h34a Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ένα από τα χειρότερα παιχνίδια όλων των εποχών, ποτέ δε κατάλαβα τι καλό βρίσκει ο κόσμος σε αυτό.
JUST-GAMER Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δεν ξερω γιατι αλλα με οτι μπλεκετε το xbox one συνηθως τρωει την καταγραυγη του κοσμου(Και οχι αδικα κατα τη γνωμη μου). Μηπως σημαινει κατι αυτο?
ggramenos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Πως δείχνει η ΜΣ πως έχει τρομοκρατηθει από της πωλήσεις του ΠΣ4. Πάει έχασε την κόντρα.σε αυτή την γενιά, ίσως την επόμενη σε 7-8 χρόνια να κάτι πιο αξιόλογο ....αχαχααχαχαχχαχ....μπας σε καλο σου...μ'εκανες και γελασα...θες και τα λες Η σου ξεφευγουν....δεν ξερω αν εχεις καταλαβει ότι η M$ εχει και το καρπουζι και το μαχαιρι...με πανω από ένα δις ενεργους πελατες αυτή την στιγμη ,τη θα μπορουσε να κλασει η Sony μπροστα της....αν ειχε τ'αρ@@@@ και τα φραγκα η Sony,γιατι δεν εκανε πρωτη την κινηση???Η M$ μπορει να εχασε την μαχη(...προς το παρον) στις κονσόλες αλλα κερδισε τον πολεμο...είμαι οπαδος και των δυο και θα είμαι μεχρι να σβυσουν...αλλα μην λες πραγματα τα οποια είναι ουτοπικα και δεν εχουν βαση.....καλος ο φανμποισμος αλλα ως ένα σημειο....
TEOKOS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Το τελευταίο TR το αγόρασα εφόσον το είχα τελειώσει σαν πειρατικό. Μόνο και μόνο για να συνεχίσουν να βγαίνουν τέτοια διαμάντια ΚΑΙ στην PC πλατφόρμα. ....αισθάνομαι ολίγον τι μαλάκας...
Socratis_g Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Θα μπορουσε να ειναι ο μοναδικός λόγος για να παρω Χ1.
gokuthelegend Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Αυτοί χάνουν τα λεφτά μας, παιχνιδάρες να παίξουμε έχει πολλές. Tomb Raider όμως μόνο ένα. 2
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Haters will hate, Οποίος έχει παίξει tomb raider καταλαβαίνει πως αν δεν βγει το επόμενο άμεσα για PC θα ξενερώσει ο κόσμος. Το παιχνίδι άξιζε τα λεφτά του, προσωπικά το αγόρασα και το ευχαριστήθηκα αλλά να αναγκάζεις τον άλλον να αγοράζει xbox για να συνεχίσει ένα καταπληκτικό παιχνίδι είναι κοτσάνα... Τι σκέφτονταν στην square enix όταν έκαναν την συμφωνία; Έχει τόσο τούμπανο γραφικά που στην κονσόλα το ξεσκίζεις από θέμα ποιότητας και αν γίνει port μετά θα χαλάσει και η PC εμπειρία
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Tomb Raider όμως μόνο ένα. Uncharted όμως 4
jimmy213 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Απ' ότι λέγεται θα υποστηρίζει το mantle, so η PC έκδοση είναι σίγουρη. Τα "exlusives" πλέον δεν τραβάνε πολύ.
Shogo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 καλά τώρα που έμαθα ότι βγαίνουν στο pc τα 2 καινούρια metal gear solid έχω πωρωθεί και σίγουρα θα βγει και το tomb XD
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 http://www.dsogaming.com/news/rise-of-the-tomb-raider-may-hit-pc-after-all-mantle-support-already-confirmed/ δεν είναι άσχημο να διαβάζετε κάνα νέο παραπάνω πριν το βάλετε σαν αρχική είδηση! 1
bounce2 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Τελικά φαίνεται οτι όλη η ιστορία που έγινε με την υποτιθέμενη αποκλειστικότητα (που τελικά ήταν μούφα) ήταν καλή διαφήμιση για το νέο TR.
21century Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Mεγάλη δυνατή συνέχεια για το παιχνίδι...
anretal Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 ....αχαχααχαχαχχαχ....μπας σε καλο σου...μ'εκανες και γελασα...θες και τα λες Η σου ξεφευγουν....δεν ξερω αν εχεις καταλαβει ότι η M$ εχει και το καρπουζι και το μαχαιρι...με πανω από ένα δις ενεργους πελατες αυτή την στιγμη ,τη θα μπορουσε να κλασει η Sony μπροστα της....αν ειχε τ'αρ@@@@ και τα φραγκα η Sony,γιατι δεν εκανε πρωτη την κινηση???Η M$ μπορει να εχασε την μαχη(...προς το παρον) στις κονσόλες αλλα κερδισε τον πολεμο...είμαι οπαδος και των δυο και θα είμαι μεχρι να σβυσουν...αλλα μην λες πραγματα τα οποια είναι ουτοπικα και δεν εχουν βαση.....καλος ο φανμποισμος αλλα ως ένα σημειο.... αν ησουν οπαδος και των δυο αποκλειεται να μιλουσες με αυτον τον τροπο αν ειχε λεει τα @@ η sony θα εκανε την κινηση πρωτη να στο θεσω αλλιος αν ειχε τα @@ η ms θα ελεγε οτι τα exclusive της ειναι timed και δεν θα κοροιδευε κυριως τον κοσμο της
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα