Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα χρησιμοποιηθεί το παρακάτω σύστημα κυριώς για τον.. θείο.

Υπάρχει κάτι να κάνουμε(με το λιγότερο δυνατό κόστος) ώστε να το "βοηθήσουμε" λιγάκι να τρέχει καλύτερα?
sr9kzPB.png

Δημοσ.

Βασικά έναν ssd μπορείς να πάρεις...θα δεις τεράστια διαφορά ακόμα και σε sata2 και θα μπορούσες να προσθέσεις λίγη ram(μεταχειρισμένη φυσικά δεν αξίζει να πάρεις καινούριες). Ο ssd πιστεύω είναι must..πρέπει να αγοραστεί

Δημοσ.

SSD.. μμμ.. Στο καινούριο ο Samsung Evo πετάει πραγματικά..Αλλά το θέμα είναι οτί θέλω όσο το δυνατόν λιγότερο κόστος(Άσε που έτσι όπως μου έχουν βάλει τους δύο υπάρχοντες από το Plaisio δεν μπορώ να καταλάβω αν υπάρχει χώρος για 3 σκληρό..)Οπότε αν έχεις κάποια σχετικά φθηνή λύση θα χαρώ να την ακούσω..

@TheELF Όπως είδες και στο άλλο thread(αυτό με την θερμοκρασία) έχω πρόβλημα.. Άμα καταφέρω να βρώ μια λύση για την ψύξη λες να αντέξει το oc το υπόλοιπο σύστημα ή θα μου μείνει στα χέρια? :-D (Εννοείται σιγά-σιγά θα ανεβάσω την CPU αλλά και πάλι)

Δημοσ.

Η μητρική σου δέχεται μέχρι 4 σκληρούς δίσκους..οπότε έχεις χώρο για 2 ακόμα. Κοίτα μπορείς να βάλεις ssd και 4GB ram ή ssd και 2gb ram ή μόνο ram ή μόνο ssd. Να κάνεις έναν συνδυασμό τέλος πάντων με καταλαβαίνεις. Αυτό που μπορείς να κάνεις χωρίς να ξοδέψεις καθόλου λεφτά είναι το oc αλλά και πάλι πρέπει να έχεις καλό τροφοδοτικό και μια ψύκτρα της προκοπής. Ποιο τροφοδοτικό έχεις; Ψύκτρα έχεις την εργοστασιακή; Πόσα ανεμιστηράκια έχει το κουτί;

Δημοσ.

Τροφοδοτικό:
model no:PSP-575P2P
AC INPUT:115/220-240VAC 8/5A 60/50HZ
MAX OUTPUT POWER 405W  (Ούτε ο Γούγλης δεν το ξέρει :confused: )
Το σύστημα αγοράστηκε 2008(κατα 95%) και τότε οι γνώσεις ήταν μηδαμίνες..(Όχι ότι έχουν αυξηθεί με γεωμετρική πρόοδο τώρα αλλά λέμε :-D )

Δημοσ.

Δεν λέει εταιρεία.. αυτό είναι το θέμα.. χαχαχαχ.  Ανεμιστηράκια ότι είχε μόνο του.. Ένα στους σκληρούς ... Μετά έχει την στοκ ψύκτρα της CPU και το ανεμιστηράκι της GPU... (Ξέρω οτί βρίσκεται σε τραγική κατάσταση...)

Δημοσ.

OC με αυτό το τροφοδοτικό μη τολμήσεις και κάνεις..θα τα κάψεις όλα. Άρα άκυρος ο ssd ή ram, πας για τροφοδοτικό και στο μέλλον θες να κάνεις και άλλο upgrade βάζεις κάτι απ' τα υπόλοιπα. Και θες και ένα ανεμιστηράκι πίσω οπωσδήποτε. Αυτές οι προτάσεις από μένα

http://www.e-shop.gr/xfx-ts-series-550w-psu-p-PER.640669

http://www.e-shop.gr/super-flower-golden-green-hx-series-550w-sf-550p14xe-p-PER.811708

http://www.e-shop.gr/antec-truepower-classic-tp-550c-p-PER.641432

Ανεμιστηράκι

http://www.e-shop.gr/be-quiet-pure-wings-2-120mm-p-PER.641406

Αα ξέχασα θες και ψύκτρα για το oc. Πρέπει να μας πεις ποιο κουτί έχεις ή αλλιώς μέτρησε τις διαστάσεις του 

Δημοσ.

Για μένα μιας και θα δουλεύει αρκετά στο θείο βάλε ένα καλουτσικο τροφοδοτικο γύρω στο 40-50€, έναν ssd ίσα ίσα για το λειτουργικό και μια 4gb (ή 2x2 που είναι φθηνότερες αν σε παίρνει απο πλευράς dimm)- τα δυο τελευταία γιατι όχι και μεταχείρα...

Μετα ίσως μπορούσες να δεις και για κανέναν μεταχειρισμένο τετραπυρηνο αν το σηκωνεις...

Δημοσ.

Μαξ 4gb παίρνει η μητρική...

Και από την στιγμή που θα το αφήνει να κατεβάζει δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθάει ο SSD,πρέπει να κάθετε αρκετές ώρες μπροστά του για να αξίζει.

Δημοσ.

Ε όχι και ssd μεταχειρισμένο.. :shifty: Αα ναι τώρα το είδα και γω, max 4GB Ram. Ε βασικά ναι..αν είναι μόνο για το θείο ούτε oc δε χρειάζεται, ας πάρει ένα τροφοδοτικό για να μην έχει άλλα προβλήματα και αν στο μέλλον αλλάξει γνώμη ας πάρει ssd ή ψύκτρα για oc. Ο τετραπύρηνος δε ξέρω κατά πόσο θα τον ωφελήσει γι' αυτή τη δουλειά, θα είναι και λίγο περιορισμένος με 4GB Ram

Δημοσ.

Όταν λεω μικρό κόστος εννοώ όσο γίνεται πιο μικρό αλλά με την προϋπόθεση να καταλάβω διάφορα και να μην αλλάξω κάτι απλα για να το αλλάξω.. Έχετε να μου προτείνετε ανάλογο Ssd και ψυχτρα?? Όσο για την ram ήταν το κυριότερο πρόβλημα όταν το χρησιμοποιουσα γιατί έφτανε συνέχεια στα max με αποτέλεσμα να έχω τρελά κολλήματα...

Δημοσ.

Με θερμοκρασία CPU 58 βαθμούς , και κάρτας 86 !!!!! Πού πας ; Κοίτα διόρθωσε αυτά , αν διορθώνονται και μετά προχωράς σε υπ[όλοιπα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...