Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά και συχωρέστε με αν κάνω λάθος αλά δεν ήξερα που να δημοσιεύσω την απορία μου. διάβασα κάπου ότι μπορεί κάποιος να περάσει την rom toy lgg3 σε lgg2 πως γίνετε αυτό και ποια είναι τα αρνητικά και θετικά μια τέτοιας κυνησης;; ευχαριστώ εκ τον προτέρων για τη απαντυσεις- βοήθεια σας

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση  διάβασα κάπου ότι βελτιώνετε το τηλέφωνο αρκετά σε κάποιους τομείς  γιαυτο έβαλα το θέμα μήπως υπάρχει κάποιος άνθρωπος που το έχει κάνει και θέλει να με βοηθήσει  ένα μέλος του  φόρουμ  μακριδης το έχει κάνει   του έχω στείλει μήνυμα αλά μάλλον δε το έχει δει ακόμα

Δημοσ.

σίγουρα βελτιώνετε η κάμερα έχεις πλέον 120 fps στα 720p και 4κ video επείσεις παίρνει το Ui τοθ g3 split windows και διάφορα άλλα με ότι αυτό συνεπάγεται. στα αρνητικά δεν υπάρχει κάτι εγώ την είχα δύο μήνες και είτα όλα ρολόι.... δοκίμασε την είναι πολύ ευκολή η διαδικασία 

• Like 2
Δημοσ.

Φίλος το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις ένα πακέτο εικονιδίων στο launcher που δουλεύεις η καμία μοντα από αυτές ου έχει στο xda που μπορεί να μην σε δουλέψουν

Δημοσ.

ακόλουθα τις οδηγίες εδώ  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783192και θα έχεις το G3 στο g2 σου 

Φίλος το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις ένα πακέτο εικονιδίων στο launcher που δουλεύεις η καμία μοντα από αυτές ου έχει στο xda που μπορεί να μην σε δουλέψουν

προφανώς μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα πράγματα από αυτά και είναι αρκετά δοκιμασμένα ώστε να δουλεύουν....

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστώ πάρα πολύ για της απαντήσεις σας παιδιά   θα κοιτάξω μήπως βρω άκρη γιατί είμαι λίγο σκράπας στα αγγλικά και δεν βλέπω να βγάζω άκρη τώρα αν κάποιο παιδί μπορεί μέσω facebook  να με βοηθήσει να την περάσω την ρομ  βήμα βήμα  θα ήμουν πραγματικά εύγνωμον και θα χρωστούσα χάρη μεγάλη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...