Προς το περιεχόμενο

2014 - 2015 TV Season

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι!

Επίσης, στο GOT ο Robert Baratheon (Mark Addy) παίζει τον μπεκρή Ηρακλή στο Atlantis.  :-D

• Απαντ. 521
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου, καταφερα και ειδα 30 λεπτα αλλα τιποτα το αξιολογο. Ασαφες , ανευρο και με μετριους ηθοποιους.

Δημοσ.

Τι λέει το sense8?

Προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου, καταφερα και ειδα 30 λεπτα αλλα τιποτα το αξιολογο. Ασαφες , ανευρο και με μετριους ηθοποιους.

okay ομολογω οτι γελασα με το strap on αλλα μετα απο 4 επεισόδια χωρις main plot prog, επρεπε να το κανω

iQWKspqiYM1Hu.gif

• Like 1
Δημοσ.

πολυ γκει το σενσε8 και δεν μιλαω για τους χαρακτηρες, οι 4nb με εφεραν στα ορια μου, αλλα θα προσπαθησω να το τελειωσω

Δημοσ.

Το Sense8 έπρεπε να λέγεται G8. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Μπόρεσα να δω μέχρι και το τέταρτο επεισόδιο. Το διέγραψα.!

• Like 2
Δημοσ.

Είδε κανείς το Whispers;

Έβαλαν εξωγήινους αλλά επειδή δεν είχαν λεφτά τους άφησαν σαν φανταστικούς φίλους...

Δημοσ.

Wayward pines & Mr robot από τις καινούργιες σειρές.

Οτιδήποτε άλλο προσπάθησα να δω ήταν μέτριο.

• Like 3
Δημοσ.

Wayward pines & Mr robot από τις καινούργιες σειρές.

Οτιδήποτε άλλο προσπάθησα να δω ήταν μέτριο.

οντως αρκετα καλο το wayward pines. το mr robot δεν το εχω δει ακομη αλλα ολοι λενε τα καλυτερα.

Είδε κανείς το Whispers;

συμπαθητικο το the whispers. δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο, αλλα ειναι σχετικα ευχαριστο.

Δημοσ.

Game of thrones τραγικός ο τελευτέος κύκλος...το σταμάτησα.

Ναι, ειδικά το 8ο και το 9ο επεισόδιο δεν βλέπονταν. Τραγικά και βαρετά. Κοντέψαμε να κοιμηθούμε. Ούτε μια μάχη ρε παιδί μου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...