xalismi85 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Καλησπερα σε ολους θα ηθελα τη βοηθεια σας γιατι παιδευομαικαιρο τωρα με τηνκαινουργια μου lg50lb670v. μεσω usb που το συνδεω κατευθειαν προσπαθω να δω ταινιες με ελληνικους υποτιτλους.προσπαθησα τα παντα οπως 3d subtitler ενααλλο προγραμμα για να περασω τους υποτιτλους πανω στην ταινια gui καπως...δε θυμαμαι αλλα τζιφος.και σε 3δ και σε απλα 720 κ 1080p.προσπαθησα κ μεσω ps3αλλα τιποτα. Εχω διαβασει οτι σελιδα παιζει..το μονο που ανακαλυψα ειναι τους υποτιτλους που κατεβασα μεσω bsplayer δεν τους διαβαζει με τιποτα ενω αλλους που κατεβασα χειροκινητα καποιους αποαυτους καταφερε να τους παιξει η τηλεοραση απο το usb εχοντας βεβαια τα μικροπροβληματα τους οπως οτι σε καθε προταση στην αρχη κ στο τελος ειχε¥¥ κατι τετοια συμβολα..αλλα ειναι δυσκολο να ψαχνω γιατι στο πσ παιζουν ολοιενω στην τβ η δεν παιζουν καθολου η βγαζει *&€:*()¥₩!;:× και δεν ξερω ποιους να κατεβαζω πχ blueray dts x264 h bbrip κτλπ.οι ταινιες ειναι απο yify και πχ το αβαταρ δεν διαβαζει κανεναν υποτιτλο και η εικονα κ ο ηχος δεν ειναι οτι καλυτερο.φυσικα για 3d υποτιτλους ουτε λογος μεχρι και απο το νιδεο club που πηρα ταινια και την επαιξα μεσω πσ3 δεν ειχε 3δ υποτιτλους.εκανα την αρχη μετα απο τοοοοοσο ψαξιμο ανακαλυπτοντας οτι δεν παιζουν οι υποτιτλοι απο bsplayer τωρα θα ηθελα τη βοηθεια σας . μεγαλο το μην. Μου το ξερω αλλα πολλες οι αποριες μου.ευχαριστω... Συγνωμη παιδια εκανα καποιο λαθος κ βγηκε πολλες φορες το ιδιο θεμα..τωρα εκανα εγγραφη..περιμενω την βοηθεια σας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα