pigeon Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 τι ειναι hard scifi Νομίζω το έχω ακούσει και ως "nerdy sf", είναι επ. φαντασίας με μεγάλη ακρίβεια στις τεχνικές λεπτομέρειες, σε βαθμό κακουργήματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Νομίζω το έχω ακούσει και ως "nerdy sf", είναι επ. φαντασίας με μεγάλη ακρίβεια στις τεχνικές λεπτομέρειες, σε βαθμό κακουργήματος Α. Δεν το εχει αλλα σαν σεναριο ειναι καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Βρηκα παρα πολυ καλο το εναρκτηριο επεισοδιο της καινουργιας σεζον του Black Mirror. Λιγο προβλεψιμο απο καποιο σημειο και μετα οτι εκανε manipulation ο John Hamm τον αλλο τυπα αλλα εξαιρετικο συνολικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bazinga13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Θα ξαναφαμε στην μαπα αυτην την κακασχημη την Eva Green :-D Site: Είστε έτοιμοι για την επιστροφή της “Penny Dreadful”; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Ωραίο το Xmas ep του black mirror αλλα δεν είμαι σίγουρος για τους αμερικανούς... Either way, το σενάριο και το story telling ηταν top. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bazinga13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Site: Οι 9 νέες σειρές του Netflix για το 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 ξεκινησα το mozart in the jungle, ειδα το 1ο επεισοδειο και μου αρεσε αρκετα παντα συμπαθουσα το μπερναλ και πολυ ευχαριστες γυναικειες παρουσιες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 1o επεισοδιο της 2ης σεζον του Broadchurch Χμμμ... not a big fan του να συνεχισουν το πλοτ της 1ης. Μπορει να εξελιχθει παλι σε κατι ωραιο αλλα αμφιβαλλω και ελπιζω να μην το τραβηξουν. Βεβαια υπαρχει και η παραλληλη ιστορια του Τεναντ με την υποθεση που τον καταδιωκει την οποια περιμενα να λαβει κεντρικο ρολο σε αυτη την σεζον. Μπορει και να γινει ετσι. Παντως σαν επεισοδιο ηταν αρκετα καλο και σαν ηθοποιια και σαν γυρισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Site: Οι 9 νέες σειρές του Netflix για το 2015 Άντε να δούμε πόσα θα παίξουν στην Γαλλία. Γέλασα με το "Marseille, όπως το House of Cards" γιατί το House of Cards δεν είναι καν διαθέσιμο στο γαλλικό Netflix αφού το έχει πάρει το CanalPlay κι έπεσε γκρίνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Το Empire το έχει δει κάνεις; Ένα επεισόδιο νομίζω έχει παιχτεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Arrow , Jane the Virgin , Reign , Supernatural , the 100 , the Flash , the Originals . the Vampire Diaries Ολα renewed απο CW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rockavlon Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Arrow , Jane the Virgin , Reign , Supernatural , the 100 , the Flash , the Originals . the Vampire Diaries Ολα renewed απο CW παρτυ θα κανουν τα 15χρονα κοριτσακια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Ειδε κανεις το 12 Monkeys απο Syfy yet? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 κατέβασα τα 2 πρώτα, αλλά δεν τα έχω δει ακόμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα παλικάρια. Η φετινή χρονιά είναι λίγο μέτρια ή μου φαίνεται;; ξεκίνησα το Constatine αλλά δεν με έπεισε καθόλου, ενώ το how to get away with murder μου φαίνεται απλά καλό, δεν είναι και το αγαπημένο μου είδος. Τι άλλο έχετε να μου προτείνετε ως τώρα;; 12 monkeys λέει τπτ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα