Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας, εχω ενα macbook 15' retina του 2013 και εχω παρατηρηση καποιες φορες με χτυπαει κατι σαν ρευμα (σαν γαργαλιμα στον καρπο και μουδιασμα στα δαχτυλα) οταν ακουμπαω το χερι μου και συγκεκριμενα τον καρπο μου πανω στο λαπτοπ (συγκεκριμενα στις γωνιες). Δοκιμασα καποια πραγματα οπως ελενξα αν με χτυπαει οταν ειναι συνδεδεμενος στο ρευμα οταν οχι..... κτλ.......Παρατηρηρα οτι με χτυπαει οταν ειναι συνδεδεμενος ο φορτιστης. Το πρωτο που σκεφτηκα ειναι οτι εχω θεμα με φορτιστη, Πηρα apple  και μου το αλλαξανε..... Συνεχιζε να εχει παλι θεμα......τοτε σκεφτηκα οτι η γειωσει μπορει να μην την κουμποσανε πανω στο σασι (το ειχα στειλει για επισκευη οθονης - με προβλημα μου ηρθε) το ανοιξα αλλα τιποτα καλα ειναι ( για οσους αντιδρασουν η εγγυηση εχει τελειωσει). Δεν ξερω τι στο καλο εχει.....Δεν νομιζω και οι δυο φορτιστες να εχουν θεμα.......εχετε καμια ιδεα??

Δημοσ.

Αν δεν έχει γείωση η μπρίζα που το συνδέεις τότε είναι πολύ πιθανό να φταίει αυτό. Δε νομίζω πως είναι θέμα φορτιστή.

Δημοσ.

Το τροφοδοτικά του δεν έχει γείωση απ´ όσο θυμάμαι. Για διαρροή μου φαίνεται, πρόσεχε.

Μίλα με Apple (00 800 44145417) και ρώτα τι ισχύει σχετικά με τα 2 χρόνια εγγύησης της Ε.Ε.

Ποιος το επισκεύασε την πρώτη φορά και πότε; Το ότι το έχεις ανοίξει και εσύ, φαίνεται;

Δημοσ.

την πρωτη φορα το ανοιξε εξουσιοδοτημενο καταστημα της apple.... οχι δεν φαινεται οτι το εχω ανοιξει........ μιλησα για αυτο το θεμα σημερα και μαλιστα πειρα τηλεφωνο στο καταστημα απο οπου το αγορασα οπως μου ειπε η apple τους ειπα για το νομο αυτο και αρχισαν να μου λενε τα δικα τους...... ο ενας με εκανε τραμπα στον αλλον...... κλασσικα.....

Δημοσ.

Εννοείς ότι στην Apple αρνούνται να απαντήσουν και σε παραπέμπουν υποχρεωτικά στο κατάστημα αγοράς;; Στο εξουσιοδοτημένο service τι λένε; Ρώτησες; Ποιο είναι αν επιτρέπεται;

• Like 1
Δημοσ.

εχω το ιδιο προβλημα με ενα dell , δεν ειναι κατι και δεν κυνδηνευεις απο τιποτα.. συμβαινει σε παρα πολλα λαπτοπ και διορθωνεται αν ξερεις λιγα ηλεκτρονικα ( βασικα ) . μονο με μπαταρια σε χτυπαει παλι ? επανερχομε να σου πω τι θα κανεις για να σταματησει αν σε βαραει

Δημοσ.

εχω το ιδιο προβλημα με ενα dell , δεν ειναι κατι και δεν κυνδηνευεις απο τιποτα.. συμβαινει σε παρα πολλα λαπτοπ και διορθωνεται αν ξερεις λιγα ηλεκτρονικα ( βασικα ) . μονο με μπαταρια σε χτυπαει παλι ? επανερχομε να σου πω τι θα κανεις για να σταματησει αν σε βαραει

οχι με μπαταρια δεν με χτυπαει ( ασχετο ενας ξαδελφος μου με pavilion του χτυπαει και με μπαταρια τι γινετε??)

Εννοείς ότι στην Apple αρνούνται να απαντήσουν και σε παραπέμπουν υποχρεωτικά στο κατάστημα αγοράς;; Στο εξουσιοδοτημένο service τι λένε; Ρώτησες; Ποιο είναι αν επιτρέπεται;

οχι η apple μου ειπε οτι υπαρχει αυτη η εγγυηση και μου ειπε οτι την καλυπτη το καταστημα......μου ειπε να επικοινωνησω με το καταστημα για να κανονισω για την επισκευή επισης με παρεπεμψε και στο site της με το περι καταναλωτων....μολις πειρα το καταστημα απο οπου πειρα το λαπτοπ ( στο service δεν μιλησα καθολου ειναι αλλη ιστορια ειχα προβλημα με την οθονη.... μου ηρθε το λαπτοπ με σπασπενη οθονη και μου το αλλαξανε) συγκεκριμενα στη media markt μου ειπαν οτι δεν υπαρχει τετοιος νομος (θα ελεγα τωρα τιποτα αλλα τελος παντων- τους παρεπεμψα και στο site της apple) και μου ειπαν να απευθυνθω ξανα στην apple δεν το συνεχησα γτ βαρεθηκα......

Δημοσ.

μηπως χρησιμοποιεις πολύπριζο λευκο της λαικης?

Επισης αν χρησιμοποιεις πολυπριζο πρεπει να ειναι γειωμενο και ας μην ειναι ο φορτιστης σου.

• Like 1
Δημοσ.

οχι με μπαταρια δεν με χτυπαει ( ασχετο ενας ξαδελφος μου με pavilion του χτυπαει και με μπαταρια τι γινετε??)

οχι η apple μου ειπε οτι υπαρχει αυτη η εγγυηση και μου ειπε οτι την καλυπτη το καταστημα......μου ειπε να επικοινωνησω με το καταστημα για να κανονισω για την επισκευή επισης με παρεπεμψε και στο site της με το περι καταναλωτων....μολις πειρα το καταστημα απο οπου πειρα το λαπτοπ ( στο service δεν μιλησα καθολου ειναι αλλη ιστορια ειχα προβλημα με την οθονη.... μου ηρθε το λαπτοπ με σπασπενη οθονη και μου το αλλαξανε) συγκεκριμενα στη media markt μου ειπαν οτι δεν υπαρχει τετοιος νομος (θα ελεγα τωρα τιποτα αλλα τελος παντων- τους παρεπεμψα και στο site της apple) και μου ειπαν να απευθυνθω ξανα στην apple δεν το συνεχησα γτ βαρεθηκα......

Μίλα κατ' ευθείαν με το service. Document αν σε βολεύει.

Δημοσ.

αν εχεις γνωσεις ηλεκτρονικης , μπορεις να κολλησεις μια αντισταση σε ενα σημειο γειωσης της μητρικης και πανω στο σασι , θα σταματησει το προβλημα που εχεις. δεν φερω ευθηνη ομως αν δεν τα καταφερεις σε περιπτωση που το κανεις . εγω στο δικο μου αυτο εκανα και σταματησε παντως. αν και να ξερεις πως δεν παθαινεις τιποτα με αυτο το ρευματακι , απλα ειναι ενοχλητικο

Δημοσ.

αυτο εκανα και στο προηγουμενο λαπτοπ μου και σταματησε....το σκεφτηκα και αυτο αλλα δεν ψηνομαι να κανω κατι τετοιο γτ αμα παθει τωρα τιποτα δεν μπορω ουτε να το επισκευασω ουτε να αγορασω αλλο.....μιλησα με apple και μουν ειπαν τελικα οτι θα το αναλαβουν αυτοι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...