spartan29gr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 press conference η KONAMI δεν θα κάνει ή έκανε και δεν είπε τπτ για το θέμα? Εκανε εχθες για το the phantom pain!!μαλιστα εγινε και μια αναφορα απο τον κοτζιμα για το νεο silent hills(αλλα δεν αναφερθηκε σε πιο πολλες λεπτομεριες)Τωρα για οτι νεοτερο για το παιχνιδι!!υπομονη μεχρι τον επομενο μηνα στο tokyo game show. 1
Thanofski Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Τερματισε κανεις το P.T ρε παιδες?!.....και δεν χτυπαει το τηλεφωνο!Με πνιγει το παραπονο! Αν και εντελως μαλακια το concept του" gameplay " του pt νομιζω τοσα κιλα ατμοσφαιρα δεν εχω ξαναδει σε 4 τοιχους! Το έχω τελειώσει χωρίς να ξέρω βέβαια αν αυτό που έκανα βοήθησέ η Όχι μιας και οι περισσότεροι υποστηρίζουν πως τα 2 γέλια Που πρέπει να ακουστούν στο τέλος είναι random... Βάσει guide Που βρήκα λοιπόν το playthrough στο τελευταίο δωμάτιο (αν μπορώ να το πω έτσι) πρέπει να γίνει με ενεργό μικρόφωνο/headset κλπ.Κάθε φορά που ακούγονται τα περίεργα βρίσκεις την Λίζα(?) και μιλάς...οτιδήποτε...χωρίς να αφήνεις να σε πλησιάσει...Μετά από 6 φορές μου ήρθαν τα δύο baby laughs , δόνηση, τηλέφωνο κ τέλος. Κ εμένα μου φάνηκε υπερβολικό αλλά έχει μια βάση Από το "can you read it to me" Που αναγράφει η φωτο της Λίζας...kojima είναι αυτός έπρεπε να δοκιμάσω οποιαδήποτε λύση
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 πιστευω οτι ο ρολος του del torro θα ειναι νεα τερατα και ισως βασικο σεναριο που θα κινηθει το παιχνιδι , τα υπολοιπα θα ειναι kojima..βεβαια αν επαιξε ντεμο τωρα βαλτε 2 χρονια στανταρ μεχρι να βγει, kojima ειναι αυτος , ο αλλος εχει ενα ματσο projects
polakis21 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Τελειωσα το ντεμο αλλα δεν μου εβγαλε κανενα τρειλερ. Μονο ενα μηνυμα κατι γραμματα που δεν προλαβα να διαβασω...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Τελειωσα το ντεμο αλλα δεν μου εβγαλε κανενα τρειλερ. Μονο ενα μηνυμα κατι γραμματα που δεν προλαβα να διαβασω... Εχεις ακομα
viper2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 http://kotaku.com/nobody-actually-knows-how-they-solved-the-silent-hill-t-1621044581
chek2fire Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Τα ποιο πετυχημένα promotion video που έχω δει ποτέ μου για κάποιο game.. Απολαύστε τα 5
Millennium Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Κάποια πράγματα από τον del Toro. https://www.youtube.com/watch?v=xmP35jPQZYM 3
Millennium Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 New Silent Hill Game May be Released in Episodic Format
ultralisk Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 New Silent Hill Game May be Released in Episodic Format αρχίσανε να τρομπάρουν πάλι στην KONAMI 1
Daemonos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Το έχω τελειώσει χωρίς να ξέρω βέβαια αν αυτό που έκανα βοήθησέ η Όχι μιας και οι περισσότεροι υποστηρίζουν πως τα 2 γέλια Που πρέπει να ακουστούν στο τέλος είναι random... Βάσει guide Που βρήκα λοιπόν το playthrough στο τελευταίο δωμάτιο (αν μπορώ να το πω έτσι) πρέπει να γίνει με ενεργό μικρόφωνο/headset κλπ.Κάθε φορά που ακούγονται τα περίεργα βρίσκεις την Λίζα(?) και μιλάς...οτιδήποτε...χωρίς να αφήνεις να σε πλησιάσει...Μετά από 6 φορές μου ήρθαν τα δύο baby laughs , δόνηση, τηλέφωνο κ τέλος. Κ εμένα μου φάνηκε υπερβολικό αλλά έχει μια βάση Από το "can you read it to me" Που αναγράφει η φωτο της Λίζας...kojima είναι αυτός έπρεπε να δοκιμάσω οποιαδήποτε λύση Μετά που το ρολόι πάει 00.00 κάνεις 10 βήματα και ακούς το μωρό, πάς στο τηλέφωνο εστιάζεις και λές " JARETH " και χτυπάει.
ektelion Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δυστυχώς, το παιχνίδι ακυρώθηκε και επίσημα σήμερα. Κρίμα, γιατί φαινόταν μια καλή ευκαιρία να γίνει ένα δυναμικό comeback του franchise μετά το κατά γενική ομολογία αποτυχημένο Downpour. O ντελ Τόρο είχε κάποιες αστοχίες τελευταία όσον αφορά στις ταινίες του, αλλά σίγουρα ξέρει να δημιουργεί μοναδική ατμόσφαιρα. Θα ήθελα πολύ να δω τη συνεργασία του με τον Κοτζίμα, αλλά μάλλον θα πρέπει να μετακομίσω σε κάποιο εναλλακτικό σύμπαν όπου τα αφεντικά της ΚΟΝΑΜΙ δεν είναι τόσο βλάκες. 1
rouxlas86 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Πολύ κρίμα και περίμενα παιχνιδάρα. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα