Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες!!!μην χαλιεστε και  μην χαλατε την ζαχαρενια σας.Αφηστε τις φαπες  και τα φαπ και φουπ!!και χαρειτε την στελθ πυρηνικη μπομπα που μας εριξε εχθες ο τρολοκοτζιμα. :P

• Like 2
Δημοσ.

1) νομιζω ειναι ps4 exclusive ,αν θυμαμαι καλα στην παρουσιαση στην gamescom ετσι παρουσιασε το P.T. αφου ο kojima παρουσιασε τι μπορειτε να κανετε με ενα χαρτοκουτο στο καινουργιο metal gear (ο τυπος ειναι τρολ και τον αγαπαω και ας μην εχω παιξει ΚΑΝΕΝΑ mgs (ειμαι αχρηστος στο stealth!!)

2) το demo νομιζω ηταν επιτηδες ψιλοαντιγραφη slender για να μην δωσει σποιλερς εκτος απο το ραδιοφωνο που οκ οταν το ειδα ψιλοαπορησα αλλα σαν μαλακας δεν εδωσα σημασια(δεν επαιξα το demo ειδα μια τυπισσα που το επαιξε live στο twitch)

3) ειλικρινα ευχομαι να μην ειναι exclusive (ας ειναι timed αυτο δεν θα με χαλασει) , αν δεν ειναι θα ειναι ομως μονο για xbox one/ps4 και ελπιζω να μας κανουν την χαρη στα pc (αν και δεν το βλεπω )

4) νομιζω τοση χαρα για ανακοινωση παιχνιδιου δεν την εχω ξαναζησει, μακαρι να ξαναπαμε στην μιζερια των 2 πρωτων παιχνιδιων, μαλλον θα το κανουν οταν ο κεντρικος χαρακτηρας παρουσιαζεται ως θυμα δολοφονιας απο τον πατερα του!!!

5) οσο για jump scares συγγνωμη αλλα το πρωτο θεικο jump scare που εφαγα στην ζωη μου απο παιχνιδι ηταν απο το πρωτο silent hill που πεταχτηκε ενα τερας κατω απο αυτοκινητο!

6)φυσικα δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος , το παιχνιδι το λατρευω , το θεωρω το 2 το κορυφαιο ολων των εποχων ...αντε τωρα να μαθουμε ποτε θα βγει

ps αρκετοι μιαλνε οτι ο del torro θα κανει σειρα (για αυτο και silent hillS ) θα δουμε !!! αντε και καλους θανατους!!

• Moderators
Δημοσ.

Παίδες θα είναι exclusive αν ειπωθεί επίσημα ότι θα είναι exclusive. Και τότε θα έχετε όλο τον καιρό στη διάθεση σας να τσακωθείτε για το αν είναι timed ή console exclusive και ποιος είναι ο κανονικός ορισμός αυτών κλπ.

Μέχρι τότε, σταματήστε αυτή την κουρασμένη συζήτηση, ήδη έχουν διαμαρτυρηθεί άλλα μέλη ότι η συζήτηση ξεφεύγει. 

• Like 3
Δημοσ.

Σαπίλα σαπίλα σαπίλα. Ίσα που συνδέω το βράδυ το ps2 και αρχίζω το 2 που το χάρτινο κουτάκι του το φιλάω ΣΑ κόρη οφθαλμού...

με το 1 ξεκιναει ο κοσμος... τα οχταγωνα να βγαζουν ματια!!!

Δημοσ.

Σαπίλα σαπίλα σαπίλα. Ίσα που συνδέω το βράδυ το ps2 και αρχίζω το 2 που το χάρτινο κουτάκι του το φιλάω ΣΑ κόρη οφθαλμού...

Το χω ακομα και εγω αυτο :P  SH2 best SH και ενα απο τα καλυτερα games ever για εμενα.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Q&A για το Silent Hills απο τον Kojima.

Πρέπει να έχει ειπωθεί αλλά (άσχετα με το τι προσδοκίες έχω από ένα νέο Silent Hill και την άποψή μου για την πορεία της σειράς) η ιδέα και η υλοποίηση ενός indie-like παιχνιδιού για την αποκάλυψη του SH τίτλου (και των ονομάτων που θα δουλέψουν σε αυτό) ήταν πολύ έξυπνη και πετυχημένη. 

• Like 4
Δημοσ.

@@ exclusive ειναι, θα βγει ανετα σε pc! Ανετοτατα!!! 

Παλι θα maxaroume τα graphics!

Silent Hill & Silent Hill 2 epic games. Αρκετα Καλο ηταν και το Silent Hill III. Καλο ηταν και το Silent Hill Origins για psp, μετά η κατηφόρα!

Δημοσ.

@@ exclusive ειναι, θα βγει ανετα σε pc! Ανετοτατα!!! 

Παλι θα maxaroume τα graphics!

Silent Hill & Silent Hill 2 epic games. Αρκετα Καλο ηταν και το Silent Hill III. Καλο ηταν και το Silent Hill Origins για psp, μετά η κατηφόρα!

Kαι στο Wii ήταν καταπληκτικό

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...