panos0100 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 παιδια καλησπέρα, λοιπον ενω κανει εγκατασταση windows 7 ή vista μετα στην ολοκληρωση κολαει, εβαλα και λινουξ live cd αλλα τιποτα και κει παει να ξεκινησει και κολαει παγωνει ολη η οθονη και μενει εκει, οποτε λογικα ειναι ο δισκος δεν μπωρο να περασω κανενα λογισμικο εβαλα και δισκακι και στικακι τιποτα κολαει συνεχεια οποιοδηποτε λογισμικο, πως γινεται να δω οτι 100% ειναι ο δισκος το προβλημα; υπαρχει καποιο live δισκακι για να κανουμε ενα τεστ τον δισκο;
TheELF Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Άμα κολλάει την στιγμή που είναι να ανοίξει η επιφάνεια εργασίας μπορεί να είναι και πρόβλημα της vga να δουλεύει δηλαδή στης πολύ χαμηλές αναλύσεις που υπάρχουν κατά την εγκατάσταση αλλά να μην μπορεί να δείξει της ποιο ψιλές που χρειάζεται η επιφάνεια. Μόνος σίγουρος τρόπος είναι να συνδέσεις τον σκληρό σε άλλον Η/Υ και να τον ελέγξεις εκεί με το hdsentinel,ή να ξεκινήσεις με dos στο ίδιο το laptop και να τρέξεις το πρόγραμμα ελέγχου της εταιρίας.
panos0100 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 κολαει στο εκει που λεει τελειωσε η εγκατασταση ολοκληρωση εγκαταστασης στα βιστα, πρωτα αρχιζει σερνεται ο κερσορας μεχρι που κολαει για παντα, και στα windows 7 παει στην μεση της γραμμης και μενει, εκει στην αρχη αρχη που παιρναει μια ασπρη γραμμη
Xristaras12 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 κατέβασε την bootable έκδοση του hard disk sentinel και δες εναλλακτικα τον βάζεις σε κάποιον σταθερό υπολογιστή και βλέπεις απο εκεί.
panos0100 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 οκ αυτο θα κανω θα βρω το hd sentinel
panos0100 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 τωρα εβαλα το προγραμμα 100% ειναι ο δισκος, εκανα deafault settings και τωρα δεν βλεπει ουτε το στικακι ουτε το dvd τι να κανω; πειτε μου
coolerman Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 τωρα εβαλα το προγραμμα 100% ειναι ο δισκος, εκανα deafault settings και τωρα δεν βλεπει ουτε το στικακι ουτε το dvd τι να κανω; πειτε μου έλενχος με memtest για τυχών προβληματικές μνήμες.
panos0100 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 παιδια τιποτα το λαπτοπ, εκανα default τις ρυθμισεις μετα δεν εβρισκε τιποτα οπως ειπα ουτε το cd ουτε το στικακι, σημερα το ξανα εβαλα κολαει και σε live διανομες οπως λινουξ στα windows δεν κανει εγκατασταση, ακομα και μεμτεστ δεν κανει κολαει στην μπλε οθονη του μεμτεστ χωρις να κανει τιποτα παει μεχρι το 1% και μενει εκει, μαλον μητρικη ειναι παιδια εχει προβλημα, γιατι οταν εκανα save τις ρυθμισεις απο το bios μετα οταν εσβηνε δεν ανοιγε επρεπε να το ανοιξω εγω, ποτε ανοιγε μονο του, που συμαινει οτι τα εσωζε και ποτε επρεπε να το ανοιξω εγω οταν το αγοιγα τα εσωζε αλλα γιατι να το ανοιγω εγω με το χερι, κατα 90% μητρικη αφου ουτε μεμτεστ κανει ουτε τρεχουν καν οι live διανομες απο cd ουτε απο στικακια τρεχουν τα ιδια κανει και εκει, ακομα και για τον σκληρο δισκο
panos0100 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 παιδια κανεις καμια προταση για το προβλημα; καμια γνωμη
TheELF Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Τι άλλο να σου πούνε;;; Από την στιγμή που κολλάει παντού πρέπει να ελεγχθούν ένα ένα όλα τα κομμάτια του για να δεις τι φταίει,κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το κάνει κανείς σπίτι του αφού χρειάζεσαι πολλά ανταλλακτικά οπότε ή service ή τον πουλάς για ανταλλακτικά και πας για άλλα.
plpapadopoulos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 1) Ελέγχεις θέμα υπερθέρμανσης του I/O chip στο board ή στον επεξεργαστή. 2) Κατά πάσα πιθανότητα με αυτά που λές θες αλλαγή mainboard. 3) Δοκίμασε αν έχεις άλλο δίσκο ή κάποιο bootable stick ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ τον δίσκο αρχικά από μέσα και μετά το Optical drive, γιατί ενδεχομένως να βραχυκυκλώνει κάτι τον SATA controller σου (το έχω δεί και αυτό με κάποιον δίσκο Western σε desktop όπως και με plextor dvdrw προ 10ετίας).
panos0100 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 κι εγω πιστευω η μητρικη ειναι, θα το κοιταξει αν ειναι κανενας τεχνικος μονο να μου πει τι εχει, τωρα απο λαπτοπ δεν ξερω και πολλα, οκ ευχαριστω πολυ για την βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα