mentoras99 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Εχω εναν γνωστο μου που τωρα τελευταια το laptop του σβηνει μετα απο καποια ωρα χρησης.Ενω του ειχα πει βεβαια απο παλια να προσεχει το θεμα της σκονης, δεν προσεξε...Ουτε βαση ψυξης εχει. Κανει και ζεστές μερες αυτο τον καιρο.Χωρις να εχω δει τον υπολογιστη του απο κοντα, θεωρω οτι μαλλον ειναι προβλημα θερμοτητας.Σε λιγες μερες θα τον επισκεφτω, και σκεφτομουν αν ηταν ευκολο να τον ανοιγα και να του εκανα ενα απλο φυσημα. Οχι να τον διαλυσω τελειως, σε καμια περιπτωση.Αλλα εστω το κατω καπακι αν εβγαινε, ε κατι καλυτερο θα μπορουσε να γινει απο φυσημα και καθαρισμα, σε σχεση με το να ειναι κλειστο.Γενικα ειμαι της αποψης οτι τα λαπτοπ δεν ειναι desktop, να τα ανοιγεις, να βαζεις το φυσητηρι και ευκολα να τα καθαριζεις.Αλλα ηθελα και την δικη σας αποψη, αν εχει νοημα να επιχειρησω ενα απλο ανοιγμα για καλυτερη προσβαση.Φυσικα, αν υπαρχει εστω και ελαχιστον ενδεχομενο να μπλεξω ή να χαλασω κατι, απλα δεν θα το κανω.Παντως, οτι και να δω εγω στον υπολογιστη του οταν παω, πχ για ιους, αλλα προγραμματα που ισως τον επιβαρυνουν κλπ, αν εχει παρει αρκετη σκονη μεσα ουσιαστικα δεν μπορεις να βοηθησεις.Λοιπον, περιμενω τις αποψεις σας περι ανοιγματος του κατω περιβλήματος του λαπτοπ, με σκοπο ενα καλυτερο καθαρισμα.
Invader Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Και βέβαια να το λύσεις και να το καθαρίσεις.Και αλλαγή πάστας αν υπάρχει δυνατότητα θα είναι οτι το καλύτερο.Κοίτα στο youtube για οδηγό με το μοντέλο του laptop. 1
mentoras99 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δεν ειμαι ηλεκτρονικος, παροτι για καποιον 'εμπειρο' σε κυκλωματα κλπ μπορει να ειναι παιχνιδακι, δεν ειμαι ο τυπος με τα κολητηρια, παστες κλπ. Ομως, ξεβιδωμα, να βαλω καρτες, να τσεκαρω, ή ενα φυσημα, το κανω. Απλα φοβαμαι μηπως δεν βγαινει, ανοιγει ευκολα το καπακι, ή μηπως εχω δυσκολια μετα να το ξαναβαλω αν εχει καμια πατεντα, ή μην τυχον ειναι 'δεμενο' με τετοιο τροπο που μπορει να χαλασει τιποτε. Δεν εχω ξανανοιξει λαπτοπ, δεν ξερω πως πάει, ποσο ευκολο ειναι.
SPANK Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ψάξε το laptop σου στο youtube στα περισσότερα εχει βίντεο πως το λύνεις ακριβώς , αν παρολαυτα δεν εισαι σίγουρος οτι μπορείς να το κάνεις πρέπεις να το δώσεις σε καποιον φίλο η τεχνικό που θα στο κάνει σωστά
coolerman Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 τι θερμοκρασίες έχει τώρα;;το έχεις ελένξει? και ποιό λάπτοπ είναι...
mentoras99 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Να ρωτησω τον γνωστο μου να μου πει το μοντελο, να δουμε αν υπαρχει κατι στο youtube, κι ισως εκτιμησετε κι εσεις την δυσκολια του εγχειρηματος. Ξερω οτι ειναι toshiba, αγοραστηκε πριν 4 χρονια, νομιζω εχει....(δυστυχως) amd cpu. Βασικα, περιστασιακα, τωρα το καλοκαιρι, του σβηνει. Δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο περα απο υπερθερμανση. Ελπιζω δηλαδη. Αλλιως μπορει να παει μακρια η βαλιτσα, αν ειναι καμια αλλη βλαβη. Θα του πω να μου πει μοντελο. Το μηχανημα θα το δω σε λιγες μερες, που θα τον συναντησω. ----------edit----------- Το μοντελο ακομη δεν μου το ειπε, αλλα μου ειπε οτι στο tray εκει που δειχνει για την μπαταρία, εχει ενα κοκκινο x(τωρα δεν ειμαι σιγουρος οτι μου κανει και την καλυτερη περιγραφη), και του δειχνει μηνυμα ΄μπαταρια φορτισμενη 100%. εξεταστε το ενδεχομενο αντικαταστασης της μπαταριας'.Ακομη κι αν τα χει παιξει η μπαταρια, οταν ειναι συνδεδεμενο στο ρευμα, δεν πρεπει να παιζει κανονικα;Μπορει μια 'χαλασμενη' μπαταρια οταν ειναι συνδεδεμενο στην πριζα, να κανει το λαπτοπ να σβηνει;Ή είναι άσχετο με τα σβησιματα;
Peleus17 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Κλασική περίπτωση παλιού λάπτοπ. Ρίξτε ένα καθάρισμα, αλαγη πάστας και ο θεός βοηθός. Το καλύτερο που μπορεί να κάνει είναι να πάρει καινούργιο λάπτοπ επειδή λες το πήρε πριν 4 χρόνια +AMD CPU.....Καλά κρασιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα