LuLa69 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Hideo Kojima + Guillermo del Toro και Akira Yamaoka στον τομέα του ήχου edited 1
gkalas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Που ειπωθηκε οτι θα ειναι αποκλειστικοτητα για το PS4?Aν εσκαγε τετοια βομβα θα το εγραφε στο video ισα με 4 φορες.
ultralisk Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 κάπου διέρρευσε ότι μπορεί να βγει και στις past gen...έλεος αν ισχύει αυτό
gkalas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Moυ κανει εντυπωση που εχω δει να το αναφερουν σε 2-3 sites (στα σχολια βεβαια) ως exclusive ενω απο πουθενα δεν προκυπτει κατι τετοιο εκτος και αν εχω παραλειψει κατι.
ultralisk Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 προτιμώ να είναι exclusive πάντως που σημαίνει ότι θα δούμε ένα true next gen παιχνίδι, παρά να βγει σε όλα τα formats
gkalas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Βασικα να μη βγει στις περασμενης γενιας κονσολες ειναι το θεμα και πιστευω οτι δε θα βγει.Ετοιμαζεται παντως επικο παιχνιδι.
gkalas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Hades μήπως ξέρεις εσύ γιατί το θεωρούν αποκλειστικότητα του Ps4;Εχω ρωτήσει σε 3 φόρουμ και δε μου απαντάει κανείς. Είπαν κάτι που μου διέφυγε;
Donacgreece Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ίσως γιατί ήταν ''κρυμμένο'' στο τέλος ενός demo από το ps store...
HadesGR Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Hades μήπως ξέρεις εσύ γιατί το θεωρούν αποκλειστικότητα του Ps4;Εχω ρωτήσει σε 3 φόρουμ και δε μου απαντάει κανείς. Είπαν κάτι που μου διέφυγε; Δες το polygon, εκεί αναφέρουν έμμεσα ότι θα είναι PS4 exclusive.
hollow_83 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Φοβαμαι ελαφρως οτι ο Kojima απο πισω θα χαλασει το υφος του παιχνιδιου. Βεβαια μια φορα να τον δουμε να δοκιμαζει και κατι νεο, αυτο ειναι το καλο της ιστοριας.
ultralisk Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 ε το πολύ πολύ να έχει 1 ώρα gameplay και 2 ώρες cutscenes 5
gkalas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δες το polygon, εκεί αναφέρουν έμμεσα ότι θα είναι PS4 exclusive. H λογικη λεει οτι ενα τετοιο exclusive θα διαφημιζοταν με χρυσα μεγαλα γραμματα.Ο μονος λογος που το θεωρουν καποιοι exclusive χωρις να εχει πει τιποτα η Sony ειναι επειδη εχουν καψα να ανταπαντησουν στη φαπα της ms με το Tomb Raider.Βεβαια απο τη μια εχουμε ενα επιβεβαιωμενο exclusive και απο την αλλη εχουμε την ατελειωτη φαντασια των κατοχων κονσολων της sony που ενω δεν εχει ειπωθει τιποτα για exclusive αυτοι ανοιγουν νηματα σε φορουμς λεγοντας οτι ειναι exclusive. 1
hollow_83 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Kαλο ειναι παντως κανενα να μην ειναι exclusive. Περισσοτερες πωλησεις θα κανουν. Τα συστηματα ειναι αρκετα κοντα, οποτε HW Optimization μπορει να γινει. 1
gkalas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Βρε εννοειται αυτο απλα εγω ψαχνω μια πηγη εγκυρη που εστω υπονοησε οτι ειναι exclusive και ακομα δε βρισκω.Μηπως πρεπει να αλλαχτει ο τιτλος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα