Havik Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 εγω εβαλα να δω το weird loners, στα μεσα του 3ου με πηρε κ ο υπνος Ανάμεσα στα άλλα δυο είναι το χειρότερο, το Fresh Off the Boat επισης ίσως να μην αρέσει σε κάποιους αλλά εμένα μου αρέσει, αν και απεχθάνομαι την rap/hiphop μουσική. και το undateable που τραγουδάνε συνέχεια και χορεύουν είναι κάπως ιδιαίτερο αλλά έχει στιγμές γέλιου. Anyway και εγώ βλέπω ένα δυο επεισόδια από μια νέα σειρά, αν δεν μου αρέσει την παρατάω, το καλό είναι ότι ήταν 20λεπτα οπότε είναι μικρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bogner uberschall Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 μετριο το pilot του wayward pines. παντως η gugino ειναι πολυ δυνατο μωρο, οπως και η lewis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 40ρες και οι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Ψιλόπερίεργο το wayward pines Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 κυκλοφορεί και το messengers τώρα, αλλά μάλλον κανένα απ τα δυο δεν αξίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Ψιλόπερίεργο το wayward pines Προς το καλο η προς το δεν βλεπεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Προς το καλο η προς το δεν βλεπεται? Θα δείξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Τίποτα καλό που να αναμένουμε για την καλοκαιρινή σεζόν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bogner uberschall Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 εγω θα δω τα εξης: wayward pinesunder the domeray donovanthe strainthe leftoverssatisfactiontrue detectivefear the walking dead εχω δει και μιαμιση σεζον απο το graceland αλλα μαλλον το βαρεθηκα και γι αυτο το σταματησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Τρομερή σειρά το graceland μιας και αναφέρθηκε και άκρως καλοκαιρινή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefter Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Καλησπερα Εχει ξεκινησει κανεις το American Odyssey ? Αν ναι ας μας πει δυο κουβεντες. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Προς το καλο η προς το δεν βλεπεται? Το wayward pines θεωρώ ότι έχει τις δυνατότητες να γίνει κορυφαία σειρά ή να πατώσει από την αρχή. Θέλω να πιστεύω ότι θα ισχύσει το πρώτο μιας και το pilot φαίνεται αρκετά promising. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bogner uberschall Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 το Dig τελικα λεει τιποτα? εχω δει μονο το pilot αλλα το ψηνω γενικα αν δεν ειναι τελειως μαπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 το Dig τελικα λεει τιποτα? εχω δει μονο το pilot αλλα το ψηνω γενικα αν δεν ειναι τελειως μαπα. συμπαθητικο το dig Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δυστηχως το resurrection εφακε κανσελ ε δε πα να @#@#@#@#@#@ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα