sakisosf Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα παιδιά, Έχω ένα Toshiba Mini NB200 με 2GB RAM και Windows 7.Το είχα πάρει μεταχειρισμένο από ένα παιδί εδώ στο insomnia αλλά μου ήρθε με δύο προβλήματα. 1.Το ηχείο τρίζει και είναι απίστευτα αδύναμο (το ακουστικό ομιλίας του κινητού ακούγεται αρκετά παραπάνω). 2.Η οθόνη έχει μερικά dead pixels. Είναι εύκολο να αλλαχθούν αυτά τα 2 χωρίς να ρισκάρω να το χαλάσω όλο το netbook και επίσης που μπορώ να βρω ηχείο + οθόνη;;Αν βρω από κάποιο άλλο 10άρι netbook λέτε να κάνει ή να πάρω ακριβώς για το ίδιο μοντέλο;;
SPANK Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Κοίτα οσο αφορά το ηχείο νομίζω οτι μπορεις να βάλεις και απο αλλο απλα πρέπει να το ανοίξεις να δεις πως ειναι το ηχείο μεσα ακριβώς , για τα dead pixels οπως καταλαβαίνει πρέπει να πάρεις αλλη οθόνη και δεν νομίζω οτι θα ειναι πολυ δύσκολο να την βάλεις απλα θέλει προσοχή , για την οθόνη ομως καλύτερα να ειναι η ίδια με αυτο το μοντέλο 1
sakisosf Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Κοίτα οσο αφορά το ηχείο νομίζω οτι μπορεις να βάλεις και απο αλλο απλα πρέπει να το ανοίξεις να δεις πως ειναι το ηχείο μεσα ακριβώς , για τα dead pixels οπως καταλαβαίνει πρέπει να πάρεις αλλη οθόνη και δεν νομίζω οτι θα ειναι πολυ δύσκολο να την βάλεις απλα θέλει προσοχή , για την οθόνη ομως καλύτερα να ειναι η ίδια με αυτο το μοντέλο Ξέρεις μήπως πόσο θα κοστίσει η οθόνη και που μπορώ να την βρω;;
SPANK Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Στο ebay ρίξε μια ματιά θα βρείς σίγουρα και αυθεντική και κάποια no name συμβατή
sakisosf Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Στο ebay ρίξε μια ματιά θα βρείς σίγουρα και αυθεντική και κάποια no name συμβατή Εκτός ebay δεν παίζει,εε;;
SPANK Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ίσως να παίζει και καποιο ελληνικό κατάστημα απλα δεν το εχω ψάξει καθόλου γενικα απο ebay αγοράζω 1
sakisosf Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Ίσως να παίζει και καποιο ελληνικό κατάστημα απλα δεν το εχω ψάξει καθόλου γενικα απο ebay αγοράζω Οκ σε ευχαριστώ!Κάτι άλλο για να μην ανοίξω νέο θέμα,είναι λογικά τα 65-70άρια που βαράει ο CPU;;
SPANK Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Καλοκαιράκι με 40 βαθμούς εξω φυσιοολογικό θα το έλεγα και μιας και μιλάμε για netbook / laptop δεν ειναι και περίεργο
sakisosf Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Καλοκαιράκι με 40 βαθμούς εξω φυσιοολογικό θα το έλεγα και μιας και μιλάμε για netbook / laptop δεν ειναι και περίεργο Εγώ πάλι καλού κακού το άνοιξα να του κάνω ένα καθάρισμα αλλά τελικά το netbook είχε ανοιχτεί πιο πριν και καταστράφηκε και μία βίδα οπότε δεν μπόρεσα να φτάσω στον CPU/fan.Πραγματικά,από την μέρα που ήρθε κάθε μέρα βρίσκω και από ένα πρόβλημα.
SPANK Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δυστηχώς αυτο ειναι το ρίσκο μετα μεταχειρισμένα πράγματα δεν ξέρεις ο αλλος σε τι κάτασταση το ειχε
paylidis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Ετσι ακριβώς... Και σε κάτι τέτοιας ηλικίας δε μπορείς να βασιστεις... Και εγω το άνοιξα για δεύτερη φορα στα τόσα χρόνια που το έχω το wind και έσπασε απο την πολυκαίρια μια βάση βιδας στο κασωμα... Οσο για τα ηχεία το παρατηρώ ότι γενικα φθινουν σε όλα τα λάπτοπ και κάλλιστα τα αλλάζεις με κάτι που ταιριάζει! Για την οθόνη θα πρότεινα καινούργια απο eBay και εω με τη σειρά μου παρα μεταχειρισμένο απο εδω ή αλλού τριγύρω που δε ξέρεις τι χρήση έχει και ποσο θα αντέξει...
