Προς το περιεχόμενο

Cyanogenmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το mls iqtalk silk και θελω να βαλω cyanogenmod αυτο που φοβαμαι ειναι οτι μπορει να παθει bootloop

Και σας ζηταω

1)να βαλει καποιος το custom rom στο mls του

2)να μου πει καποιος πως μπορω να μπω στο recovery mode του mls

Ευχαριστω προκαταβολικα

• Like 1
Δημοσ.

lol καταλαβες τι ζητας; :/

επειδη φοβασαι εσυ οτι θα μπρικαρει η συσκευη σου (100% θα μπρικαρει αν βαλεις ξενο custom fw),

ζητας καποιο πειραματοζωο..

μπες κανενα xda forum και ξεκινα το διαβασμα

Δημοσ.

Στο recovery νομιζω μπαινεις οταν το κινητο ειναι κλειστο πατωντας ταυτοχρονα volume down+power button

Αλλα το κινητο αμα ειναι απειραχτο οπως βγηκε απο το εργοστασιο θα τρεχει ενα πολυ απλο recovery δεν θα μπορεσεις να περασεις την ρομ απο εκεινο

Πρεπει να rootαρεις,να βαλεις custom recovery(clockworkmod ή twrp) και μετα να βαλεις την ρομ

(Σε πολλα κινητα απαιτειται και bootloader unlock)

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω που απαντησατε αλλα

1) εχω προσπαθησει ολους τους τροπους για να  μπω recovery mode και το μονο που καταφερα ηταν να μπω στο factory mode (εχω κανει root και εχω busybox)

2) το κινητο μου ειχε ξαναπαθει bootloop γι αυτο θελω το recovery mode

3) αν το κανω dualboot cyanogenmod?

Δημοσ.

Ευχαριστω που απαντησατε αλλα

1) εχω προσπαθησει ολους τους τροπους για να  μπω recovery mode και το μονο που καταφερα ηταν να μπω στο factory mode (εχω κανει root και εχω busybox)

2) το κινητο μου ειχε ξαναπαθει bootloop γι αυτο θελω το recovery mode

3) αν το κανω dualboot cyanogenmod?

1)Δεν έχει stock recovery οπότε για αυτό δεν μπορείς να μπεις.

2)Θα χρειαστείς recovery έτσι κι αλλιώς για να περάσεις την ROM και όχι μόνο για περίπτωση ανάγκης.

3)Δεν γίνεται dual boot στα Android εκτός από μερικά συγκεκριμένα κινητά που υπάρχουν kernels κτλ. 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Είπα να δοκιμάσω να κάνω Root το Samsung Galaxy Note 3.
Είχαν μείνει λίγοι μήνες εγγύησης, οπότε είπα να παίξω λίγο.

Αρχικά έβαλα την έκδοση Note 5 του Android.

Στην αρχή είχε φάση, αλλά μετά από λίγες ώρες την έβγαλα καθώς είχε bugs και πολλά άσχημα στο UI.
Ένα από τα bugs ήταν πως το Touchwiz κράσαρε όταν πάταγα edit στις οθόνες πήγαινα αριστερά και πάταγα ρυθμίσεις. Μετά όταν χρησιμοποιούσα την μπροστινή Camera μου έλεγε να τοποθετήσω το δάχτυλο μου στον αισθητήρα αφής για να τραβήξω φωτογραφία. Δεν έχει αισθητήρα αφής το Note 3 όπως ξέρετε και αυτό το θεώρησα μεγάλη μαϊμουδιά και ας μπορούσα να βγάλω με κάποιο κουμπί τελικά φωτογραφία.

Μετά από αυτό έβαλα Cyanogenmod 12.1. Πραγματικά όλα έδειχναν φοβερά. Το κινητό έγινε σχεδόν δύο φορές πιο γρήγορο. Η μπαταρία δεν μπορώ να πω πως βελτιώθηκε. 
Ενώ μου αρέσει τόσο πολύ η CM, το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το GPS. Το GPS είναι κάτι που το χρησιμοποιώ συνέχεια και δυστυχώς δεν δουλεύει στην CM. Δεν λοκάρει σωστά και ουσιαστικά δεν έχω directions.
Ξέρει κάποιος τι μπορώ να κάνω γι' αυτό;

Δημοσ.

Είπα να δοκιμάσω να κάνω Root το Samsung Galaxy Note 3.

Είχαν μείνει λίγοι μήνες εγγύησης, οπότε είπα να παίξω λίγο.

Αρχικά έβαλα την έκδοση Note 5 του Android.

Στην αρχή είχε φάση, αλλά μετά από λίγες ώρες την έβγαλα καθώς είχε bugs και πολλά άσχημα στο UI.

Ένα από τα bugs ήταν πως το Touchwiz κράσαρε όταν πάταγα edit στις οθόνες πήγαινα αριστερά και πάταγα ρυθμίσεις. Μετά όταν χρησιμοποιούσα την μπροστινή Camera μου έλεγε να τοποθετήσω το δάχτυλο μου στον αισθητήρα αφής για να τραβήξω φωτογραφία. Δεν έχει αισθητήρα αφής το Note 3 όπως ξέρετε και αυτό το θεώρησα μεγάλη μαϊμουδιά και ας μπορούσα να βγάλω με κάποιο κουμπί τελικά φωτογραφία.

Μετά από αυτό έβαλα Cyanogenmod 12.1. Πραγματικά όλα έδειχναν φοβερά. Το κινητό έγινε σχεδόν δύο φορές πιο γρήγορο. Η μπαταρία δεν μπορώ να πω πως βελτιώθηκε.

Ενώ μου αρέσει τόσο πολύ η CM, το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το GPS. Το GPS είναι κάτι που το χρησιμοποιώ συνέχεια και δυστυχώς δεν δουλεύει στην CM. Δεν λοκάρει σωστά και ουσιαστικά δεν έχω directions.

Ξέρει κάποιος τι μπορώ να κάνω γι' αυτό;

Γιατι το εβαλες εδω!!!!

Ανοιξε καινουρια ενοτητα με αυτο που θες....

Δημοσ.

Επειδή σε αυτό το θέμα μιλάμε για CyanogenMod.

Καμια σχεσει με αυτο που θες εσυ με αυτο που θελει ο φιλος που ειναι και του 2014.
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

θελω να κανω root το lg e975 που εχω και να εγκαταστησω την cyanogenmod 12.1 (https://download.cyanogenmod.org/?device=e975)

και δεν ξερω πως να αρχισω. νομιζω πως το 1ο πραγμα που πρεπει να κανω ειναι αυτο https://wiki.cyanogenmod.org/w/Template:Recovery_install_fastboot σωστα;;

Και αν οντως ειναι αυτο το 1ο πραγμα, εχει και καποια βηματα, τι σημαινει για παραδειγμα το "Make sure your computer has working fastboot and adb."

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

θελω να κανω root το lg e975 που εχω και να εγκαταστησω την cyanogenmod 12.1 (https://download.cyanogenmod.org/?device=e975)

και δεν ξερω πως να αρχισω. νομιζω πως το 1ο πραγμα που πρεπει να κανω ειναι αυτο https://wiki.cyanogenmod.org/w/Template:Recovery_install_fastboot σωστα;;

Και αν οντως ειναι αυτο το 1ο πραγμα, εχει και καποια βηματα, τι σημαινει για παραδειγμα το "Make sure your computer has working fastboot and adb."

Ευχαριστω πολυ!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=391283

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...