sYn Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Ναι! Επίσης, στο GOT ο Robert Baratheon (Mark Addy) παίζει τον μπεκρή Ηρακλή στο Atlantis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 ο Renly Baratheon δεν είναι? Χαχα εχεις δικιο. Και ελεγα καπου των εχω ξαναδει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Τι λέει το sense8? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου, καταφερα και ειδα 30 λεπτα αλλα τιποτα το αξιολογο. Ασαφες , ανευρο και με μετριους ηθοποιους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Τι λέει το sense8? Προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου, καταφερα και ειδα 30 λεπτα αλλα τιποτα το αξιολογο. Ασαφες , ανευρο και με μετριους ηθοποιους. okay ομολογω οτι γελασα με το strap on αλλα μετα απο 4 επεισόδια χωρις main plot prog, επρεπε να το κανω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 το between τελικα ειναι κακο, τσεκουρι, για να δουμε τι λεει το sense8 τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 πολυ γκει το σενσε8 και δεν μιλαω για τους χαρακτηρες, οι 4nb με εφεραν στα ορια μου, αλλα θα προσπαθησω να το τελειωσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 House of Cards,Daredevil και Game of thrones τα κορυφαια που χω δει μεχρι στιγμης φετος ενω περιμενουμε True Detective Ιουλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sYn Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Το Sense8 έπρεπε να λέγεται G8. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Μπόρεσα να δω μέχρι και το τέταρτο επεισόδιο. Το διέγραψα.! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Undertaker1982 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Game of thrones τραγικός ο τελευτέος κύκλος...το σταμάτησα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Είδε κανείς το Whispers; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Είδε κανείς το Whispers; Έβαλαν εξωγήινους αλλά επειδή δεν είχαν λεφτά τους άφησαν σαν φανταστικούς φίλους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Wayward pines & Mr robot από τις καινούργιες σειρές. Οτιδήποτε άλλο προσπάθησα να δω ήταν μέτριο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bogner uberschall Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Wayward pines & Mr robot από τις καινούργιες σειρές. Οτιδήποτε άλλο προσπάθησα να δω ήταν μέτριο. οντως αρκετα καλο το wayward pines. το mr robot δεν το εχω δει ακομη αλλα ολοι λενε τα καλυτερα. Είδε κανείς το Whispers; συμπαθητικο το the whispers. δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο, αλλα ειναι σχετικα ευχαριστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Game of thrones τραγικός ο τελευτέος κύκλος...το σταμάτησα. Ναι, ειδικά το 8ο και το 9ο επεισόδιο δεν βλέπονταν. Τραγικά και βαρετά. Κοντέψαμε να κοιμηθούμε. Ούτε μια μάχη ρε παιδί μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα