Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@cuprakatos Το σύστημα έχει να καθαριστεί 4-5 μηνες και τον έναν μήνα ήταν ανοιχτό το πλαινό(Οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται μέσα)..Θα πάρω πάστα για την GPU και ζητάω και ψύκτρα για την CPU..Και θα βάλω και ανεμιστηράκι να μου ρίξει γενικά την θερμοκρασία στο κουτί! :)

Δημοσ.

SSD+ψύκτρα+τροφοδοτικό=150 ευρά περίπου. Καθάρισε το πρώτα να δεις αν ακόμα έχεις θέμα με τις θερμοκρασίες και αν είναι βλέπεις για ψύκτρα(πρέπει να βρεις το κουτί που έχεις ή να μετρήσεις τις διαστάσεις του για να βρούμε την κατάλληλη). Τροφοδοτικό σου έστειλα πριν, ορίστε και ssd

http://www.e-shop.gr/samsung-mz-7te120bw-840-evo-series-ssd-120gb-25-sata3-p-PER.306078

Με την κάρτα γραφικών τι θα κάνεις τελικά στο άλλο topic; Θα την βγάλεις και θα μείνεις με την onboard;

Δημοσ.

για απλο browsing και downloading τα χαρακτηρηστικα του pc σου ειναι καλα . εγω προσωπικα θα μαζευα χρηματα σιγα σιγα για αναβαθμιση (αντε να εβαζα εναν ssd που πραγματικα θα εβλεπες διαφορα στην ταχυτητα , που θα τον κραταγα και για την μελλοντικη αναβαθμιση)

Δημοσ.

Παιδιά καινούριο σύστημα πήρα πριν λίγες μέρες αν δείτε ένα πιο παλιό thread στο 1.5κ οπότε δεν θα γίνει άλλη αναβάθμιση σε τούτο εδώ... Απλά για να του δώσω κάτι να πάρει τα πάνω του άνοιξα το thread για την κάρτα θα πάρω πάστα και θα ανεβάσω σε λίγο τα αποτελέσματα καθαρισμού..

Δημοσ.

vQK8615.png\

Αυτά είναι χωρίς ανεμιστήρα..(Στο πρώτο ποστ είναι με ανεμιστήρα..).. Έχει μεγάλη διαφορά.. Και τώρα το καλύτερο.. Τα τζιμάνια από το πλαίσιο ενώ ο υπολογιστής είχε ανεμιστηράκι στους σκληρούς δεν το είχαν συνδέσει.. Μιλάμε για κορυφή..όχι αστεία..

Δημοσ.

Το ξέρω αυτό.. Μια ερώτηση να κάνω.. Σημέρα που το άνοιξα στην ουσία σχεδόν το έλυσα.. Το τροφοδοτικο βγάζει 4 4pin τα οποία είναι δύο στην GPU , 1 στους σκληρους και 1 εβαλα στον ανεμιστηρα στους σκληρούς... Αν πάρω το ανεμιστηράκι που αναφέρθηκε παραπάνω πως θα μπεί? Από ότι βλέπω δεν υπάρχει θύρα κενή..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...