Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Xεστηκα για το τι θα ειναι μιας και εγω θα το παιξω.Και ps4 θα παρω και one.Για την ωρα απολαμβανω το κλαμα των απανταχου sonaκηδων για την κακια ms που καταστρεφει τη βιομηχανια και απολαμβανω ακομα περισσοτερο το να βαφτιζετε ως exclusive ενα παιχνιδι χωρις στοιχεια μονο και μονο για να κοροιδεψετε τους εαυτους σας μετα την ηχηροτατη φαπα της ms.Μακαρι να ειναι exclusive για να εχετε κατι να λετε και εσεις.Εγω ανηκω στην κατηγορια των ευτυχισμενων που σε καθε γενια αποκταω τα παντα,παιζω τα παντα και απολαμβανω με ποπ κορν τις επικες διαμαχες μεταξυ σας.Που και που παιρνω μερος και εγω γιατι οι sonaκηδες ειναι η αγαπημενη μου κατηγορια χθες εγραψα(οταν ελεγαν οτι παιζει να ειναι exclusive) Δεν ειδα καπου να γραφει SCE ,αλλα οπως και να χει ,οτι και να ναι θα παιχτει! Και παραπανω το ιδιο γραφω. Οποτε οχι βαφτιζετε.Βαφτιζουν(καποιοι φανταστικοι κακοι sony fans, γιατι εδω δεν βλεπω κανεναν τετοιον). Τωρα ενταξει το να χαιρεται καποιος και να ονομαζει φαπα κτλ, μια ανακοινωση για ενα παιχνιδι που θα επαιζε ετσι και αλλιως.Να χαιρεται δλδ που δεν θα το παιξουν οι αλλοι, δειχνει και ποιος εχει θεμα τελικα. :)Kαι ποιοι εχουν θεμα εδω μεσα.
gkalas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 H φαπα παει προς τα fanboys προφανως και οχι προς αυτον που εχει λεφτα για μια μονο κονσολα και δε θα το παιξει επειδη πηρε ps4.Η φαπα παει προς αυτους που βαφτισαν exclusive ενα παιχνιδι χωρις να εχουν στοιχεια και μιλαμε για ενα παιχνιδι θρυλο που σε περιπτωση που ηταν exclusive τα γραμματα που θα το γραφαν δε θα χωραγαν στις οθονες μας οπως επισης και για αυτους που ανακαλυψαν οτι η ms κανει κακο στη βιομηχανια ενω η Sony μας αγαπαει.Προφανως και δεν παει προς ολους η επιθεση. 1
Vole Maulder Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μπαίνω να διαβάσω εντυπώσεις από το demo και το μόνο που βλέπω είναι 3 σελίδες για φάπες, Tomb Raider, τον p3tran να μας λέει πόσα ξέρει και πόσα δεν ξέρουμε και τι είναι αποκλειστικό και τι όχι... Μήπως έχει χαθεί λίγο η μπάλα, λέω, μήπως; 5
gkalas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Kαι εγω μπαινω να δω καμια πληροφορια και τρωω παραπληροφορηση περι exclusive χωρις να εχει ανακοινωθει τιποτα τετοιο.Οντως κατι δε παει καλα εδω μεσα.
hollow_83 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Vole καλουλι ειναι το Teaser θυμιζει αρκετα τις photos που ειχαν δειξει για την Fox engine (to διαμερισμα) σε ποιοτητα γραφικων. Απο κει και περα, ειναι στα ψηλα στανταρ των καλων Horror Games, απο θεμα περιβαλλοντος και ελπιζω να το διατηρησουν αυτο το υφος. Δε θα μου κανει εντυπωση παντως αν στο Silent Hill ενσωματοσουν την καμερα πρωτου προσωπου (οχι παντου, αλλα σε συγκεκριμενα parts), εχει ξαναγινει στο the room. 1
HadesGR Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Βρε εδώ έχουν ανακοινώσει ωραία παιχνίδια για όλες τις πλατφόρμες , μην αρχίζετε πάλι για fanboys, gogoboys και άλλες αηδίες. Ας απολαύσουμε το event! 2
Vole Maulder Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Τα γραφικά είναι πολύ καλά, όντως. Κι εγώ το The Room σκέφτηκα όταν το είδα (δυστυχώς/ευτυχώς είχε χαλάσει η έκπληξη, ήξερα ήδη τι ήταν όταν το έπαιξα). Οτι ίσως παίζει πρώτο πρόσωπο μέσα στο σπίτι το συγκεκριμένο, ή ακόμα και γενικά σε εσωτερικούς χώρους. Με προβλημάτισε λίγο το ότι είχε μερικά cheap scares. Οχι ότι δεν ήταν αποτελεσματικά, τα χρειάστηκα, αλλά δε θα μου άρεσε αν το πήγαιναν προς τα εκεί το Silent Hill. Παρόλα αυτά, είχε διάφορα πράγματα που φάνηκαν ενθαρρυντικά, νομίζω. Την ατμόσφαιρα την έχει πολύ καλά. Μου άρεσε πολύ το κόλπο με τη λούπα και την αλλαγή αντίληψης (δε λέω περισσότερα για να μην το κάνω spoil για όποιον δεν το έχει παίξει) όπως και αυτό με τα χρώματα. Επίσης, μου άρεσε πολύ που απέπνεε έναν old-school αέρα. Μηδενικό hand-holding, σημασία στη λεπτομέρεια, ζόρικοι γρίφοι και ταιριαστοί στο ύφος και πνεύμα του Silent Hill. Γενικά, θετικός παρανομαστής εντυπώσεων. Μακάρι να τα καταφέρουν. Αν δε βγάλει αυτή η συνεργασία (Κοζίμα, Ντελ Ντόρο, Γιαμαόκα) καλό Silent Hill δεν πρόκειται να ξαναβγεί καλό SH ποτέ. 1
gkalas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Το team ειναι φοβερο και δε νομιζω να μας απογοητευσει.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Και εγω δεν πιστευω οτι θα απογοητευτουμε. Το teaser demo παντως(το οποιο απο οτι καταλαβαινω ειναι αρκετα μεγαλο) καθηλωσε πολυ κοσμο.Στο γκαφ γινοταν χαμος.Χωρις να γνωριζει κανεις οτι προκειται για SH.
p3tran Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δε θα μου κανει εντυπωση παντως αν στο Silent Hill ενσωματοσουν την καμερα πρωτου προσωπου (οχι παντου, αλλα σε συγκεκριμενα parts), εχει ξαναγινει στο the room. καποιος που συνηθως ξερει πραγματα, μου ειπε οτι δεν θα ειναι first person. 1
Vole Maulder Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ούτε το The Room ήταν πρώτου προσώπου, μόνο μέσα στο σπίτι ήταν έτσι. Που βγάζει νόημα, αν είναι να έχεις puzzles όπως αυτά που είχε το teaser σε τέτοιο χώρο. 1
Donacgreece Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Θέλω να είναι ένα remake του πρώτου. Όπως είχε πει ότι θέλει να κάνει ο Kojima..
Vole Maulder Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δε χρειάζεται άλλο remake το πρώτο, το Shattered Memories ήταν παραπάνω από αξιοπρεπές. Ας δούμε και τίποτα φρέσκο. Προσωπικά, ελπίζω σε απομάκρυνση από το στιλ των παλιών. Το μόνο που χρειάζεται να κρατήσουν είναι το concept και τους κανόνες της πόλης και να μην το κάνουν cheesy και φτηνά τρομακτικό. 1
hollow_83 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 καποιος που συνηθως ξερει πραγματα, μου ειπε οτι δεν θα ειναι first person. Δεν μιλαω για πληρες πρωτου προσωπου, αναφερθηκα στο the Room, βασικα αυτο που σου πε ο Vole.
kostiger Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Τα γραφικά είναι πολύ καλά, όντως. Κι εγώ το The Room σκέφτηκα όταν το είδα (δυστυχώς/ευτυχώς είχε χαλάσει η έκπληξη, ήξερα ήδη τι ήταν όταν το έπαιξα). Οτι ίσως παίζει πρώτο πρόσωπο μέσα στο σπίτι το συγκεκριμένο, ή ακόμα και γενικά σε εσωτερικούς χώρους. Με προβλημάτισε λίγο το ότι είχε μερικά cheap scares. Οχι ότι δεν ήταν αποτελεσματικά, τα χρειάστηκα, αλλά δε θα μου άρεσε αν το πήγαιναν προς τα εκεί το Silent Hill. Παρόλα αυτά, είχε διάφορα πράγματα που φάνηκαν ενθαρρυντικά, νομίζω. Την ατμόσφαιρα την έχει πολύ καλά. Μου άρεσε πολύ το κόλπο με τη λούπα και την αλλαγή αντίληψης (δε λέω περισσότερα για να μην το κάνω spoil για όποιον δεν το έχει παίξει) όπως και αυτό με τα χρώματα. Επίσης, μου άρεσε πολύ που απέπνεε έναν old-school αέρα. Μηδενικό hand-holding, σημασία στη λεπτομέρεια, ζόρικοι γρίφοι και ταιριαστοί στο ύφος και πνεύμα του Silent Hill. Γενικά, θετικός παρανομαστής εντυπώσεων. Μακάρι να τα καταφέρουν. Αν δε βγάλει αυτή η συνεργασία (Κοζίμα, Ντελ Ντόρο, Γιαμαόκα) καλό Silent Hill δεν πρόκειται να ξαναβγεί καλό SH ποτέ. Συντασσομαι κι εγω. Η συγκεκριμενει ομαδα, παραειναι ταλαντουχα για να αποτυχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα