bounce2 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δεν είναι κάτι καινούργιο. Το software της vreveal το κάνει αυτό εδώ και χρόνια. Ωραία υλοποίηση πάντως.
h34a Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Και τότε γιατί αφήνεις το youtube να κάνει κουμάντο για σένα. Φτιάξε κάτι αντίστοιχο. Πήγαινε αλλού. Παρεπιπτόντως το αποτέλεσμα φαίνεται πολύ πολύ... smooth. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν φαντασία. Η τεχνολογία αυτή μόλις διατεθεί στο κοινό θα κάνει πάταγο. Τέρμα οι ζαλάδες με βίαια time-lapses! Το αξιοθαύμαστο είναι ότι δημιουργεί νέα frames (αν κατάλαβα καλά) παίρνοντας δείγματα από τα ήδη υπάρχοντα. Αυτό, στην ουσία, μπορεί να μας γλυτώσει. Τι εννοώ; Ας πούμε ότι καταλάθως κουνάμε την κάμερα ή τραβάμε κάτι άσχετο κάποια στιγμή. Η τεχνολογία αυτή σώζει τη μέρα. Ποτέ δεν έχω αφήσει το Youtube να αγγίξει οποιοδήποτε βίντεό μου, πάντα κάνω κλικ στο όχι, έχω δει όμως πως έχει σακατέψει βίντεο άλλων χρηστών. Το κακό με αυτή τη τεχνολογία είναι ακριβώς πως κάνει τα βίντεο τόσο smooth που μοιάζουν ψεύτικα, τώρα αν νομίζεις πως αυτή είναι η σωτηρία σου ... 1
h34a Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Λοιπόν δεν είναι stabilizing ξεκολλήστε μερικοί. Είναι ανακατασκευή του video χρησιμοποιώντας frames από άλλες στιγμές του video. Αυτό το πράγμα γίνεται ήδη αλλά χειροκίνητα παράδειγμα αυτό το tutorial Πάρτε και ένα τέλειο hyperlapse Ακριβώς αυτό, άλλο ένα interpolation στη ζωή μας, το ήδη συμπιεσμένο βίντεο που καταγράφει η κάμερα του ξαναπερνάει μία ακόμα πολύ βαρβάτη επεξεργασία που στο τέλος παρακαλάς γονατιστός το θεό να δεις έστω και ένα φυσικό pixel και ας πεθάνεις μετά. Και όπως πάντα, η τυπική σούπερ βαρετή μουσική επένδυνση στο διαφημιστικό βιντεάκι που έχει ξαναχρησιμοποιηθεί σε δισεκατομμύρια άλλα βίντεο, υποτίθεται πως τέτοιες διάνοιες και σωτήρες της ανθρωπότητας θα έπρεπε να είναι λίγο πιο δημιουργικοί στη παρουσίαση του κοσμοιστορικού έργου τους στο λαό.
keysmith Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 η MS στο ξεκάρφωτο κάνει ωραία πραγματάκια όπως αυτό εδώ. Και τα δίνει και δωρεάν (πιστεύω και αυτό). Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το ICE που κάνει εξαιρετικές πανοραμικές φωτογραφίες χωρίς πολλά πολλά.. και με αρκετή παραμετροποίηση (γωνία θέασης κ.α.) πραγματικά επαγγελματικό.. Και αυτό εδώ το βλέπω να μπαίνει στο movie maker των win 9, για αρχή. Μπράβο MS. Όταν το αξίζει πρέπει να της το λέμε! 1
SHot-OS Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Ακριβώς αυτό, άλλο ένα interpolation στη ζωή μας, το ήδη συμπιεσμένο βίντεο που καταγράφει η κάμερα του ξαναπερνάει μία ακόμα πολύ βαρβάτη επεξεργασία που στο τέλος παρακαλάς γονατιστός το θεό να δεις έστω και ένα φυσικό pixel και ας πεθάνεις μετά. Και όπως πάντα, η τυπική σούπερ βαρετή μουσική επένδυνση στο διαφημιστικό βιντεάκι που έχει ξαναχρησιμοποιηθεί σε δισεκατομμύρια άλλα βίντεο, υποτίθεται πως τέτοιες διάνοιες και σωτήρες της ανθρωπότητας θα έπρεπε να είναι λίγο πιο δημιουργικοί στη παρουσίαση του κοσμοιστορικού έργου τους στο λαό. Ο "λαος" πρεπει να ξεπερασει το βλεπω και να δει το ειναι. Δεν σου αρεσει η μουσικη? Οκ χαντακωσε ενα ολοκληρο Project, makes sence... Φανtαζομαι δεν σου αρεσουν και οι περισσοτερες ταινιες γιατι εχουν special effects και δεν ειναι φυσικες ετσι? 1
h34a Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Ο "λαος" πρεπει να ξεπερασει το βλεπω και να δει το ειναι. Δεν σου αρεσει η μουσικη? Οκ χαντακωσε ενα ολοκληρο Project, makes sence... Φανtαζομαι δεν σου αρεσουν και οι περισσοτερες ταινιες γιατι εχουν special effects και δεν ειναι φυσικες ετσι? Ποιό project, αυτούς που πάνε να κάνουν καμμιά αρπαχτή εννοείς, το έργο τους το έχουν κάνει άλλοι εδώ και χρόνια, όπως ανέφεραν μερικοί. Απεχθάνομαι το 99% των SFX ταινιών, τα εφέ τους είναι για γέλια και οι ταινίες κατάλληλες μόνο για μικρά παιδιά. Ο τρόπος επικοινωνίας και προώθησης ενός προιόντος φανερώνει πολλά για το πως αντιμετωπίζουν το προιόν και σε ποιους πελάτες απευθύνονται. Αν θέλεις το βίντεο των διακοπών σου μετά το πέρασμα από το πρόγραμμα να δείχνει σαν απόσπασμα από τη ταινία Avatar, εντάξει, ο καθένας με τα γούστα του. 1
MavroManitari Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Αχ insomnia ποτέ δεν με απογοητεύεις...και "την θεραπεία για τον καρκίνο να διατίθεται δωρεάν" να ανεβάσεις πάντα θα πεταχτεί ο αντιρρησίας να κράξει για κάτι... 3
gon1332 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Ποτέ δεν έχω αφήσει το Youtube να αγγίξει οποιοδήποτε βίντεό μου, πάντα κάνω κλικ στο όχι, έχω δει όμως πως έχει σακατέψει βίντεο άλλων χρηστών. Το κακό με αυτή τη τεχνολογία είναι ακριβώς πως κάνει τα βίντεο τόσο smooth που μοιάζουν ψεύτικα, τώρα αν νομίζεις πως αυτή είναι η σωτηρία σου ... Περί ορέξεως...
SHot-OS Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Ποιό project, αυτούς που πάνε να κάνουν καμμιά αρπαχτή εννοείς, το έργο τους το έχουν κάνει άλλοι εδώ και χρόνια, όπως ανέφεραν μερικοί. Απεχθάνομαι το 99% των SFX ταινιών, τα εφέ τους είναι για γέλια και οι ταινίες κατάλληλες μόνο για μικρά παιδιά. Ο τρόπος επικοινωνίας και προώθησης ενός προιόντος φανερώνει πολλά για το πως αντιμετωπίζουν το προιόν και σε ποιους πελάτες απευθύνονται. Αν θέλεις το βίντεο των διακοπών σου μετά το πέρασμα από το πρόγραμμα να δείχνει σαν απόσπασμα από τη ταινία Avatar, εντάξει, ο καθένας με τα γούστα του. Matrix, Star wars/trek, lotr, independence day, gladiator, the abyss, alien, inception, jurassic park. αυτα μου ερχονται τωρα. αλλα εχεις απο πισω σου την λεξη 99% που ειπες οποτε μπορεις να μου το γυρισεις. Και στο τελος ειπες την μαγικη προταση. "Ο τρόπος επικοινωνίας και προώθησης ενός προιόντος φανερώνει πολλά για το πως αντιμετωπίζουν το προιόν και σε ποιους πελάτες απευθύνονται." Ξερουν ΑΚΡΙΒΩΣ που απευθυνονται και αυτοι στους οποιους απευθυνονται θα το παρουν. Ασχετος αν δεν απευθυνονται σε εσενα ή εμενα. Τετοιες δουλειες δεν ειναι αρπαχτες θελουν απειρο προγραματισμο για να γινονται ολα αυτοματα. Τα πιο παλια δειγματα που ειπαν τα αλλα παιδια γινονταν φανταζομαι χειροκινητα και οχι αυτοματα οπως αυτο. Και οχι δεν θα ηθελα να ειναι το βιντεο των διακοπων μου ετσι γιατι οπως ειπα δεν απευθυνεται σε μενα. Αλλα σε καποιες προσωπικες δουλειες αλλων ειμαι σιγουρος πως θα κανει πολυ ομορφη δουλεια. Μην ειστε αρνητικοι! Αν τα βλεπετε ολα αρνητικα ετσι θα ειναι και η ζωη σας... 1
MavroManitari Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Μην ειστε αρνητικοι! Αν τα βλεπετε ολα αρνητικα ετσι θα ειναι και η ζωη σας... Σωστός μόνο που συμβαίνει το αντίστροφο. Απλά αντί να βλέπεις πλέων εμπεριστατωμένη επιχειρηματολογία βλέπεις αόριστους ισχυρισμούς και κόσμο να βγάζει τα σπαμένα του εδώ μέσα 2
Retromaniac Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Σωστός μόνο που συμβαίνει το αντίστροφο. Απλά αντί να βλέπεις πλέων εμπεριστατωμένη επιχειρηματολογία βλέπεις αόριστους ισχυρισμούς και κόσμο να βγάζει τα κομπλεξ του εδώ μέσα fixed
eiffel37 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Και στο youtube υπαρχει edit για τα βιντεο να δειχνουν πιο σταθερα.Που το νεο? Κανένα πρόγραμμα σήμερα δεν μπορεί να κάνει αυτή την απίστευτη επεξεργασία ούτε Final Cut Pro , Premier κτλ. Ελπίζω να μας το δώσει γρήγορα η Microsoft . Με την υπάρχων τεχνολογία για να κάνεις Hyperlapse θες 2 μέρες για 100 μέτρα με το τρίποδο ανα 20cm, εστίαση φωτό κ πάμε πάλι...... αυτό είναι το νέο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα