Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατα τ'αλλα εχω αδικο οταν μιλαω για μια συγκεκριμενη κατηγορια gamers :-D

Gkalas εισαι ο μονος που εχεις αφρισει με την πιθανοτητα να ειναι ps exclusive ,οποτε καταλαβαινω για ποια κατηγορια gamers μιλας.

:P(sony haters=oι χειροτεροι ευκολα)

Oπως βλεπεις κανεις δεν ασχολειται με το αν ειναι exclusive ή οχι(για μενα δυσκολο θα ειναι).

Απλα ας χαρουμε με την ειδηση. :)

Δημοσ.

Hades μήπως ξέρεις εσύ γιατί το θεωρούν αποκλειστικότητα του Ps4;Εχω ρωτήσει σε 3 φόρουμ και δε μου απαντάει κανείς. Είπαν κάτι που μου διέφυγε;

ειναι απλο: για το tomb raider, βγαινει ο vice president της ms, ο ceo της crystal dynamics και ο προεδρος του xbox και λενε οτι ειναι exclusive, και ολοι λενε οτι δεν ειναι.

για το silent hill, δεν λεει κανεις τιποτα, και ολοι λενε ειναι exclusive.

καταλαβες τωρα?

• Like 3
Δημοσ.

Ίσως το ότι ήταν μέσα σε demo ενός exclusive παιχνιδιού. Και από πίσω είναι ο Kojima παίζει να είναι και exclusive. Βέβαια μακάρι να μην είναι για να το χαρούν όσο γίνεται περισσότεροι.

Δημοσ.

ειναι απλο: για το tomb raider, βγαινει ο vice president της ms, ο ceo της crystal dynamics και ο προεδρος του xbox και λενε οτι ειναι exclusive, και ολοι λενε οτι δεν ειναι.

για το silent hill, δεν λεει κανεις τιποτα, και ολοι λενε ειναι exclusive.

καταλαβες τωρα?

αυτο συμβαίνει γιατί η ms έχει αποδειξει επανειλημμένα οτι δεν κραταει για παντα τα exclusive της πχ Alan wake . Dead Rising 3, Rome,

Δημοσ.

δεν ειναι ετσι lula. τα πιο πετυχημενα τα κραταει. πχ δες τι εγινε με το gears.

ή δες πως το πριν λιγους μηνες  ....100% καρα-σιγουρο time exclusivity του titanfall (αληθεια, θυμαστε ποσες εκατονταδες αρθρα διαβασαμε οτι ειναι time exclusive?),

εγινε full exclusivity.

αντιστοιχα, μπορεις να καταλαβεις πως δουλευει το πραγμα και προς τα κατω. πχ το ryse, το πληρωσε η ms μια χαρα, ειχε συμβολαιο κλιμακωτο ας πουμε, και λεει η ms, με αυτα που πουλησες , και συμφωνα με τα συμφωνημενα, εαν θες να συνεχισω να πληρωνω εγω και εσυ να εισαι free rider, τα πνευματικα δικαιωματα περνανε σε μενα. your call.

ολοι λετε συνεχεια οτι η βιομηχανια videogames ειναι πολυ μεγαλη κλπ, ομως μερικοι αντιμετωπιζετε τα πραγματα λες και τα games δεν ειναι πανακριβες παραγωγες, αλλα λες και ημαστε ακομα 30 χρονια πριν που τα εφτιαχνε ενας τυπος στο υπογειο του σπιτιου της μανας του...

επιπλεον, για τα αλλα που λες, δε νομιζω να επαιξες και πολυ alan wake στο playstation, ε?

και τελος, ας μην ξεχναμε οτι και το pc, πλατφορμα της microsoft ειναι, και μαλιστα η ΒΑΣΙΚΗ

Δημοσ.

Φοβαμαι ελαφρως οτι ο Kojima απο πισω θα χαλασει το υφος του παιχνιδιου.

Βεβαια μια φορα να τον δουμε να δοκιμαζει και κατι νεο, αυτο ειναι το καλο της ιστοριας.

Μην ανησυχεις, θα κραταει τα μποσικα ο Nτελ Τορο..

Δημοσ.

δεν ειναι ετσι lula. τα πιο πετυχημενα τα κραταει. πχ δες τι εγινε με το gears.

Το gears είναι λίγο διαφορετική περίπτωση. Η ms αγόρασε τελικά το ip (κάπως καθυστερημένα όμως) όπως και με το halo. 

Κρίμα πάντως που δεν ανακοινώθηκε κάτι νέο μια και το έφερε η κουβέντα...

Δημοσ.

Gkalas εισαι ο μονος που εχεις αφρισει με την πιθανοτητα να ειναι ps exclusive ,οποτε καταλαβαινω για ποια κατηγορια gamers μιλας.

:P(sony haters=oι χειροτεροι ευκολα)

Oπως βλεπεις κανεις δεν ασχολειται με το αν ειναι exclusive ή οχι(για μενα δυσκολο θα ειναι).

Απλα ας χαρουμε με την ειδηση. :)

Xεστηκα για το τι θα ειναι μιας και εγω θα το παιξω.Και ps4 θα παρω και one.Για την ωρα απολαμβανω το κλαμα των απανταχου sonaκηδων για την κακια ms που καταστρεφει τη βιομηχανια και απολαμβανω ακομα περισσοτερο το να βαφτιζετε ως exclusive ενα παιχνιδι χωρις στοιχεια μονο και μονο για να κοροιδεψετε τους εαυτους σας μετα την ηχηροτατη φαπα της ms.Μακαρι να ειναι exclusive για να εχετε κατι να λετε και εσεις.Εγω ανηκω στην κατηγορια των ευτυχισμενων που σε καθε γενια αποκταω τα παντα,παιζω τα παντα και απολαμβανω με ποπ κορν τις επικες διαμαχες μεταξυ σας.Που και που παιρνω μερος και εγω γιατι οι sonaκηδες ειναι η αγαπημενη μου κατηγορια :-D

Δημοσ.

Το gears είναι λίγο διαφορετική περίπτωση. Η ms αγόρασε τελικά το ip (κάπως καθυστερημένα όμως) όπως και με το halo. 

Κρίμα πάντως που δεν ανακοινώθηκε κάτι νέο μια και το έφερε η κουβέντα...

μαλλον ξεχνας οτι και πριν απο αυτο διατηρησε exclusivity για ....οχι 1 ουτε 2, αλλα για ΟΧΤΩ χρονια ;)

το νεο gears θα το εμφανισουν μετα απο ολο αυτο το κυμα. προσωπικα θα απογοητευτω εαν το επομενο gears δεν κανει φουλ χρηση του cloud για physics κλπ κλπ και γενικα ολων αυτων που η microsoft εχει μαρκαρει ως "πλεονετηματα αρχιτεκτονικης". το θελω υπερ-υπερ παραγωγη.

αστο λοιπον να ψηνεται. το πολυ-πολυ, επειδη βλεπω εξω γκρινιαζουνε πολλοι, να ακουστει κανα hd port μεχρι να ειναι ετοιμο το καινουργιο (δεν εχω κατι υποψην μου, απλα φανταζομαι)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...