Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαι στο Wii ήταν καταπληκτικό

Άσ'τον μην ασχολείσαι. Ο άνθρωπος είπε ότι μαξάρει παιχνίδια. Μπαίνει στα settings δηλαδή, τα βάζει όλα τέρμα και μετά κατευθείαν κάνει quit πίσω στο desktop. "Το μαξάραμε κι αυτό". Δεν υπονοεί πουθενά ότι τα παίζει κιόλας...  

• Like 3
Δημοσ.

μα οι περισσότεροι PC gamers με τις μετρήσεις ασχολούνται και όχι με το ίδιο το παιχνίδι ή το gameplay...μια βόλτα από το PC session θα σε πείσει όπου μπαίνεις να διαβάσεις καμιά άποψη και διαβάζεις αν έφαγε μπουκάλι ο άλλος ή πόσο CPU κάνει χρήση το game  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Όχι εγώ μιλάω για το συγκεκριμένο άτομο μόνο. Είμαι σίγουρος ότι και σε κονσόλα κάνει το ίδιο πράγμα. Μόνο που εκεί όταν μπαίνει στα settings δεν βλέπει επιλογές για graphics και κλείνει την κονσόλα. Τα "τερματίζει" δηλαδή.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν παιζει σε κονσολες, υπαρχει ποστ στο thelab απο τον τυπο για πολλα γελια.

Ετσι για το χαβαλε:

viewpost.gif

Μην μου μιλας αλλο για τις πανάθλιες κονσολες με την ανύπαρκτη gaming εμπειρια, θα ξεράσω!

Εδω ταιριαζει το εβγαλαν και οι μύγες κώλο (κονσολες) και χεσανε τον κοσμο ολο!

Με την δικια του λογικη παντως, καποιος που δε μπορει να φτιαξει το τελειο PC, και μπορει να διαθεσει ποσα μικρα, παλι δεν απολαμβανει gaming, αφου γι'αυτον gaming εμπειρια ειναι το μαξ στα settings.
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν παιζει σε κονσολες, υπαρχει ποστ στο thelab απο τον τυπο για πολλα γελια.

Ετσι για το χαβαλε:

Με την δικια του λογικη παντως, καποιος που δε μπορει να φτιαξει το τελειο PC, και μπορει να διαθεσει ποσα μικρα, παλι δεν απολαμβανει gaming, αφου γι'αυτον gaming εμπειρια ειναι το μαξ στα settings.

Σε ένα πράγμα συμφωνώ μαζί του πάντως στο λινκ που παρέθεσες... "Gameplay άντε γεια". Εντελώς όμως!

• Like 2
Δημοσ.

Σε ένα πράγμα συμφωνώ μαζί του πάντως στο λινκ που παρέθεσες... "Gameplay άντε γεια". Εντελώς όμως!

Πραγματικά όμως το Silent Hill στο Wii ήταν χέσιμο, πολύ καλό και λέω να το αρχίσω ξανά το τριήμερο αυτό :)

• Like 3
Δημοσ.

O τιτανομαχος ειναι ακριβως ο χαρακτηρας που θα χρησιμοποιουσε καποιος σε σατιρικη εκπομπη για video games οταν ηθελε να σατιρισει pc gamers.Λιγη υπερβολη γιατι δεν ειναι ολοι ετσι ή ακριβως ετσι, αλλα θα ηταν το καλυτερο καρτουν για αφθονο γελιο. :P

Gameplay απο το teaser

https://www.youtube.com/watch?v=Z-aR4cNZDeQ#t=196

Δεν το ειδα ολο ,γιατι δεν το επαιξα ολο και δεν θελω να μου χαλασουν τις εκπληξεις.Απλα μια γευση για οσους δεν το εχουν δει.

Δημοσ.

Χαίρομαι που βλέπω ότι εκτιμήθηκε το Shattered Memories. Για μένα αυτό το mechanic που είχε κι έκανε shape το παιχνίδι βασιζόμενο στις συνεδρίες σου και στο πού στεκόσουν και τι κοιτούσες περισσότερο ήταν πολύ έξυπνη υλοποίηση του concept της πόλης του SH. Οτι, με άλλα λόγια, η πόλη στην πραγματικότητα είναι ουδέτερη κι απλώς σου καθρεφτίζει ό,τι έχεις μέσα σου. Και τα παγωμένα sections ήταν μια αξιοπρεπέσταση απόδοση κρίσεων πανικού. Διαφορετική προσέγγιση πολύ από το αρχικό παιχνίδι, αλλά είχε λόγο ύπαρξης κι άξιζε αναγνώριση, τόσο επειδή αυτά που έκανε ήταν από μόνα τους έξυπνα, όσο κι επειδή όσα έκανε έφεραν το πρώτο παιχνίδι in line με το πώς οραματίστηκε η Team Silent το Silent Hill από το 2 και μετά.

Anyway, λίγο off-topic αυτό, αλλά το θεωρώ πολύ αδικημένο το Shattered Memories κι ένιωσα ότι έπρεπε να τα πω :P

Δε μαξαριζόταν, βέβαια, οπότε αυτό ήταν ένα θέμα :D

• Like 2
Δημοσ.

Χαίρομαι που βλέπω ότι εκτιμήθηκε το Shattered Memories. Για μένα αυτό το mechanic που είχε κι έκανε shape το παιχνίδι βασιζόμενο στις συνεδρίες σου και στο πού στεκόσουν και τι κοιτούσες περισσότερο ήταν πολύ έξυπνη υλοποίηση του concept της πόλης του SH. Οτι, με άλλα λόγια, η πόλη στην πραγματικότητα είναι ουδέτερη κι απλώς σου καθρεφτίζει ό,τι έχεις μέσα σου. Και τα παγωμένα sections ήταν μια αξιοπρεπέσταση απόδοση κρίσεων πανικού. Διαφορετική προσέγγιση πολύ από το αρχικό παιχνίδι, αλλά είχε λόγο ύπαρξης κι άξιζε αναγνώριση, τόσο επειδή αυτά που έκανε ήταν από μόνα τους έξυπνα, όσο κι επειδή όσα έκανε έφεραν το πρώτο παιχνίδι in line με το πώς οραματίστηκε η Team Silent το Silent Hill από το 2 και μετά.

Anyway, λίγο off-topic αυτό, αλλά το θεωρώ πολύ αδικημένο το Shattered Memories κι ένιωσα ότι έπρεπε να τα πω :P

Δε μαξαριζόταν, βέβαια, οπότε αυτό ήταν ένα θέμα :D

Εχει βγει και σε psp αυτο?Δεν το εχω παιξει γμτ.

Να το κατεβαζα σε κανα vita.

Δημοσ.

Τερματισε κανεις το P.T ρε παιδες?!.....και δεν χτυπαει το τηλεφωνο!Με πνιγει το παραπονο!

Αν και εντελως μαλακια το concept του" gameplay " του pt νομιζω τοσα κιλα ατμοσφαιρα δεν εχω ξαναδει σε 4 τοιχους!

Δημοσ.

εγω παντως δινω πανω απο 80% να ειναι (τουλαχιστον time) exclusive (χωρις να εχω ιδεα τι συμφωνιες παιζουν τωρα), απλα κοιτωντας την προϊστορια του παιχνιδιου.

Δημοσ.

Βέβαια, μετά τα χτεσινά νέα ότι το MGS θα βγει και για PC και χωρίς, απ' όσο γνωρίζω, να εμπλέκεται κάποιο στούντιο της Sony στη δημιουργία του παιχνιδιού, ίσως το 80% να είναι πολύ γενναιόδωρο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...