Προς το περιεχόμενο

"Sim is not valid" bypass για Iphone 4s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, έχω ένα iphone 4s με Ios 7.0.2 , και όταν εισάγω την κάρτα sim μου , μου εμφανίζει το μήνυμα αυτό.. Πιθανόν λόγω της πολιτικής ενεργοποιήσης που έχει η apple, αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω από το forum είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος έτσι ώστε να κάνω την ενεργοποίηση bypass. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.. 

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, έχω ένα iphone 4s με Ios 7.0.2 , και όταν εισάγω την κάρτα sim μου , μου εμφανίζει το μήνυμα αυτό.. Πιθανόν λόγω της πολιτικής ενεργοποιήσης που έχει η apple, αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω από το forum είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος έτσι ώστε να κάνω την ενεργοποίηση bypass. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.. 

Από εξωτερικό είναι το κινητό? Δούλευε ποτέ ή έτσι το πήρες?

Δημοσ.

Το κινητό το πήρε ο ξαδερφός μου από κάποιον τρίτο, στην αγγλία... και μόλις το έφερε Ελλάδα και έβαλα την κάρτα μου... μου έγραψε το εξής μνμ.. 

Δημοσ.

Το κινητό το πήρε ο ξαδερφός μου από κάποιον τρίτο, στην αγγλία... και μόλις το έφερε Ελλάδα και έβαλα την κάρτα μου... μου έγραψε το εξής μνμ.. 

είναι κλειδωμένο τότε...αν το πήρε από άγνωστο πιθανόν να είναι κλειδωμένο και με apple id(αν συμβαίνει αυτό είναι άχρηστο το κινητό χωρίς τον κωδικό του άλλου). Αν είναι απλά κλειδωμένο σε πάροχο υπάρχει το official unlock(η καλύτερη και πιο μόνιμη λύση) αλλιώς πας σε rsim κλπ που δεν ξέρω αν ξεκλειδώνει αυτή την έκδοση

Δημοσ.

καταρχήν σε ευχαριστώ για την άμεση απαντησή σου. Μέσα στο Internet τα λένε τόσο μπερδεμένα και χρειαζόμουν έναν άνθρωπο να με διαφωτίσει άμεσα.. : p .. .  Όταν εννοείς official unlock κοίτα ο άλλος του το έδωσε για κανα 100ρι ευρώ.. .δεν τον γνωρίζουμε οπότε δεν μπορούμε να ξαναεπικοινωνήσουμε με αυτόν για άλλες πληροφορίες.. οπότε παίζει και να είναι και κλεμένο.. δεν μπορούμε να πάμε σε γερμανούς και τέτοια.. γιατί ίσως να είναι επικίνδυνο ... με jailbreak και τέτοια μπορεί να γίνει κάτι; 

Δημοσ.

καταρχήν σε ευχαριστώ για την άμεση απαντησή σου. Μέσα στο Internet τα λένε τόσο μπερδεμένα και χρειαζόμουν έναν άνθρωπο να με διαφωτίσει άμεσα.. : p .. .  Όταν εννοείς official unlock κοίτα ο άλλος του το έδωσε για κανα 100ρι ευρώ.. .δεν τον γνωρίζουμε οπότε δεν μπορούμε να ξαναεπικοινωνήσουμε με αυτόν για άλλες πληροφορίες.. οπότε παίζει και να είναι και κλεμένο.. δεν μπορούμε να πάμε σε γερμανούς και τέτοια.. γιατί ίσως να είναι επικίνδυνο ... με jailbreak και τέτοια μπορεί να γίνει κάτι; 

αν είναι κλειδωμένο με apple id δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα. Πάει για ανταλλακτικά! Αν όχι, βρίσκεις μέσω imei που είναι κλειδωμένο και πληρώνεις ένα ποσό για να ξεκλειδωθεί μόνιμα από την εταιρεία. (αυτό με την προϋπόθεση ότι είναι "καθαρό" δηλαδή δεν χρωστάει λογαριασμούς, δεν είναι δηλωμένο κλεμμένο κλπ) αν δεν είναι καθαρό πάλι ξεκλειδώνει αλλά με πιο πολλά χρήματα. Η rsim είναι μια κάρτα που βάζεις μαζί με την κάρτα σιμ και το ξεκλειδώνει. Δεν ξέρω αν μπορεί να λειτουργήσει αν δεν είναι ενεργοποιημένο το τηλέφωνο όμως...το θέμα είναι ότι μπορεί να πληρώσεις για ξεκλείδωμα και μετά να σου βγάλει το μήνυμα για το apple id οπότε πάνε χαμένα τα λεφτά του κινητού και του unlock! Είναι ρίσκο 

Δημοσ.

εντομεταξύ είδα πως με redsn0w κάνοντας jailbreak κάνει bypass.. αλλά καμία έκδοση δεν υποστηρίζει το iphone 4S.. υπάρχει κάποιο ενδεχόμενο να ξεκλειδώσει το jailbreak το κινητό? μπορεις να μου στείλεις κάποια Link .. για ενεργοποιηση με rsim. . και πόσο κοστίζει..

με συγχωρείς αδερφέ μου που γίνομαι κουραστικός αλλά ο χαζός ο ξαδερφός μου δεν το πολυσκέφτηκε γιατί έδωσε 400 ευρώ για να πάρει τα κινητά, αγόρασε από αυτός και δύο iphone 5, τα οποία επίσης εμφανίζουν το ίδιο πρόβλημα.. 

Δημοσ.

Σόρυ αλλά με jb και rsim δεν έχω ασχοληθεί, περίμενε αν μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος άλλος φίλος...μακάρι να κάνω λάθος αλλά πολύ φοβάμαι ότι την πάτησε ο ξάδερφος

Δημοσ.

Αδερφέ μου σε υπερευχαριστώ.. για τον πολύτιμο χρόνο σου.. να σαι καλά.. περιμένουμε.. ο χρόνος θα δείξει... :P Καλό σου βράδυ.. 

Δημοσ.

http://www.idownloadblog.com/2014/08/12/how-to-check-activation-lock-before-buying-used-iphone/

βέβαια ο αδερφός σου το ηξερε ηδη οτι ειναι κλεμμένα, αλλα για ενημερώςη των επόμενων, που ισως δεν ξερουν.

χρήσιμο λινκ για όλους που θέλουν να πάρουν μεταχειρισμένο! Μια διευκρίνιση γιατί δεν το θυμάμαι. Το μήνυμα για το icloud στο βγάζει αφού βάλεις σιμ και κάνεις ενεργοποίηση ή αμέσως μετά το restore?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...