Biogeorge Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Εχω ενα Sony Vaio και ξαφνικα ορισμενα κουμπια του πληκτρολογιου δεν ανταποκρινονται (οχι Numlk) οπως π.χ. το backspace. Mεχρι και φορματ εκανα και παλι το ιδιο. Τωρα γραφω με το πληκτρολογιο οθονης. Υπαρχει λυση η αγοραζω εξωτερικο; Σας ευχαριστω.
arispattas7 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μάλλον λύση δεν υπάρχει, εγώ θα σου πρότεινα να αγοράσεις απλά καινούριο πληκτρολόγιο, αλλα μπορεί κάποιος άλλος να σου βρει κάποια λύση... Επίσης αν μπορείς πες μου αν έχυσες κάποιο υγρό πάνω του η αν το έριξες κάτω καταλάθος γιατί υπάρχει περίπτωση να είναι τεχνικό πρόβλημα αλλιώς μπορεί να φταίει το laptop και η σύνδεσή του με το πληκτρολόγιο η να έπαθε κάτι το πληκτρολόγιο!!!
Biogeorge Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Αυτο που εκανα ηταν οτι το καθαρισα (κλειστο το λαπτοπ) με λιγο υγρο χαρτι επιφανειακα. Το εχω κανει ομως πολλες φορες. Οταν μετα το ανοιξα για κανα δυωρο ολα καλα αλλα μολις πηγα να δω ενα video sto youtube κολλησε. Το εκανα ρεσταρτ, τα βιντεο τρεχουν κι ολα τα αλλα, αλλα εμεινε το προβλημα με το πληκτρολογιο.
KiriosD Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 είτε το νερό από το χαρτί έκανε τη ζημιά προφανώς είτε βγήκε από τη θέση της η καλωδιοταινία.αφού είναι να το αλλάξεις έτσι και αλλιώς ψάξε πως θα το ανοίξεις για να βγάλεις και να ξαναβάλεις τη καλωδιοταινία μπας και στρώσει. αλλιώς ψάχνεις αρχικά νέο πληκτρολόγιο
Biogeorge Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Για να το φτιαξω τι τιμη εχει; Αξιζει να παρω εξωτερικο;
Biogeorge Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Ρωτησα σε ενα μαγαζι στη γειτονια για αλλαγη του πληκτρολογιου και μου ειπε να παω το πι-σι απο εκει αλλα να υπολογιζω γυρω στα 70-100 ευρω την βλαβη. Σαν πολλα δεν είναι;
serdakis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Αν εχεις εστω και λιγες γνωσεις το αλλαζεις και μονος σου.εγω σε ενα νετμπουκ που εχω μια μερα το ανοιξα και δεν λειτουργουσαν 3 γραμματα και το χρησιμοποιουσα ελαχιστα κιολας.πειρα απο ebay καινουργιο και παιζει μια χαρα και ειναι και μιση τιμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα