Jethro Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Καλημέρα στην παρέα. Έχω ειναι laptop lenovo z575 και στο ακυρο μου έβγαλε το εξής θέμα. Τα κουμπιά 12367890 δεν δουλευουν οπως επισης και το 2 απο το numbpad. Επισης ουτε το f7, f10,f11. Wtf? Κοιταξα για ease access και ασυγχρονα πληκτρα, το καθαρισα, το ταρακουνισα σε φαση martini αλλά τζίφος. Αλλαγή πλητκρολογίου ή μου διαφεύγει κάτι ?
SPANK Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δοκίμασε αν δουλεύουν σε safe mode και στο bios οπως επίσης μπορεις να δεις και με ενα live cd με linux , αν δεν δουλεύουν ουτε στο linux τοτε καποιο πρόβλημα παίζει με το keyboard
Jethro Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δοκίμασε αν δουλεύουν σε safe mode και στο bios οπως επίσης μπορεις να δεις και με ενα live cd με linux , αν δεν δουλεύουν ουτε στο linux τοτε καποιο πρόβλημα παίζει με το keyboard Το χω τσεκαρει με bios, αλλα τζιφος
SPANK Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Βάλε αν μπορεις απο περιέργεια και ενα εξωτερικό πληκτρολόγιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα