riflebull Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 αρχικα, ο υπολογιστης μου ειχε κατι σαν 2 τοπικους δισκους.. δηλαδη ειχε 1tb μνημη (περιπου) τα οποια τα χωριζε σε 2 και ηταν ορατα οταν ανοιγα το παραθυρο ''ο υπολογιστης μου'' καθως το πηγα για φορματ εξω σε μαγαζι και το πηρα παλι πισω διαπιστωσα οτι ο ενας δεν υπαρχει!! πειτε μου καποιος πιο ειδικος απο εμενα κανω κατι λαθος, δν τν βλεπω γτ πηγε καπου αλλου η μου τν αφαιρεσαν?? σκεφτηκα να παω απο εκει αλλα θα ηθελα να ειμαι σιγουρος πανω κατω για το τι συμβαινει!! ευχαριστω!!
Physiciant Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Στο έσβησαν λογικά το partition. Τώρα έχεις ένα partition περίπου στο 1tb χωρητικότητα ενώ πριν είχες 2 με άθροισμα 1tb..σωστά;
TheELF Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Κράτα πατημένο το πλήκτρο start/win και πάτα το πλήκτρο r εκεί γράψε(copy/paste) αυτό diskmgmt.msc θα βγει η διαχείριση δίσκων όπου μπορείς να δεις πόσους δίσκους έχεις και τι μέγεθος έχουν.
riflebull Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 αδερφε οχι δεν εχω 1 δισκο με συνολο 1 tb εχω 1 με 465 gb!! επισης βαζω μια εικονα απο εκεινη την εντολη που μου προτεινε ο τελευταιος και βγαλτε το συμπερασμα γιατι εγω νομιζω πως ειναι ο ιδιος δισκος 2 φορες!! http://prntscr.com/4c8dzu
Physiciant Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ποιον δίσκο βλέπεις εσύ; Τον πάνω ή τον κάτω στην φωτο; Πάτα δεξί κλικ πάνω στον καθένα και μετά εξερεύνηση να δούμε ανοίγουν
TheELF Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ο δίσκος 1 (ο κάτω) έχει γράμματα (c: και d: ) οπότε είναι οκ,στον δίσκο 0 πρέπει να κάνεις δεξί κλικ και να δώσεις γράμμα μονάδας.
Physiciant Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ο δίσκος 1 (ο κάτω) έχει γράμματα (c: και d: ) οπότε είναι οκ,στον δίσκο 0 πρέπει να κάνεις δεξί κλικ και να δώσεις γράμμα μονάδας. Λογικά αυτό δε θα το έκανε αν ο δίσκος δεν είχε εκχωρηθεί; Η πλάκα είναι ότι φορμάτ έγινε αλλά έχει δεδομένα μέσα(εκτός και έκανε μόνο στο ένα partition)
TheELF Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 καθως το πηγα για φορματ εξω σε μαγαζι και το πηρα παλι πισω διαπιστωσα οτι ο ενας δεν υπαρχει!! Τον πήγε για να του περάσουν windows,οπότε «ο μάστορας» του πέρασε τα windows στον έναν δίσκο και δεν νοιάστηκε καν για τον δεύτερο,συμβαίνει πολύ συχνά στην εγκατάσταση να μην δίνει γράμμα σε άλλους εσωτερικούς δίσκους,μάλλον για να μην μπερδεύετε η σειρά εκκίνησης,να μην έχεις τα windows στον D: και κάτι τέτοια.
riflebull Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 αυτο ακριβως που λετε ειναι ρε μαγκες!! ο δικος 0 πατησα δεξι κλικ και δεν μπορω να χρησιμοποιησω την επιλογη εξερευνηση!! μπορω ομως να του δωσω ενα γραμμα οπως ειπατε απο πανω!! εφοσον αυτο γινει θα μπορεσω να τον χρησιμοποιησω?? αν ναι πως θα γινει να δωσω ''γραμμα'' στον δισκο με επιτυχια!! επισης δεν ξαναπαω για φορματ σε αυτον.... ειναι..............
TheELF Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 θα πας όχι εκεί που λέει Δίσκος 0 αλλά στην μεγάλη μπάρα που έχει από δίπλα και θα επιλέξεις με δεξί κλικ το «αλλαγή του γράμματος.....» και θα εμφανιστεί κανονικά μαζί με ότι αρχεία είχες πριν σε αυτόν.
Physiciant Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Αλλαγή γράμματος ή θα λέει εκχώρηση δίσκου.. Κάτι τέτοιο
riflebull Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 οκ τα καταφερα!!! ευχαριστω πολυ παιδια να ειστε καλα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα