viper2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Σημερα στο αμερικα, λογικα αυριο θα το εχουμε βασικα, αρχιζουν να σκανε interviews για το πως ητανε και λοιπα τετοια... οψωμεθα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Ξερουμε αν ειναι procedural ή serialized το Bosch? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Serialized απο οτι φαινεται απο το πρωτο επεισοδιο. Δεν ειναι ασχημο, κατεβαζω και επεισοδιο 2 και 3 θα δειξει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 έχουν βγει 7 μέχρι στιγμής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 καλο καστ, ψιλοαδιαφορη η υποθεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Το Man Seeking Woman το ξεκινησε κανεις να πει εντυπωσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 ναι, εγω,μια σαχλα κ μιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 εχουν λυσσάξει στην διαφημιση για το DIG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 την κυριακη ξεκιναει μια ωραια σειρα στο ABC να δουμε τι θα πει αν και εχει ενδιαφερον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα παλικάρια. Η φετινή χρονιά είναι λίγο μέτρια ή μου φαίνεται;; ξεκίνησα το Constatine αλλά δεν με έπεισε καθόλου, ενώ το how to get away with murder μου φαίνεται απλά καλό, δεν είναι και το αγαπημένο μου είδος. Τι άλλο έχετε να μου προτείνετε ως τώρα;; 12 monkeys λέει τπτ;;; To Constantine είναι αρκετά καλό. Δεν μ άρεσε στα 2 πρώτα επεισόδια αλλά μετά έφτιαξε αρκετά ! Το 12 monkeys μ άρεσε απίστευτα απ το πρώτο επεισόδιο και δηλώνω φαν από τώρα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 την κυριακη ξεκιναει μια ωραια σειρα στο ABC να δουμε τι θα πει αν και εχει ενδιαφερον Δείχνει awful lot σαν το αυστραλεζικο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Θεωρώ τις καλύτερες φετινές σειρές πάντως το Sleepy Hollow και το Forever. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ηταν κακο το ending του how to get away with murder... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Το Battle Creek το ξεκινησε κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Βγήκαν τα δυο πρώτα επεισόδια του The Last Man on Earth Όπως φαίνεται και απο τον τίτλο είναι post-apocalyptic comedy. Αρκετά καλά και τα δυο επεισόδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα