Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

press conference η KONAMI δεν θα κάνει ή έκανε και δεν είπε τπτ για το θέμα?

Εκανε εχθες για το the phantom pain!!μαλιστα εγινε και μια αναφορα απο τον κοτζιμα για το νεο silent hills(αλλα δεν αναφερθηκε σε πιο πολλες λεπτομεριες)Τωρα για οτι νεοτερο για το παιχνιδι!!υπομονη μεχρι τον επομενο μηνα στο tokyo  game show.

• Like 1
Δημοσ.

Τερματισε κανεις το P.T ρε παιδες?!.....και δεν χτυπαει το τηλεφωνο!Με πνιγει το παραπονο!

Αν και εντελως μαλακια το concept του" gameplay " του pt νομιζω τοσα κιλα ατμοσφαιρα δεν εχω ξαναδει σε 4 τοιχους!

Το έχω τελειώσει χωρίς να ξέρω βέβαια αν αυτό που έκανα βοήθησέ η Όχι μιας και οι περισσότεροι υποστηρίζουν πως τα 2 γέλια Που πρέπει να ακουστούν στο τέλος είναι random...

Βάσει guide Που βρήκα λοιπόν το playthrough στο τελευταίο δωμάτιο (αν μπορώ να το πω έτσι) πρέπει να γίνει με ενεργό μικρόφωνο/headset κλπ.Κάθε φορά που ακούγονται τα περίεργα βρίσκεις την Λίζα(?) και μιλάς...οτιδήποτε...χωρίς να αφήνεις να σε πλησιάσει...Μετά από 6 φορές μου ήρθαν τα δύο baby laughs , δόνηση, τηλέφωνο κ τέλος.

Κ εμένα μου φάνηκε υπερβολικό αλλά έχει μια βάση Από το "can you read it to me" Που αναγράφει η φωτο της Λίζας...kojima είναι αυτός έπρεπε να δοκιμάσω οποιαδήποτε λύση :P

Δημοσ.

πιστευω οτι ο ρολος του del torro θα ειναι νεα τερατα και ισως βασικο σεναριο που θα κινηθει το παιχνιδι , τα υπολοιπα θα ειναι kojima..βεβαια αν επαιξε ντεμο τωρα βαλτε 2 χρονια στανταρ μεχρι να βγει, kojima ειναι αυτος , ο αλλος εχει ενα ματσο projects

Δημοσ.

Τελειωσα το ντεμο αλλα δεν μου εβγαλε κανενα τρειλερ. Μονο ενα μηνυμα κατι γραμματα που δεν προλαβα να διαβασω...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το έχω τελειώσει χωρίς να ξέρω βέβαια αν αυτό που έκανα βοήθησέ η Όχι μιας και οι περισσότεροι υποστηρίζουν πως τα 2 γέλια Που πρέπει να ακουστούν στο τέλος είναι random...

Βάσει guide Που βρήκα λοιπόν το playthrough στο τελευταίο δωμάτιο (αν μπορώ να το πω έτσι) πρέπει να γίνει με ενεργό μικρόφωνο/headset κλπ.Κάθε φορά που ακούγονται τα περίεργα βρίσκεις την Λίζα(?) και μιλάς...οτιδήποτε...χωρίς να αφήνεις να σε πλησιάσει...Μετά από 6 φορές μου ήρθαν τα δύο baby laughs , δόνηση, τηλέφωνο κ τέλος.

Κ εμένα μου φάνηκε υπερβολικό αλλά έχει μια βάση Από το "can you read it to me" Που αναγράφει η φωτο της Λίζας...kojima είναι αυτός έπρεπε να δοκιμάσω οποιαδήποτε λύση :P

Μετά που το ρολόι πάει 00.00 κάνεις 10 βήματα και ακούς το μωρό, πάς στο τηλέφωνο εστιάζεις και λές " JARETH " και χτυπάει.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δυστυχώς, το παιχνίδι ακυρώθηκε και επίσημα σήμερα. Κρίμα, γιατί φαινόταν μια καλή ευκαιρία να γίνει ένα δυναμικό comeback του franchise μετά το κατά γενική ομολογία αποτυχημένο Downpour. O ντελ Τόρο είχε κάποιες αστοχίες τελευταία όσον αφορά στις ταινίες του, αλλά σίγουρα ξέρει να δημιουργεί μοναδική ατμόσφαιρα. Θα ήθελα πολύ να δω τη συνεργασία του με τον Κοτζίμα, αλλά μάλλον θα πρέπει να μετακομίσω σε κάποιο εναλλακτικό σύμπαν όπου τα αφεντικά της ΚΟΝΑΜΙ δεν είναι τόσο βλάκες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...