Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [Xbox 360][Xbox One][PS4]

p3tran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απλά να πώ οτι έχετε ξεφύγει πάαααρα πολύ, και οτι κι εγώ γουστάρω το Unch1 πιο πολύ απ' όλα. :)

Spartan το πόσταρα πιο πίσω, αλλά αγνοήθηκε πλήρως.. :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 486
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Η ίδια η ND έχει πει ότι είναι pulp action adventure... τώρα αν εσύ διαφωνείς, ΟΚ. Προσωπικά δεν ψάχνω ρεαλισμό στα video games και ποιητική αδεία πολλά μπορώ να δεχτώ (μέχρι ενός ορίου).

To τι εχει πει η ND...το παιχνίδι της θα το παίξω και θα το πληρώσω εγώ οπότε...Το τι ψάχνεις προσωπικά...σεβαστότατο, κατι το οποίο ισχύει για όλους βεβαια.

Όσο για το platforming, δεν χρειάζεται να έχουν όλα την δυσκολία του Super Meat Boy (εκεί να δεις σπαζαρχιδιά, το δίνουν στο PS+)... δεν σε είδα όμως να λες τίποτα για το Enslaved. Παίξτο και θα δεις τι πάει να πει autopilot platforming με 0 deaths. :) Τέτοιο πράγμα δεν έχω δει στα Uncharted. Δεν νομίζω ούτε εσύ να μην έχεις ούτε 1 death από platforming.

Το enslaved...ασ'το καλύτερα...το έπαιξα και...θα αρχίσω πάλι τα σεντόνια, θανατος στην ΝΤ :D Eννοείται οτι του UC δεν είναι ετσι, οπως πάλι εννοείται οτι επειδή δεν είναι στον βαθμό του Enslaved δεν είναι σε "autopilot", τέσπα...

Και το SMB έχω παίξει και...braaaainnnsss, έχω γεράσει πλέον, δεν το κατέχω σε τέτοιο βαθμό αλλά το σημεντικότερο δεν έχω πλέον την υπομονή (χωρίς να σημαίνει πως τα θέλω αυτοματοποιημένα)

Καμία σχέση όμως τα παιχνίδια της Nintendo που αναφέρεις, άσε που τα σύγχρονα Ninty games (Super Mario 3D World, Captain Toad Treasure Tracker) είναι γενικά πιο εύκολα από αυτά του NES/SNES. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι καλά; Τουναντίον! Απλά μεγαλώσαμε/γεράσαμε/όπως θες πες το και δεν είναι λογικό να περιμένουμε δυσκολία τύπου 80s/early 80s και αυτό το ξέρουν όλες οι εταιρίες.

Συμφωνώ 100%

Αν θεωρείς σπαζαρχιδιά το Crushing, που να δεις πως είναι το Brutal στο remastered. Πέφτεις κάτω με 2 σφαίρες.

Οχι άλλο κάρβουνο, να μου λείπει :D :P

Για την Amy Hennig, τώρα που έφυγε από την ND, δεν θα με χάλαγε να έγραφε αυτή το σενάριο του TR, αλλά για τώρα ασχολείται με το Star Wars (δεν είμαι fan του είδους, αν και πιστεύω θα βγει καλό).

Θα δείξει.

ΥΓ: Θέλω καινούργιο Lagacy of Kain o πστςς

• Like 1

Περί του pulp action adventure

Το ύφος του Uncharted είναι carbon copy του Indiana Jones. Απλά με διαφορετικούς χαρακτήρες/ιστορία. Πολλά από τα set-piece είναι αντίστοιχα ή τραβηγμένα από το Indiana Jones. Πχ στο 4 αυτό με τις λάσπες και το φορτηγό

είναι παρόμοια φάση με αυτό

Ακόμα και το μαστίγιο θα υπάρχει σαν gameplay element στο 4, ότι και να μου πεις δεν πιστεύω ότι ο Indy και το Uncharted έχουν διαφορετικό ύφος μιας και είμαι μεγάλος fan και των δυο και τα ξέρω και τα δυο αρκετά καλά :P

Το καινούργιο Tomb Raider είναι τελείως διαφορετική φάση και εδώ είναι που με χάνει εμενα, αυτό το να παραπατάει η Lara και να μου λέει "i can do this! *moaning intensifies*" κάθε 30 δευτερόλεπτα δεν με τραβάει. Αυτά πάντοτε σε σύγκριση με το τι ξέρω και έχω παίξει από τα προηγούμενα Tomb Raider, και αυτό που λέγανε ότι θέλουν να κάνουν flesh out την Lara στο reboot σαν χαρακτήρα δεν πιστεύω ότι το πετύχανε.

• Like 1

Καλά στο steam άμα είναι καλο το port (που το reboot είναι από τα καλύτερα και κάνει scale στα πάντα) συνήθως βλέπεις καλά reviews. Δες το Mad Max πχ (91% positive) που δεν είναι κάτι special σαν παιχνίδι imo. Ενώ το arkham knight που δεν είναι τόσο κακό σαν παιχνίδι έχει 47% positive λογο κακου port. Το 80% των reviews στο Steam είναι "ποσο καλά τρέχει στο PC μου" παρα το ποσο καλο ή κακό είναι το παιχνίδι.

καλα δεν συμφωνώ απόλυτα σε αυτο και εξάλλου δεν μένω μονο στο ποσοστο των θετικών γνωμών, διαβάζω και τι γράφουν κάποιοι απο αυτους όπου αναφέρουν τι τους άρεσε και τι δεν τους άρεσε απο το παιχνιδι

αυτο που λες δεν το προτεινω επειδη τρέχει για τα μπάζα, πολλοι λένε πχ ειναι σχετικά καλό η καλό παιχνίδι αλλά έχει προβληματα με το optimisation

υπάρχουν και περιπτώσεις σαν το Demon Souls που ισως ειναι απο τα χειροτερα port (ωστοσο το φτιάχνει καταπληκτικα ένα απλο μοντακι 60fps/1080p) και έχει 88% θετικά reviews.

το Arkham Knight που οπως λες δεν ειναι και τοσο κακό, αρα δεν ειναι και εξαιρετικο συν το οτι ειναι άθλια μεταφορά, μάλλον πηρε μεγάλο ποσοστο.

Το Dark Souls μάλλον θέλεις να πεις και αυτό παρότι είναι κακό port το έχει φτιάξει ο Durante και οι περισσότεροι το τρέχουν με το fix: http://blog.metaclassofnil.com/?tag=dsfix

Επίσης πριν κανένα χρόνο αφαιρέθηκε το windows live και έγινε full steamworks release με steam achievements και steam cloud saves, σίγουρα όχι το καλύτερο παράδειγμα. Συν ότι αξίζει πολύ παραπάνω από 88% imo.

• Like 1

το Dark ναι μπερδευτηκα

πάντως ειναι λάθος να θεωρουμε πως ένα παιχνιδι στο steam παιρνει θετικές γνώμες επειδη απλώς τρέχει καλά, ναι μετράει και αυτο αλλα και αλλα, ολα μετράνε, αλλωστε γραφουν και την γνώμη τους οπως ειπα γιατι το θεωρουν καλο παιχνιδι και το προτεινουν, πχ τα Phantom Pain, Witcher 3, GTAV δεν θα έπαιρναν τις θετικες γνώμες που πηραν εάν δεν ήταν τοσο καλα games απλως επειδή τρέχουν εξαιρετικα.

απο την άλλη ειναι λογικο να θαφτει ένα παιχνιδι που είναι τοσο χάλι που δεν παιζεται/λειτουργει απο άτομα που έχουν πληρώσει για αυτο, αλλά αυτά τα games ειναι εξαιρεσεις μετρημένες στα δάχτυλα (συνηθως κανα της ubisoft) απο τα εκατοντάδες που κυκλοφορουν καθε χρονο στο pc.

μιλω τώρα για τα τελειως χαλια port, τύπου arkham knight, watch dogs, unity

Λέτε να βγει και στο PS3, αν υπάρξει PS4 έκδοση ποτέ?

Ο τιτλος λεει Ps4 το 2016 αρα θα υπαρξει και για ps4. Οσο για το ps3 βασικα κακως βγαινει και για Xbox360 αντι να εβγαινε μονο για next gen κονσολες και pc με καλυτερα γραφικα,το κρατανε πισω δυστηχως οι κονσολες οπως και αρκετα αλλα παιχνιδια.

• Like 2

Λέτε να βγει και στο PS3, αν υπάρξει PS4 έκδοση ποτέ?

Αν χρηματοδοτίσει η Sony για το port, ίσως.. Αλλιώς δε νομίζω.

Στο PS4 θα βγεί του χρόνου, λογικά τέτοιο καιρό, είναι επιβεβαιωμένο.

Περιμένετε να δούμε το framerate στο 360 πριν το αγοράσει κανεις. Ακόμα και αν είναι cross-gen η μηχανή γραφικών άμα το παιχνίδι φτιάχτηκε με τις τωρινές κονσόλες στο μυαλό μπορεί να τρώει μεγάλες βούτες το 360. Αν και η Nixxes είναι από τα καλύτερα porting studio που υπάρχουν οποτε τους έχω εμπιστοσύνη, το reboot έτρεχε και σε τοστιέρες στο PC...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...