάρχει λύση, τι γίνεται με τις intel ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Είναι WXGA: 13.1" wide (WXGA++: 1600 x 900) TFT colour display (Clear Tough LCD [Rich Colour]) TN Panel...
aetos1988 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Λογικό είναι επειδή συνήθισες τα υπερκορεσμένα και ψεύτικα χρώματα του tn panel σου φαίνεται έτσι , η εικόνα είναι περίπου σαν τον ήχο που πρέπει να έχεις ένα χρόνο προσαρμογής . Υ.Γ. Στην εικόνα που ανέβασες η dell έχει περισσότερη λεπτομέρεια αν προσέξεις καλά , συγκεκριμένα υπάρχουν κάποια σύννεφα προς τα αριστερά της οθόνης που το tn panel δεν φαίνονται επειδή έχει όπως είπα υπερκορεσμένα χρώματα . 3
majnun Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Έτσι φαίνεται λόγο φωτογραφικής. Πίστεψε με. Δοκίμασα την ίδια οθόνη σε 2 λαπτοπ. Το δικό μου με intel hd3000 και της κοπέλας μου με nvidia gt540 + fix. Ε καμιά σχέση η οθόνη.
aetos1988 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Τι να σου πω εσύ τις βλέπεις αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι σίγουρα αυτό που λέω ότι χρειάζεσαι ένα χρόνο προσαρμογής. Κάτι περίπου ανάλογο αντιμετώπισα και εγώ στην τηλεόραση όμως , είχα μια Philips 32'' με ρυθμίσεις εικόνας στα δυναμικά δηλαδή έντονα φωτεινά χρώματα κτλ. και όταν πήρα την Samsung D6000 με S-PVA panel μου φάνηκε ότι έχει ξεπλυμένα χρώματα στην αρχή μάλλον κάτι ανάλογο ισχύει και στην δική σου περίπτωση .
majnun Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Mα συγκρινω την ίδια οθόνη απλά συνδεδεμένη σε άλλους υπολογιστές και όχι διαφορετικές οθόνες μεταξύ τους. Το θέμα που το έχει διακρίνει σωστά ο stathis είναι ότι το monitor αναγνωρίζεται σαν τηλεόραση και περνούν αλλοιωμένα τα χρώματα
stathisgtr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Drivers τι εχει?Αν υπαρχουν καινουρια εγκατεστησε τα.Υπαρχει θεμα με το hdmi γενικα.Στελνει λαθος σημα.
Millennium Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Έχω ακούσει για θέματα με hdmi κάποιες φορές με intel hd πάντως αν και αυτό που πε ο thresh ισχύει.
stathisgtr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Το θέμα υπάρχει και δεν είναι πρόβλημα οθόνης ούτε Dell.Intel graphics,Nvidia και amd.Κλασικά θέμα με drivers.Αυτοί πρέπει να ασχοληθούν.
Millennium Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Για οδηγούς μιλάω,η οθόνη δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα.
majnun Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δοκίμασα και τους νέους drivers της intel (απεγκατάσταση-εγκατάσταση) με το ίδιο φτωχό αποτέλεσμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα