Προς το περιεχόμενο

32LB650V LG TV - Monitor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι κατοχος εδω και 1 μηνα της 32LB650V.Την πηρα για να την χρησιμοποιω και ως μονιτορ για το pc μου.Το προβλημα που ειχα στην αρχη ηταν οτι οταν συνδεσα το pc με hdmi τα χρωματα  παραηταν αυξημενα με τα εικονιδια να εχουν ειδωλα.Μιλαω για αναλυση 1920 x 1080.Τελικα μετα απο πολυ ψαξιμο πηγα στα Input settings και δηλωσα οτι πχ το HDMI 1 θα χρησιμοποιηθει για PC και τοτε αυτοματος ολα διορθωθηκαν.Απο οτι καταλαβα,οτι συσκευη βαζεις στα hdmi πρεπει να την δηλωνεις τι ειναι και η τηλεοραση θα φτιαξει τις ρυθμισεις μονη της.

Το μονο θεμα που εχω τωρα ειναι οτι προσπαθω να πετυχω τις καλυτερες ρυθμισεις εικονας για pc.Εχω θεματακι με την ευκρινεια των λεξεων.Ξερω οτι η TV δεν ειναι Monitor Η/Υ αλλα αν καποιος αλλος χρησιμοποιει την TV ως Monitor θα ηθελα τις συμβουλες του για τις ρυθμισεις εικονας.Ευχαριστω.

Δημοσ.

Για ρίξε μια ματιά εδώ και εδώ.

Πρέπει με τον ένα ή άλλο τρόπο να απενεργοποιήσεις οπωσδήποτε το overscan στην τηλεόραση (όπως έχεις ήδη κάνει επιλέγοντας PC) και μετά να φροντίσεις να επιλέξεις στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών του υπολογιστή πραγματική ανάλυση 1920x1080 στην έξοδο HDMI, ώστε να υπάρχει αντιστοίχιση 1:1 μεταξύ των pixel της εικόνας και των pixel της οθόνης. Εάν στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών υπάρχει επίσης οποιαδήποτε επιλογή σχετική με overscan, η οποία στην ουσία παραμορφώνει το σήμα ώστε να αντισταθμίσει τυχόν overscan της τηλεόρασης, πρέπει οπωσδήποτε να την απενεργοποιήσεις, ώστε να εξασφαλίσεις πραγματική αντιστοίχιση 1:1, όπου τα πάντα θα προβάλλονται καθαρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...