axel12p Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Για να τα βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. 1. Με το ηχείο δεν αξίζει να ασχοληθείς. Με μια ματιά σε ορισμένα reviews θα έβλεπες πως το ηχείο του αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα του, οπότε και να το αλλάξεις διαφορά δεν θα δεις. 2. Η θερμοκρασίες που βλέπεις είναι μια χαρά. Το δικό μου ανεβάζει άνετα 80oC από την πρώτη ημέρα που το έχω. Το έχω ανοίξει, του έχω αλλάξει πάστες, ακόμη και ανεμιστηράκι, διαφορά όμως καμία. Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες πάντως το laptop δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα στην λειτουργία του, οπότε μην αγχώνεσαι. 3. Το θέμα με τα dead pixels είναι πρόβλημα. Λογάριαζε καμιά 40€ αν αγοράσεις την οθόνη από ebay και την αλλάξεις μόνος σου. Για αγορά από Ελλάδα δεν το συζητάμε καν. Θα την αγοράσουν και αυτοί από ebay και θα σου την πουλήσουν 70€! Προσωπικά δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να δώσω 40€ για να αλλάξω την οθόνη ενός netbook πενταετίας, επειδή έχει 3-4 καμένα pixels. Σχετικά με τον πωλητή, θεωρώ πως θα έπρεπε να σου αναφέρει παρόλα αυτά το πρόβλημα. 1
sakisosf Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Σκέφτομαι να το πουλήσω και να πάρω κάποιο άλλο netbook ή και laptop αλλά δεν ξέρω πόσο θα πουληθεί έτσι όπως είναι.
axel12p Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Πως είναι; 3-4 καμμένα pixels έχει. Πόσο να πιάσει μεταχειρισμένο netbook πενταετίας με 250€ αρχική τιμή;
AlienTechGR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Πως είναι; 3-4 καμμένα pixels έχει. Πόσο να πιάσει μεταχειρισμένο netbook πενταετίας με 250€ αρχική τιμή;Εμφανισιακά ειναι άριστο αλλά θα ήθελα να το δώσω ένα 70αρι γιατί έχει και καλή μπαταρία και εδωσα και ένα 15αρι για την μνήμη.
plpapadopoulos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Σκέφτομαι να το πουλήσω και να πάρω κάποιο άλλο netbook ή και laptop αλλά δεν ξέρω πόσο θα πουληθεί έτσι όπως είναι. Εμφανισιακά ειναι άριστο αλλά θα ήθελα να το δώσω ένα 70αρι γιατί έχει και καλή μπαταρία και εδωσα και ένα 15αρι για την μνήμη. Από 2 διαφορετικά accounts ποστάρεις? 50-60 ευρώ αν τα πιάσεις να κάνεις και τεμενάδες, έχει κι άλλα προβλήματα όπως ανέφερες σε προηγούμενα ποστς (πρόβλημα στο βύσμα φόρτισης εσωτερικά, πρόβλημα στο μεντεσέ κλπ).
sakisosf Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Από 2 διαφορετικά accounts ποστάρεις? 50-60 ευρώ αν τα πιάσεις να κάνεις και τεμενάδες, έχει κι άλλα προβλήματα όπως ανέφερες σε προηγούμενα ποστς (πρόβλημα στο βύσμα φόρτισης εσωτερικά, πρόβλημα στο μεντεσέ κλπ). Τα μόνα προβλήματα που υπάρχουν τώρα είναι το ηχείο και η οθόνη ουσιαστικά με τα 3-4 dead pixel (τα οποία δεν φαίνονται,αν δεν κολλήσεις το πρόσωπο σου στην οθόνη).Το βύσμα φόρτισης είναι κομπλέ όπως και ο μεντεσές! Το account αυτό αλλάζει χέρια οπότε για αυτό και εγώ μετακομίζω σε ένα καινούργιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις