Προς το περιεχόμενο

Η Samsung συναντά το αλουμίνιο στο Galaxy Alpha

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

τα isheep ακομα δεν εχουν δει hd στις οθονες τους.

Να υποθέσω ότι έχεις τηλεόραση 8k, έτσι;

Μεταλλικο πλαισιο = υποχρεωτικη χρηση θηκης .

Το iPhone 4 το έχω 4 χρόνια χωρίς θήκη. Κάτι δεν κάνω καλά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατι τοσο μικρη μπαταρια? Το neo v που εχω τωρα μεγαλυτερη εχει... Micro sd γιατι δεν βαλαν? Η μηπως θα μας δωσουν τιποτα δωρεαν gb cloud? Ειμαι περιεργος τιμη να δω...

Δεν πρόκειται να ασχοληθω με την καθε γελοια αποψη του καθενος. Ξερω πολυ καλα τι κινητα βγαζει η apple οπως επισης ξερω οτι samsung ειναι πραγματικα για τα μπαζα..

Κιομως πιστεψε με η samsung ειναι αυτη αυτη η οποια ψαχνετε και προσπαθει να μειώσει την apple με καθε γελοιο τροπο ριξε μια ματια:')

Εγώ ασχολούμε και σου απαντάω:

1) Αν η Samsung είναι για τα μπάζα, το ίδιο ισχύει και για την apple. Έχει επεξεργαστή Samsung, λίγο ψάξιμο στο wiki θα σε πείσει για την ορθότητα του λόγου μου.

2)Πως ξέρεις ότι η Samsung είναι για τα μπάζα; Πώς ξέρεις ότι η apple είναι καλή;

Επιχειρηματολόγησε λίγο να καταλάβουμε κι εμείς που δεν ξέρουμε...

3)Προσωπικά δεν είμαι κατά της αρνητικής διαφήμισης, αρκεί να μην είναι προπαγάνδα και η συγκεκριμένη είναι πέρα για πέρα αληθινή και στηρίζεται σε παλιότερη διαφήμιση της apple που προσπαθούσε να μας πείσει ότι οι καλύτερες οθόνες είναι μέχρι 4 ιντσων και τώρα διαφημίζει το νέο iphone με μεγαλυτερη οθόνη ως επανάσταση... Πολύ καλά έκανε η Samsung με την διαφήμιση αυτή, γιατί πρέπει να θυμίζεις στο κόσμο αυτά που ξεχνάει...

4) Η apple ψάχνεται να κατοχυρώσει τα πάντα ως δικές της πατέντες και να κάνει τον "νταβατζή" στη συνέχεια, εισπράττωντας χρήματα από αυτούς που δήθεν τα παραβιάζουν. Δεν είναι τυχαίο που τον προηγούμενο χρόνο είχε ταράξει τη Samsung στις μηνύσεις.

Για να μην παρεξηγηθώ, τέλος, το τηλέφωνό μου είναι Blackberry και όχι Samsung και δεν απεχθάνομαι την apple, αλλά την πολιτική τόσο αυτής όσο και της αμερικής, όσον αφορά τις πατέντες. Έχει καταντήσει αηδία, κάθε λίγο και λιγάκι,η κατοχύρωση πατέντας για το καθετί. Σκέφτεσαι τί είχε να γίνει αν εφαρμόζονταν αυτό από το 1789 που ξεκίνησε η βιομηχανική επανάσταση; Θα ήμασταν 50 χρόνια πίσω τεχνολογικά.

• 3 χρόνια αργότερα...
22 λεπτά πριν, Med_ss_ είπε

Όταν βλέπεις πως η Sammy είχε αισθητήρα υπεύθυνο για τις μετρήσεις καρδιακών παλμών από το 2014.. 

Το παλεύεις για αγγελία ε; 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...