Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οντως καλη, αν και εχει πολυ αμερικανια μεσα της (πραγμα ομως φυσικο, αφου εκει διαδραματιζεται, δε λεει κατι ψεμματα), μου αρεσει κι εμενα, πριν λιγες μερες την ξεκινησα.

Μια παρακληση, κυκλος 2 επεισοδιο 22 (τελευταιο), αν εχει καποιος σωστους υποτιτλους, διοτι το συγκεκριμενο το εκαναν μονο με το google translate και το παρατησαν εκει, δε βρισκω τιποτε αλλο εκτος απο αυτον μονο τον υποτιτλο.

• Super Moderators
Δημοσ.

εντάξει, δεν είναι σε τέτοιο επίπεδο...

κατά τα άλλα είναι αρκετά καλή σειρά κι ας τα παρουσιάζει ιδανικά :P

Δημοσ.

Παίζει να είναι ποιο προπαγανδιστική και από το 7th Heaven.

http://www.imdb.com/title/tt0115083/

Αν το καλοσκεφτεί κάποιος, είναι η ίδια σειρά.

Εντάξει, είπαμε. Αμερικανική σειρά είναι που πραγματεύεται την Αστυνομία της Νέας Υόρκης. Προφανώς και δεν πιστεύω κανείς να περίμενε να βγάλουν στη φόρα όλα τα αρνητικά της Αμερικής κτλ.

Δημοσ.

Σοβαρά; Δεν υπάρχει θέμα για αυτήν την υπέροχη σειρά;

http://en.wikipedia.org/wiki/Blue_Bloods_(TV_series)

http://www.imdb.com/title/tt1595859/

Δυστυχως, μετα το 16ο επεισοδιο του 2ου κυκλου, ολοι οι υποτιτλοι ειναι απλα μεταφρασεις των αγγλικων με το google translate...

• Like 1
Δημοσ.

Παππούς πολέμησε στην Κορέα. Πατέρας πολέμησε στο Βιετνάμ. Γιος πολέμησε στο Ιράκ. Και όλα αυτά εθελοντικά για να στηρίξουν την πατρίδα. Ο οποίος γιος το πήρε πολύ προσωπικά που κάποιος σκότωσε, διαπληκτισμό, έναν πρώην στρατιώτη του Ιράκ.

Ο άλλος γιος αισθάνεται άσχημα που δεν υπηρέτησε και αυτός στον στρατό για την πατρίδα, που δεν μπέρδευε τις κάμερες με RPG.

Εθνικιστικό παραλήρημα είναι η σειρά.

Δημοσ.

Παππούς πολέμησε στην Κορέα. Πατέρας πολέμησε στο Βιετνάμ. Γιος πολέμησε στο Ιράκ. Και όλα αυτά εθελοντικά για να στηρίξουν την πατρίδα. Ο οποίος γιος το πήρε πολύ προσωπικά που κάποιος σκότωσε, διαπληκτισμό, έναν πρώην στρατιώτη του Ιράκ.

Ο άλλος γιος αισθάνεται άσχημα που δεν υπηρέτησε και αυτός στον στρατό για την πατρίδα, που δεν μπέρδευε τις κάμερες με RPG.

Εθνικιστικό παραλήρημα είναι η σειρά.

Ρε, υπερβάλλετε. Αν είναι έτσι, τότε το Homeland τι είναι; Καθαρότατη προπαγάνδα.

• Super Moderators
Δημοσ.

σίγουρα μας φαίνεται έτσι, αλλά στην Αμερική φαίνεται φυσιολογικότατο...

Δημοσ.

οκ ας μην τα κανουμε ολα μανταρα ετσι κι αλλιος μια σειρα ειναι να την βλεπουμαι να περναει η ωρα δεν ειναι κι τα κλεμμενα ονειρα :-D  :-D

• Like 1
Δημοσ.

σίγουρα μας φαίνεται έτσι, αλλά στην Αμερική φαίνεται φυσιολογικότατο...

Κι εμένα μου φαίνεται φυσιολογικότατο. :P Δεν περίμενα τίποτα διαφορετικό από μια αμερικάνικη αστυνομική σειρά.

Δεν ξέρω για το Homeland. Δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο.

Καλύτερα. Εάν σου φαίνεται προπαγανδιστικό το Blue Bloods, το Homeland θα είναι σαν να βλέπεις επί 45 λεπτά διαφήμιση για την Αμερική.

• Like 1
Δημοσ.

Έστειλα email στους παραγωγούς και τους είπα πως το Κυριακάτικο τραπέζι πρέπει να το δείχνουν να γίνεται μετά τον καθιερωμένο εκκλησιασμό. Δεν είναι σωστό να μην δείχνουν εκκλησιασμό.

Δημοσ.

ΑΙΣΧΡΟ! Το θυμάμαι κατι μεσημερια στο σταρ. Πόνος στα μάτια.

το εβλεπα για το σκυλι της οικογενειας.

tumblr_lsfldeZyXn1qbk8at.gif

το blue το εχω πετυχει στο σκαι.ουτε κρυο ουτε ζεστη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...