Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω το Samsung Galaxy Core I8260 και εχει καμια βδομαδα που δεν ανοιγει το wifi!!Σας παρακαλω απαντηστε μου συντομα!

Ευχαριστω!!

Επαναφορα εργοστασιακων δοκιμασες?

Δημοσ.

Ναι αλλα τιποτα

αν ξερεις μπες recovery mode (αν δεν κοιτα πως μπαινεις απο ytube) και κανε wipe data/cache και υστερα factory reset

Δημοσ.

Επαναφορα εργοστασιακων δοκιμασες?

Ναι αλλα τιποτα

αν ξερεις μπες recovery mode (αν δεν κοιτα πως μπαινεις απο ytube) και κανε wipe data/cache και υστερα factory reset

το εχω κανει 2 φορες αλλα παλι τιποτα

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Έχω μπει recovery. Έχω περάσει μέσω Odin rom από την αρχή. Τίποτα το WiFi δεν λέει να ανοίξει με τίποτα. Στο μεταξύ όταν πάω στις ρυθμίσεις για προχωρημένους η διεύθυνση IΡ κάτω κάτω λέει δεν βρέθηκε 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Δημήτρης Γιανν είπε

Παιδιά καλημέρα. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Έχω μπει recovery. Έχω περάσει μέσω Odin rom από την αρχή. Τίποτα το WiFi δεν λέει να ανοίξει με τίποτα. Στο μεταξύ όταν πάω στις ρυθμίσεις για προχωρημένους η διεύθυνση IΡ κάτω κάτω λέει δεν βρέθηκε 

Βγάλε την μπαταρία για 30" δευτερόλεπτα και ξανά βαλτην

Δημοσ.
Στις 13/8/2014 στις 11:10 ΠΜ, karapiperidis είπε

Παιδια εχω το Samsung Galaxy Core I8260 και εχει καμια βδομαδα που δεν ανοιγει το wifi!!Σας παρακαλω απαντηστε μου συντομα!

Ευχαριστω!!

https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2505436
απλα βρες firmware για την συσκευη σου απο το sammobile . αυτο που εχει στο xda ειναι για το Ι8626 πως λεγεται..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...