plpapadopoulos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 1) Πόσα dead pixels έχει η οθόνη του και σε ποιά σημεία? 2) Οθόνη κατά μέσο όρο με 30 ευρώ βρίσκεις, αλλά αν είναι 3-4 pixels δεν αξίζει και η αλλαγή της. 3) Το λάπτοπ δε το έλεξες πρίν το πάρεις? Γιατί δε του το φέρνεις κολάρο στο κεφάλι αυτού που το αγόρασες αν δε στα ανέφερε αυτά? 4) Το ηχείο για να τρίζει πάει να πεί ότι είναι σκισμένο (όπως και όλο το netbook όπως φαντάζομαι από ατά που γράφεις). Δε θα το επισκεύαζα και δε θα ασχολούμουν. Σκότωσέ το αναφέροντας όμως τα προβλήματά που έχει και πάρε κάτι σωστό να κάνεις τη δουλειά σου. Αν δε σου ζητήσει κάτι άλλο, αλλαγή ηχείου και οθόνης θα σου φάνε 1 ώρα εργασίας και 30-40 ευρώ max. Δε θεωρώ ότι αξίζει την όλη φασαρία, ακόμα και 60 ευρώ να το πήρες, θα σου βγεί ένα κόστος στα 100 ευρώ τουλάχιστον με τις επισκευές (αν δε ζητήσει και κάτι άλλο όπως μπαταρία ή δίσκο κλπ κ αν δεν έχει πρόβλημα υπερθέρμανσης επίσης). Με 160 ευρώ για παράδειγμα, έδωσα πριν 2 εβδομάδες ένα Lenovo ThinkPad X200s πένα σαν καινούριο, με καινούρια μπαταρία 9 κελιών και Ultrabase Dock, οπότε μεταχειρισμένο και ζορισμένο netbook που θα σου βγεί 100+ ευρώ τελικό κόστος είναι η απόλυτη αποτυχία (για να μή το πω απόλυτη κοροϊδία). Σούταρέ το netbook όσο όσο, γράψε τα προβλήματά του να μή σε κυνηγάνε μετά και πάρε κάτι σωστό.
sakisosf Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 1) Πόσα dead pixels έχει η οθόνη του και σε ποιά σημεία? 2) Οθόνη κατά μέσο όρο με 30 ευρώ βρίσκεις, αλλά αν είναι 3-4 pixels δεν αξίζει και η αλλαγή της. 3) Το λάπτοπ δε το έλεξες πρίν το πάρεις? Γιατί δε του το φέρνεις κολάρο στο κεφάλι αυτού που το αγόρασες αν δε στα ανέφερε αυτά? 4) Το ηχείο για να τρίζει πάει να πεί ότι είναι σκισμένο (όπως και όλο το netbook όπως φαντάζομαι από ατά που γράφεις). Δε θα το επισκεύαζα και δε θα ασχολούμουν. Σκότωσέ το αναφέροντας όμως τα προβλήματά που έχει και πάρε κάτι σωστό να κάνεις τη δουλειά σου. Αν δε σου ζητήσει κάτι άλλο, αλλαγή ηχείου και οθόνης θα σου φάνε 1 ώρα εργασίας και 30-40 ευρώ max. Δε θεωρώ ότι αξίζει την όλη φασαρία, ακόμα και 60 ευρώ να το πήρες, θα σου βγεί ένα κόστος στα 100 ευρώ τουλάχιστον με τις επισκευές (αν δε ζητήσει και κάτι άλλο όπως μπαταρία ή δίσκο κλπ κ αν δεν έχει πρόβλημα υπερθέρμανσης επίσης). Με 160 ευρώ για παράδειγμα, έδωσα πριν 2 εβδομάδες ένα Lenovo ThinkPad X200s πένα σαν καινούριο, με καινούρια μπαταρία 9 κελιών και Ultrabase Dock, οπότε μεταχειρισμένο και ζορισμένο netbook που θα σου βγεί 100+ ευρώ τελικό κόστος είναι η απόλυτη αποτυχία (για να μή το πω απόλυτη κοροϊδία). Σούταρέ το netbook όσο όσο, γράψε τα προβλήματά του να μή σε κυνηγάνε μετά και πάρε κάτι σωστό. Πρώτα από ένα ευχαριστώ σε όλους για τις απαντήσεις σας!Λοιπόν... 1)4 πρέπει να είναι μαζεμένα και βρίσκονται λίγο πιο κάτω-δεξιά από το κέντρο. 2)Προς το παρών δεν σκέφτομαι να την αλλάξω γιατί είμαι μια χαρά.Για το μέλλον σκέφτομαι 3)Στο πρώτο μήνυμα που το έστειλα,τον ρώτησα για το αν έχει κάποιο πρόβλημα και μου είπε κατηγορηματικά όχι.Δεν μου είχε πει ούτε για χαλασμένο βύσμα φορτιστή (ούτε αυτό το ανέφερε) οπότε αναγκάστηκα να κάνω και πατέντα για να φορτίζει,ούτε για χαλασμένο ηχείο (αδύναμο μέχρι θανάτου και τρίζει κιόλας),ούτε ότι για κάποιο λόγο είχε βάλει κάτι σαν μονωτική ταινία στο εσωτερικό,ούτε για bad sectors του σκληρού,ούτε για την οθόνη.Απολύτως τίποτα!Ευτυχώς η μπαταρία είναι σε καλά επίπεδα! 4)Δεν σχολιάζω καν για το ηχείο... Έχω πάρει ένα σκασμό πράγματα από εδώ,αλλά κάτι τέτοιο και από άτομο με αξιολογήσεις δεν μου είχε ξανασυμβεί...Να το δώσω δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ γιατί θα αναγκαστώ να το δώσω πολύ φθηνά και έτσι κι αλλιώς μόνο για browsing το ΄χω.
plpapadopoulos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Πρώτα από ένα ευχαριστώ σε όλους για τις απαντήσεις σας!Λοιπόν... 1)4 πρέπει να είναι μαζεμένα και βρίσκονται λίγο πιο κάτω-δεξιά από το κέντρο. 2)Προς το παρών δεν σκέφτομαι να την αλλάξω γιατί είμαι μια χαρά.Για το μέλλον σκέφτομαι 3)Στο πρώτο μήνυμα που το έστειλα,τον ρώτησα για το αν έχει κάποιο πρόβλημα και μου είπε κατηγορηματικά όχι.Δεν μου είχε πει ούτε για χαλασμένο βύσμα φορτιστή (ούτε αυτό το ανέφερε) οπότε αναγκάστηκα να κάνω και πατέντα για να φορτίζει,ούτε για χαλασμένο ηχείο (αδύναμο μέχρι θανάτου και τρίζει κιόλας),ούτε ότι για κάποιο λόγο είχε βάλει κάτι σαν μονωτική ταινία στο εσωτερικό,ούτε για bad sectors του σκληρού,ούτε για την οθόνη.Απολύτως τίποτα!Ευτυχώς η μπαταρία είναι σε καλά επίπεδα! 4)Δεν σχολιάζω καν για το ηχείο... Έχω πάρει ένα σκασμό πράγματα από εδώ,αλλά κάτι τέτοιο και από άτομο με αξιολογήσεις δεν μου είχε ξανασυμβεί...Να το δώσω δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ γιατί θα αναγκαστώ να το δώσω πολύ φθηνά και έτσι κι αλλιώς μόνο για browsing το ΄χω. Βάλτου μια όμορφη αρνητική να 'χει να θυμάταια και προειδοποίησε και τουςυπόλοιπους να ξέρουν να μην ασχοληθούν μαζί του σε αγοραπωλησίες. Δυστυχώς έτσι όπως τα λές αυτό που πήρες είναι ό,τι απέμεινε από Netbook 4ετίας που είδε μάλιστα βαριά χρήση. Εγώ θα το πούλαγα για ανταλλακτικά. Η όποια επισκευή του θεωρω ότι είναι ασύμφορη μετά από όσα γράφεις. Μόνο το σασσί έχει μείνει όρθιο (κι αν).
sakisosf Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Βάλτου μια όμορφη αρνητική να 'χει να θυμάταια και προειδοποίησε και τουςυπόλοιπους να ξέρουν να μην ασχοληθούν μαζί του σε αγοραπωλησίες. Δυστυχώς έτσι όπως τα λές αυτό που πήρες είναι ό,τι απέμεινε από Netbook 4ετίας που είδε μάλιστα βαριά χρήση. Εγώ θα το πούλαγα για ανταλλακτικά. Η όποια επισκευή του θεωρω ότι είναι ασύμφορη μετά από όσα γράφεις. Μόνο το σασσί έχει μείνει όρθιο (κι αν). Το σασσί είναι κομπλέ,ευτυχώς!Έχω ξενερώσει απίστευτα.Και το χειρότερο είναι ότι δεν απάνταγε και στα μηνύματα που του έστειλα αφού το έλαβα ενώ τα διάβαζε κανονικά...είχα τα προβλήματα του netbook είχα και το γράψιμο αυτουνού.Αρνητική το σκέφτομαι γιατί μπορεί να βάλει κι αυτός καμία μετά και δεν θέλω να έχω κοκκινίλες στο προφίλ μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις