karapiperidis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Παιδια εχω το Samsung Galaxy Core I8260 και εχει καμια βδομαδα που δεν ανοιγει το wifi!!Σας παρακαλω απαντηστε μου συντομα! Ευχαριστω!!
Σαϊνόμπι Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Παιδια εχω το Samsung Galaxy Core I8260 και εχει καμια βδομαδα που δεν ανοιγει το wifi!!Σας παρακαλω απαντηστε μου συντομα! Ευχαριστω!! Επαναφορα εργοστασιακων δοκιμασες?
karapiperidis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Επαναφορα εργοστασιακων δοκιμασες? Ναι αλλα τιποτα
euxoulhs Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ναι αλλα τιποτα αν ξερεις μπες recovery mode (αν δεν κοιτα πως μπαινεις απο ytube) και κανε wipe data/cache και υστερα factory reset
karapiperidis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Επαναφορα εργοστασιακων δοκιμασες? Ναι αλλα τιποτα αν ξερεις μπες recovery mode (αν δεν κοιτα πως μπαινεις απο ytube) και κανε wipe data/cache και υστερα factory reset το εχω κανει 2 φορες αλλα παλι τιποτα
euxoulhs Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 τοτε ξαναπερνα αν σου ειναι ευκολο το λογισμικο
Δημήτρης Γιανν Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Παιδιά καλημέρα. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Έχω μπει recovery. Έχω περάσει μέσω Odin rom από την αρχή. Τίποτα το WiFi δεν λέει να ανοίξει με τίποτα. Στο μεταξύ όταν πάω στις ρυθμίσεις για προχωρημένους η διεύθυνση IΡ κάτω κάτω λέει δεν βρέθηκε
saruman123 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 6 ώρες πριν, Δημήτρης Γιανν είπε Παιδιά καλημέρα. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Έχω μπει recovery. Έχω περάσει μέσω Odin rom από την αρχή. Τίποτα το WiFi δεν λέει να ανοίξει με τίποτα. Στο μεταξύ όταν πάω στις ρυθμίσεις για προχωρημένους η διεύθυνση IΡ κάτω κάτω λέει δεν βρέθηκε Βγάλε την μπαταρία για 30" δευτερόλεπτα και ξανά βαλτην
mr.robot Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Στις 13/8/2014 στις 11:10 ΠΜ, karapiperidis είπε Παιδια εχω το Samsung Galaxy Core I8260 και εχει καμια βδομαδα που δεν ανοιγει το wifi!!Σας παρακαλω απαντηστε μου συντομα! Ευχαριστω!! https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2505436 απλα βρες firmware για την συσκευη σου απο το sammobile . αυτο που εχει στο xda ειναι για το Ι8626 πως λεγεται..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα