Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eδώ και λίγο καιρο έχω πρόβλημα με το ποντίκι, κάθε λίγο κολάει για λίγα δευτερόλεπτα και κάνει τον ήχο που κάνει ο υπολογιστής όταν συνδέεις ή αποσυνδέεις κάτι σε θύρα USB. Το φαινόμενο είναι πιο έντονο κατα τη διάρκεια κάποιου game (μόνο Divinity: Original Sin παιζω αυτό το καιρό και πάλι καλά είναι turn based, κολλάει το ποντίκι στην άκρη της οθόνης με αποτέλεσμα η κάμερα να "ταξιδεύει" κάθε λίγο :cry: )

Έχω δοκιμάσει όλες τις θύρες γιουεσμπι του υπολογιστή και το πρόβλημα παρέμενε, άλλο ποντίκι δεν έχω διαθέσιμο ούτε άλλο υπολογιστή αλλά έχω δοκιμάσει αρκετή ώρα στην οθόνη επιλογής χρήστη να πηγαίνω το ποντίκι πέρα δώθε και εκεί δε κολλάει καθόλου. Το πισι τρέχει παράθυρα 7 64μπιτ,4γιγα ραμ και ι5 750 επεξεργαστή και το ποντικι λοτζιτεκ ΜΧ518.
Κάποιες λύσεις που βρήκα στο νετ δοκίμασα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έχετε καμιά ιδέα του τι μπορεί να φταίει, έχει αρχίσει να επιρεάζει τη ψυχική μου υγεία  :X

Δημοσ.

Όχι το κάνει συνέχεια, απλά στο παιχνίδι έχω παρατηρήσει μεγαλύτερη συχνότητα αν και πριν που έβλεπα ένα βίντεο στο youtube είδα οτι και εκεί το κάνει πολύ συχνα σχεδόν κάθε 2-3 δευτερόλεπτα. Το μόνο μέρος στο οποίο δε το χω συναντήση έιναι στην οθόνη που επιλέγεις σε ποιό user account θές να μπεις. 

Δημοσ.

Κατι τετοια τρελα εκανε και το δικο μου και τελικα εφταιγε το ποντικι . Δοκιμασε ομως σε safe mode να δεις αν παρουσιαζει τα ιδια προβληματα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...