Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ανακοινώθηκε από τη Ubisoft η ανάπτυξη του 7ου τίτλου της δημοφιλούς σειράς, αυτή τη φορά από τη Limbic Entertainment, το στούντιο που το remake του Might & Magic X: Legacy. Η κυκλοφορία του παιχνιδιού αναμένεται κάποια στιγμή το 2015, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ψηφοφορία στο site της Ubisoft για το αν θα συμπεριληφθεί (πριν τα αναπόφευκτα DLC) η Sylvan ή Fortress πόλη στο κυρίως παιχνίδι. 2
Πέτρος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Το προηγούμενο δεν άντεξα να το προχωρήσω... Τόσο αδιάφορη, επαναλαμβανόμενη, ουσιαστικά όμοια ανεξάρτητατα από τη φράξια σούπα, το έστειλα γρήγορα. (δεν)ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο, βλέπουμε και κάνουμε... 1
chek2fire Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 To προηγούμενο ήταν ένα καθαρό κλέψιμο της cpu σε όποιον αμυαλό είχε το θάρος να τα βάλει μαζί της. Σε έφερνε σε σημείο η να σπάσεις το pc η να κάνεις ragequit. Εγώ έκανα το δεύτερο 1
thelocal Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Είχα λιώσει το 3 μαζί με τα expansions είχα παίξει το 4 με ψιλοαπογοήτευσε αν και το τερμάτισα πήγα στο 5 με κούρασαν τα 3d γραφικά και το παράτησα. Το 6 δεν το άγγιξα. Στα 23 μου πλέον υπάρχει περίπτωση να αξίζει το 7?
Hellraiser76 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Οτι χειροτερο εχω παιξει στη ζωη μου...ενα μισοτελειωμενο παιχνιδι γεματο bugs,γραφικα της πλακας που δυσκολευεσαι σε full settings να διακρινεις λεπτομερειες στο χαρτη,cutscenes που οι χαρακτηρες οταν μιλανε δεν ανοιγοκλεινουν τα στοματα τους(!!!),σεναριο ανυπαρκτο,τοσο αργο ειδικα οταν ερχεται η σειρα του υπολογιστη που νομιζεις οτι βρισκεσαι στην εποχη των 16bit. Και αυτα ειναι τα βασικα...να πουμε για τις γελοιες πολεις που ειναι σαν πινακες ζωγραφικης 5χρονου;Για τα καστρα στις πολιορκιες που ειναι απλα το τειχος και αυτο σαν χαρτονι και τιποτα αλλο; Ενα σχολιο ενος τυπου στο steam τα λεει ολα...αυτο ειναι το ΙΙ...το V το βαλατε για πλακα ετσι; 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να πω ότι εκπλήσσομαι πραγματικά. Η σειρά έχει πάρει λάθος κατεύθυνση ήδη από το προηγούμενο -τουλάχιστον- και τα όσα προηγήθηκαν με τη beta δεν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Ελπίζω να στρώσει στην πορεία, αλλά με τα όσα διαβάζω μέχρι στιγμής, δε δίνω τα χρήματα που ζητάνε.
firepc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Τόσο χάλια ρε παιδια; Να ξαναβάλω το 3; Ετσι φιλε, κατεβασε το pentium II απ το παταρι και βαλε το H3
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Διαβάζω πολλές αρνητικές κριτικές και ακούω γνώμες ανθρώπων που έχουμε πάνω-κάτω ίδιες προτιμήσεις, δεν έχουν πολλά θετικά να πουν. Από ό,τι καταλαβαίνω, προσπάθησαν να "επιστρέψουν στο παρελθόν" αλλά δεν τους βγήκε, με τις 2D πόλεις κτλ. Συν του ότι έχουν πάλι θέματα σύνδεσης στο multi, τα turns της ΑΙ σέρνονται κτλ. Αυτά με κάθε επιφύλαξη, απλά μεταφέρω τι διαβάζω και ακούω, αλλά με 66% αυτή τη στιγμή στο metacritic και 41% θετικές στο Steam (συν του ότι αναγκαστικά μπλέκεις και με Uplay) δεν τα βλέπω τα πράγματα καλά. Για να ζητάς 50 ευρώ, πρέπει να έχεις ένα άψογο προϊόν, αλλιώς θα σε κατασπαράξουν οι κριτικές.
Tobajara Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δεν κατάφερα ποτέ να παίξω το 6 λόγω τεχνικών προβλημάτων, κράσαρε με ρυθμό πολυβόλου. Με βλέπω να μην ακουμπάω καν το 7, και ευτυχώς από grand strategy και TBS αυτού του είδους υπάρχουν πολλές καλές επιλογές. Κρίμα για μια ιστορική σειρά να δέχεται τόση κριτική. EDIT - και δε χρειάζεται κανένας PII από το πατάρι, το GOG τα έχει σε τιμή χώμα εδώ και αρκετό καιρό σε complete editions οπότε όσοι πιστοί... 1
chek2fire Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 εμένα μου ήρθε ήδη ο κολέκτορας και μπορώ να πω είναι από τους ποιο όμορφους που έχω αγοράσει. Πορτάκι με μαγνήτη για να βλέπεις την πανέμορφη φιγούρα που έχει μέσα, πολύ καλό artbook και γενικά πολύ καλή δουλειά. Για το game τώρα απλά θα το αφήσω να ωριμάσει και να λύσουν τα bug μέχρι να το παίξω. Προσωπικά είμαι ποιο πολύ του ύφους που έχουν τα disciples αν και μου αρέσει γενικά αυτό το είδος στο προηγούμενο heroes είχα εξοργιστεί με το πόσο cheat έκανε η ΑΙ. Εύχομαι να το έχουν διορθώσει τώρα.
Hellraiser76 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δεν φτιαχνεται αυτο το πραγμα οσο καιρο και να το αφησεις να ωριμασει...το budget που ειχε σε συνδυασμο με τους αχρηστους developers καταδικασανε το παιχνιδι που απλα ειναι τραγικο σε ολα τα επιπεδα.
Millennium Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Ubisoft offers free game and refunds in Might & Magic Heroes 7 flap Ubisoft has updated the copy on the game's official website, offered full refunds to any who want one, and also will give a free game as a make-good. "Ubisoft regrets any confusion created by the marketing materials fro our Might and Magic Heroes 7 Collector's Edition," the publisher said in a statement (per GameSpot). "Ubisoft apologizes for any frustration and disappointment resulting from these items being in digital format vs. physical format." The free games on offer are all PC editions of Far Cry 4, Assassin's Creed Rogue, The Crew, Toy Soldiers: War Chest Hall of Fame Edition, and Zombi. The refund and free game offer only pertains to copies sold in the U.S.
Hellraiser76 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Οτι να ναι οι ξεφτυλες...τους κοροιδεψανε μεχρι και στις collectors;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα