Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [Xbox 360][Xbox One][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά μου αρέσουν τα FPS πολύ. FPS και RPG μαζί καταλαμβάνουν το 70% των παιχνιδιών που παίζω,και περίπου 30% όλα τα άλλα είδη μαζί...  ;)  -_-

Eγω ας πουμε δεν ειμαι των ανταγωνιστικων παιχνιδιων.Τα βλεπω ως δημιουργια που εχει αρχη και τελος και βυθιζομαι σε αυτο που προσπαθει να ''πει'' ο dev μεσω του παιχνιδιου του.

RPGs ποτε οnline. :P

σίγουρα για 360, παίζεται για PC

Eλεος με τα cross gen.Εχει κρατησει περισσοτερο απο ποτε αυτο το πραγμα...

• Απαντ. 486
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

...

Για το μόνο που μπορώ να είμαι σίγουρος σε τέτοια περίπτωση είναι πως το ίδιο κατακριτέα θα ήταν αυτή η κίνηση για μένα. Για σένα δεν ξέρω αν θα ήταν το ίδιο επικροτέα, βέβαια.

Κι επειδή σου αρέσουν τα quotes, σε αυτό που έκανες bold πιο πάνω, το οποίο το παραθέτω ξανά εδώ για διευκόλυνση της κουβέντας, ποια παιχνίδια αναφέρει; Το Titanfall; Τι έγινε με αυτά τα παιχνίδια τελικά; Right.

Where this thing will go over time, just like Dead Rising or Ryse, we'll see what happens with the game. 

Μόνο αν είσαι κολλημένος έχεις κίνητρο να πάρεις Xbox πλέον, ή αν το μόνο που γουστάρεις να παίζεις είναι Halo. Μόνοι τους το δημιουργούν το αρνητικό κλίμα. 

Το ίδιο κόλλημα είναι και ο μόνος τρόπος για να δεις ως θετικό το να σκάει ένα τσουβάλι χρήμα η MS για να εμποδίσει άλλους να παίξουν ένα sequel αντί να επενδύσει το ίδιο χρήμα να βγάλει κάτι καινούργιο. 

• Like 4
Δημοσ.

Ενω καποιοι που εχουν τελειωσει και το λυκειο γιατι δεν στελνουν βιογραφικο? Ερωτηση κρισεως.

Τα παλικαρια του marketing γιαυτο τον λογο πληρωνονται να ξεκινανε τετοιες αντιδρασεις δεν εχει σημασια αν ειναι αρνητικες η θετικες.

Εδώ θα είμαστε να κρίνουμε εκ του αποτελέσματος και αν το "any publicity is good publicity". Στο bad publicity πάντως είναι μάστορες, δεν μπορώ να πώ. Όπως τότε με το always on Kinect ένα πράμα. Και είδαμε πού κατέληξε.

Το Tomb Raider είναι από τα πιό αγαπημένα μου παιχνίδια των τελευταίων ετών. Το sequel ήταν day-1 αγορά για μένα στο PC. Θα τους υποστήριζα με 1000.

Τώρα το παιχνίδι ακόμα και αν βγεί στο PC, θα αγοραστεί σε προσφορά. Όσο πιό πολύ το καθυστερήσουν, τόσα λιγότερα λεφτά θα πάρουν.

Παρατήρησε τώρα τα διάφορα σχόλια στο ίντερνετ να δείς πόσοι έχουν το ίδιο σκεπτικό. Το πρόβλημα είναι η Square Enix που δέχτηκε την εξαγορά. Η MS τη δουλειά της έκανε.

Όσο για το Marketing department του XBOX, ναί το κατέχουν το αντικείμενο απόλυτα. Γι'αυτό μετράμε τη μία κολοτούμπα πίσω από την άλλη, από τα αποκαλυπτήρια της κονσόλας μέχρι σήμερα. Είναι που θέλουν να κάνουν ντόρο......

Φαίνεται από τις πωλήσεις άλλωστε....

• Like 3
Δημοσ.

Μόνο αν είσαι κολημμένος έχεις κίνητρο να πάρεις Xbox πλέον, ή αν το μόνο που γουστάρεις να παίζεις είναι Halo.

ε, σε τετοια επιχειρηματα πραγματικα δεν ξερω τι να πω για σοβαρα. :D

δηλαδη μεχρι χτες, οκ, το σκεφτοσουν. χτες, το μονο που αλλαξε ειναι η ανακοινωση μιας συμφωνιας για το tomb raider (υπερ του xbox, οχι κατα), και εγινε μεταμορφωση σε "μονο εαν εισαι κολλημενος εχεις κινητρο να παρεις xbox πλεον" :D :D :D :D

βρε τη lara... καρδιοκατακτητρια μεγαλη....

Δημοσ.

Ρε προσπαθείτε να βρείτε λογική στον p3tran τώρα ; Είναι δυνατόν να είναι θετικό το γεγονός ότι το επόμενο TR θα είναι μόνο στο One, και όχι αλλού ; Έστω και για περιορισμένο χρονικό διάστημα ; Φυσικά και δεν είναι καλά αυτά τα πράγματα..Την Square Enix αν την συμφέρουν τα χρήματα και η συμφωνία με την M$ είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και εμάς σαν gamers δεν μας αφορά καθόλου.

• Like 3
Δημοσ.

Ρε προσπαθείτε να βρείτε λογική στον p3tran τώρα ; Είναι δυνατόν να είναι θετικό το γεγονός ότι το επόμενο TR θα είναι μόνο στο One, και όχι αλλού ; Έστω και για περιορισμένο χρονικό διάστημα ; Φυσικά και δεν είναι καλά αυτά τα πράγματα..Την Square Enix αν την συμφέρουν τα χρήματα και η συμφωνία με την M$ είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και εμάς σαν gamers δεν μας αφορά καθόλου.

^Μα πραγματικά το αυτό ^

Δημοσ.

1) Primal Carnage. Είναι Deathmatch. Έχει σενάριο, ιστορία, κλπ;

2) Serious Sam. Πηροβολάς και τίποτα άλλο. Μέτριο.

3) Το Forest δεν το έχω παίξει γιατί μου φαίνεται ότι είναι χαοτικό. Θα το δοκιμάσω όμως.

1) Online Multiplayer είναι μόνο. Αλλά είναι εθιστικό,και αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι το ασύμμετρο gameplay του. Το να παίζεις σαν δεινόσαυρος ή άνθρωπος είναι τελείως διαφορετική εμπειρία. Προσωπικά έχω κλείσει σε χρόνο όσο περίπου έκλεισα και στο Battlefield 3 (γύρω στις 300 ώρες)

2) Το Serious Sam 3 μέτριο ?  :confused:  :whistle:  Είναι απ τα καλύτερα FPS μαζί με το Far Cry 3 που έχω παίξει εδώ και μια δεκαετία!

Τεράστιες πίστες γεμμάτες secret areas,ένα σωρό διαφορετικά όπλα,τέρατα πετάγωνται από παντού,optimized,γραφικά μούρλια,options άπειρα,mods,σε αφήνει να κουβαλάς όλα τα όπλα,έχει χιούμορ,γρήγορη κίνηση χαρακτήρα... Ακόμα και split screen co-op με 4 παίχτες στο ίδιο PC έχει! Έχω παίξει 5 φορές co-op με διαφορετικούς φίλους μου απ την αρχή ως το τέλος και το ψήνω και για 5η φορά. Και πέρα της αξίας του σαν παιχνίδι,λειτουργεί και σαν benchmark. Ότι καινούριο βάλω στο PC μου,ανοίγω ξανά το SS3 να δω πως θα συμπεριφέρεται και αν μπορώ να ανεβάσω τα performance options παραπάνω.

3) Open world είναι. Αν σου φαινόταν χαοτικά και το Skyrim ή το Minecraft,τότε και αυτό έτσι θα σου φαίνεται. Btw είναι Early Access.

Δημοσ.

Eγω ας πουμε δεν ειμαι των ανταγωνιστικων παιχνιδιων.Τα βλεπω ως δημιουργια που εχει αρχη και τελος και βυθιζομαι σε αυτο που προσπαθει να ''πει'' ο dev μεσω του παιχνιδιου του.

RPGs ποτε οnline. :P

Eλεος με τα cross gen.Εχει κρατησει περισσοτερο απο ποτε αυτο το πραγμα...

Καλά τα online mmorpg ούτε εμένα μου αρέσουν. Όσε φορές και αν προσπάθησα να ενκλιματιστώ σε κάποιο,δεν τα καταφέρα.  :eek:

Δημοσ.

ε, σε τετοια επιχειρηματα πραγματικα δεν ξερω τι να πω για σοβαρα. :D

δηλαδη μεχρι χτες, οκ, το σκεφτοσουν. χτες, το μονο που αλλαξε ειναι η ανακοινωση μιας συμφωνιας για το tomb raider (υπερ του xbox, οχι κατα), και εγινε μεταμορφωση σε "μονο εαν εισαι κολλημενος εχεις κινητρο να παρεις xbox πλεον" :D :D :D :D

βρε τη lara... καρδιοκατακτητρια μεγαλη....

Το σχόλιό μου δεν αφορά τη Λάρα αποκλειστικά. Αφορά το ότι ο όρος "αποκλειστικό" για την MS δε σημαίνει ότι υποτίθεται ότι σημαίνει. Οπως είχε γίνει πολύ ξεκάθαρο από τα μέσα του 360 και μετά, δεν είναι νέο αυτό. Ο λόγος που το σκεφτόμουν ήταν αυτός. Το σκέφτομαι πολύ να αγοράσω μια κονσόλα για 5 παιχνίδια που θα βγουν κατά 95% κι αλλού μετά από ένα χρόνο. Δε θα πάθω και τίποτα να περιμένω, τόσο backlog έχω. Οπως και το σκέφτομαι πολύ να στηρίξω με τις αγορές μου μια εταιρεία που φέρεται τόσο τοξικά όσο η MS.

Η λογική σου ότι είναι περσινά ξινά σταφύλια αυτά τα παιχνίδια όταν βγαίνουν αλλού έχει βάση μόνο αν είσαι day one adopter. Ελάχιστοι είναι αυτοί όμως. Αν κάποιος γλυκοκοίταζε το Χ1, σαν εμένα καλή ώρα, για παιχνίδια που μέχρι να το αγοράσει δε θα ήταν πια exclusives ποιος ο λόγος μετά να πάρει την κονσόλα; Εκτός κι αν το αγαπημένο του παιχνίδι είναι το Halo; Δε λέω καν το Forza, επειδή μια χαρά τη βγάζεις στο PC για racing games, αν αυτό είναι το πάθος σου. 

Σε αυτά τι έχεις να πεις σοβαρά; :P

Δημοσ.

Νέες φρέσκιες ειδήσεις:

"Rise of the Tomb Raider" Confirmed to be Exclusive for at least 17 Hours on XBOX One

With rumors swirling about Rise of the Tomb Raider‘s exclusivity on the Xbox One, Xbox head Phil Spencer has confirmed that the game will be exclusive on the Xbox One for at least seventeen hours.

It is also rumored that Sony is trying to make Rise of the Tomb Raider DLC exclusive to the PlayStation 4 after the Microsoft exclusivity period is over. Following that, Microsoft plans to make the season pass only available on the Xbox One.

Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!

• Like 4
Δημοσ.

Το σχόλιό μου δεν αφορά τη Λάρα αποκλειστικά. Αφορά το ότι ο όρος "αποκλειστικό" για την MS δε σημαίνει ότι υποτίθεται ότι σημαίνει. Οπως είχε γίνει πολύ ξεκάθαρο από τα μέσα του 360 και μετά, δεν είναι νέο αυτό. Ο λόγος που το σκεφτόμουν ήταν αυτός. Το σκέφτομαι πολύ να αγοράσω μια κονσόλα για 5 παιχνίδια που θα βγουν κατά 95% κι αλλού μετά από ένα χρόνο. Δε θα πάθω και τίποτα να περιμένω, τόσο backlog έχω. 

Η λογική σου ότι είναι περσινά ξινά σταφύλια αυτά τα παιχνίδια όταν βγαίνουν αλλού έχει βάση μόνο αν είσαι day one adopter. Ελάχιστοι είναι αυτοί όμως. Αν κάποιος γλυκοκοίταζε το Χ1, σαν εμένα καλή ώρα, για παιχνίδια που μέχρι να το αγοράσει δε θα ήταν πια exclusives ποιος ο λόγος μετά να πάρει την κονσόλα; Εκτός κι αν το αγαπημένο του παιχνίδι είναι το Halo; Δε λέω καν το Forza, επειδή μια χαρά τη βγάζεις στο PC για racing games, αν αυτό είναι το πάθος σου. 

Σε αυτά τι έχεις να πεις σοβαρά; :P

εχω να πω οτι ειναι δικαιωμα σου να τη βγαζεις οπως γουσταρεις να τη βγαζεις.

εσυ λες backlog, ο αλλος λεει πιο πανω original sin :D

το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα παθεις τιποτε, ακομα και χωρις playstation, οχι μονο χωρις xbox.

το να απαξιωνεις ομως μονολεκτικα τα παντα, επειδη τσαντιστηκες με τη λαρα, ε δεν το περιμενα να πω την αληθεια μου...

:P

Δημοσ.

Για το μόνο που μπορώ να είμαι σίγουρος σε τέτοια περίπτωση είναι πως το ίδιο κατακριτέα θα ήταν αυτή η κίνηση για μένα. Για σένα δεν ξέρω αν θα ήταν το ίδιο επικροτέα, βέβαια.

Κι επειδή σου αρέσουν τα quotes, σε αυτό που έκανες bold πιο πάνω, το οποίο το παραθέτω ξανά εδώ για διευκόλυνση της κουβέντας, ποια παιχνίδια αναφέρει; Το Titanfall; Τι έγινε με αυτά τα παιχνίδια τελικά; Right.

Μόνο αν είσαι κολλημένος έχεις κίνητρο να πάρεις Xbox πλέον, ή αν το μόνο που γουστάρεις να παίζεις είναι Halo. Μόνοι τους το δημιουργούν το αρνητικό κλίμα. 

Το ίδιο κόλλημα είναι και ο μόνος τρόπος για να δεις ως θετικό το να σκάει ένα τσουβάλι χρήμα η MS για να εμποδίσει άλλους να παίξουν ένα sequel αντί να επενδύσει το ίδιο χρήμα να βγάλει κάτι καινούργιο. 

Για εσενα μπορει αν και κραταω μικρο καλαθι no-offense :P αλλα οι περισσοτεροι δηθεν αντικειμενικοι θα ειχαν σκαρφιστει 1000000 δικαιολογιες και θεωριες η θα εκαναν παλι copy/paste gaf comments για το ποσο καλη κινηση ειναι αυτη etc. Εγω συμφωνω οτι δεν ειναι καλο αυτο που εγινε για τους gamers και τη βιομηχανια απλα να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, η ms ειναι η κακια οτι και να γινει και η Sony η καλη παντα..

• Like 1
Δημοσ.

εχω να πω οτι ειναι δικαιωμα σου να τη βγαζεις οπως γουσταρεις να τη βγαζεις.

εσυ λες backlog, ο αλλος λεει πιο πανω original sin :D

το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα παθεις τιποτε, ακομα και χωρις playstation, οχι μονο χωρις xbox.

το να απαξιωνεις ομως μονολεκτικα τα παντα, επειδη τσαντιστηκες με τη λαρα, ε δεν το περιμενα να πω την αληθεια μου...

:P

Δες το edit που δεν πρόλαβα να κάνω, είναι βαθύτερο το ζήτημα. Τα exclusives που είναι από δικά της στούντιο άντε πες το καταπίνω να μην παραμένουν exclusives. Το να πληρώνει για να στερεί παραδοσιακά multiplatform παιχνίδια από άλλους το θεωρώ απαράδεκτο και τοξικό. Αν κρατούσε άλλα παιχνίδια αποκλειστικά ίσως να το σκεφτόμουν περισσότερο κι απλώς να μην αγόραζα ποτέ το TR για Xbox, αλλά, όπως έχω ξαναπεί - δεν το λέω πρώτη φορά τώρα - η εταιρεία δε μου εμπνέει καμία απολύτως εμπιστοσύνη, έχει χάσει ό,τι exclusive με είχε τραβήξει στο 360 ή το έχει αρμέξει όσο δεν πάει και δε βγάζει τίποτα καινούργιο που να είναι είτε αποκλειστικό είτε να με ενδιαφέρει ιδιαίτερα είτε και τα δύο. Πλέον έχω αρχίσει να κλίνω προς WiiU για δεύτερη κονσόλα, μιας κι εκεί ξέρω ότι τα παιχνίδια θα παραμείνουν στην κονσόλα ως λόγοι αγοράς. 

Και ναι, δε θα πάθω τίποτα ούτε χωρίς PS. Γενικά, δε θα πάθω τίποτα χωρίς τα απολύτως βασικά για την επιβίωσή μου, αλλά αυτό δεν είναι επιχείρημα :P

Για εσενα μπορει αν και κραταω μικρο καλαθι no-offense :P αλλα οι περισσοτεροι δηθεν αντικειμενικοι θα ειχαν σκαρφιστει 1000000 δικαιολογιες και θεωριες η θα εκαναν παλι copy/paste gaf comments για το ποσο καλη κινηση ειναι αυτη etc. Εγω συμφωνω οτι δεν ειναι καλο αυτο που εγινε για τους gamers και τη βιομηχανια απλα να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, η ms ειναι η κακια οτι και να γινει και η Sony η καλη παντα..

Αν γινόταν αυτό μαζί σου να τους κατακρίναμε. Αλλά, ρε συ, δεν μπορεί αυτό να είναι η απάντηση σε ό,τι δικαιολογημένη και βάσιμη κριτική γίνεται στην MS. Λες κι εμείς τη βάζουμε να τα κάνει θάλασσα κάθε λίγο; 

Οπως και δεν μπορεί να είναι αυτή η απάντηση αν κάνει μαλακίες η Sony. Το να λες "αυτό είναι προβληματικό γι' αυτό και γι' αυτό" και να λαμβάνεις ως απάντηση "γιατί, η Σόνι/MS είναι άγια;" εμένα μου δείχνει οπαδιλίκι και έλλειψη επιχειρημάτων.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...