Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει η κοπέλα μου ένα Lenovo G550, είναι laptop 4ετίας και παρουσίασε το εξής πρόβλημα.Ανοίγει κανονικά το laptop, μπαίνει στα Windows αλλά δεν βγάζει εικόνα.Η οθόνη του laptop δεν είναι κατάμαυρη, δείχνει να παίρνει ρεύμα κανονικά δηλαδή αλλά δεν εμφανίζει εικόνα το iGPU του.Το είχε ξαναπάθει πριν κάποιες μέρες, και το κούνησα λίγο και έδειξε να έφτιαξε, τι συμβαίνει ; Δεν πατάει καλά μήπως κάτι ή είναι στα τελευταία του ; Τι μου προτείνετε να κάνω ;

Δημοσ.

Εγώ στη θέση σου θα το είχα ήδη ανοίξει και θα το είχα καθαρίσει και θα το συναρμολογούσα ξανά γιατί μάλλον έτσι υπήρχε περίπτωση να είναι μια χαρά μετά (για διάφορους λόγους θα το καθάριζα όχι μόνο γι' αυτό) αλλά δεν θα σου συνιστούσα να το κάνεις άμα δεν ξέρεις καλά από υπολογιστές και δεν έχεις ασχοληθεί αρκετά με το θέμα <<Συναρμολόγιση PC>> ειδικά σε αυτή τη περίπτωση που το PC είναι και laptop!!! :D

Δημοσ.

Το ανοίγω δεν έχω θέμα, αυτό που με απασχολεί είναι αν όντως θα καταφέρω κάτι ή αν θα παιδευτώ τζάμπα, και αν κάποιος από εδώ είχε κάποια παρόμοια εμπειρία.

Δημοσ.

Να σου πω, δεν προσπαθείς πρώτα να μπείς σε Safe Mode να δεις άμα κάνει boot το pc και δείχνει και εικόνα γιατί ίσως φταίει η κάρτα γραφικών!!!! 

Δημοσ.

Αμα το κουνησες και εδειξε τοτε παιζει να εχει κουνηθει η καλωδιοταινια της οθονης. Ανοιξε το και κοιτα πανω πανω στην πλακετα εκει που κατεβαινει η καλωδιοταινια απο την οθονη. Βαλτο μπρος (προσεκτικα παντα οσο το εχεις στην εγχειρηση  :-D) και παιξε με την καλωδιοταινια. Αμα δειξει οσο την κουνας τοτε μαλλον εχει θεμα η δεν ειναι σωστα συνδεδεμενη. Αν οχι μαλλον τα'παιξε η οθονη.

Δημοσ.

Λοιπόν, το έκανα, ματσούκια :P Σύνδεσα με την εξωτερική VGA το monitor μου και έβγαλε εικόνα κανονικά, αλλά η οθόνη του laptop δεν βγάζει με τίποτα.Άρα πάει για τον κάδο ανακύκλωσης :) Αξίζει να του βάλω άλλη οθόνη ή καλύτερα να κοιτάξω για νέο laptop ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...