Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

i) Το ποσό που διαθέτουμε: 650 ευρω

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι : http://www.insomnia....-για-αρχάριους/ ) internet, gaming (δεν θα ασχοληθώ με το mining)

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: κανένα ιδιαίτερο

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? έχω μια οθόνη LG w2243s με βύσμα vga. Θα χρειαστώ καινούργια;

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? δεν έχω πρόβλημα να είναι από διαφορετικά

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα το συναρμολογήσω μόνος

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? όχι

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού. πιθανών

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας. όχι

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού. όχι

Δημοσ.

μπορεί κάποιος να μου προτείνει ενα σύστημα με intel cpu και nvidia gpu;

την οθονη αποφάσησα να την κρατησω προστοπαρων.

Δημοσ.

απο ενα αλλο θεμα βρηκα την παρακατω συνθεση με intel και nvidia αλλα δεν εχει τροφοδοτικο

BITFENIX NEOS MIDI TOWER BLACK/SILVER 37.90 €

ASUS H81-PLUS RETAIL 63.58 €

INTEL CORE I5-4440 3.30GHZ LGA1150 - BOX 155.90 €

KINGSTON HX316C10F/4 4GB DDR3 1600MHZ HYPERX FURY BLUE SERIES 43.90 €

GIGABYTE GEFORCE GTX750 TI GV-N75TOC-2GI 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL 143.68 €

SAMSUNG MZ-7TE120BW 840 EVO SERIES SSD 120GB 2.5'' SATA3 72.50 €

LITEON IHAS122-14 5.25'' SATA DVD-RECORDER BULK BLACK 16.63 €

συνολικο ποσο: 534 €

ειναι καλη συνθεση; τι τροφοδοτικο χρειαζετε;

Δημοσ.

εγω θα αλλαζα μητρικη και θα πηγαινα σε b85 το λιγοτερο...τροφοδοτικο παρε το xfx 550 στα 60 ε και εισαι οκ... :-D

Δημοσ.

@greg2310 μπορεις να μου προτινεις καποια συγκεκριμενη; στο e-shop ειδα πολες που εγραφαν b85 στον τιτλο.

δεν εχω φτιαξει ποτε καποια συνθεση pc και δεν ξερω.

thermal paste δεν θα χρειαστω;

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/asrock-b85-pro4-retail-p-PER.528677

http://www.e-shop.gr/asrock-fatal1ty-b85-killer-retail-p-PER.528703

η δευτερη αν μπορεισ να ανεβεις λιγο σε χρηματα...

και η πρωτη ειναι μια χαρα...

θερμοαγωγιμη εχει πανω η στοκ ψυκτρα...μπορεισ να τη χρησιμοποιησεις για αρχη αλλα αν μπορεισ βαλε μια aftermarket..μη δωσεισ πολλα,μια με 20-25 ευρω θα κανει δουλεια..ο 4440 ειναι δροσερος ,τουλαχιστων σ εμενα...

Δημοσ.

με το τροφοδοτικο και με την πρωτη μητρικη που μου προτεινε ο greg2310 το συνολικο ποσο ειναι 593 €.

το ποσο που διαθετο εγω ειναι 650. μενουν 57 € :P

με 200€ τι gpu προτινετε;

κοιταξα στο skroutz για gtx 760 αλλα η φθηνοτερη ξεκιναει απο 214 και στο e-shop απο 230.

Δημοσ.

απο ενα αλλο θεμα βρηκα την παρακατω συνθεση με intel και nvidia αλλα δεν εχει τροφοδοτικο

BITFENIX NEOS MIDI TOWER BLACK/SILVER 37.90 €

ASUS H81-PLUS RETAIL 63.58 €

INTEL CORE I5-4440 3.30GHZ LGA1150 - BOX 155.90 €

KINGSTON HX316C10F/4 4GB DDR3 1600MHZ HYPERX FURY BLUE SERIES 43.90 €

GIGABYTE GEFORCE GTX750 TI GV-N75TOC-2GI 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL 143.68 €

SAMSUNG MZ-7TE120BW 840 EVO SERIES SSD 120GB 2.5'' SATA3 72.50 €

LITEON IHAS122-14 5.25'' SATA DVD-RECORDER BULK BLACK 16.63 €

συνολικο ποσο: 534 €

ειναι καλη συνθεση; τι τροφοδοτικο χρειαζετε;

Όχι,σηκώνει αλλαγές όπως και οι άλλες προτάσεις που σου γίναν.

Καλύτερα να κοιτάξεις και για καμμιά οθόνη της προκοπής.

Δημοσ.

τι αλλαγες; εσυ τι μου προτεινεις;

η φθηνοτερη οθονη στις 22" απο e-shop ξεκιναει απο 100 €. θα παρω καποια αλλη αργοτερα

Δημοσ.

εγω λεω να παρει το pc και να μαζεψει αρκετα λεφτα και οχι 100 ευρω για μια οθονη, καποια πραγματα τα παίρνεις μια φορα και οχι καθε χρονο..

εγω τι να πω που δεν χωραει πανω απο 17-19" το γραφειο μου..

Δημοσ.

Γιατί κοιτάς μόνο intel,nvidia;

γιατι ακουω καλυτερα λογια για intel και nvidia παρα για amd. εσει τι θα μου προτεινες; amd η intel & nvidia;

Να δώσεις περισσότερο βάρος στην οθόνη

τοσο μαπα ειναι η οθονη μου; αν παρω οθονη τωρα θα πρεπει να κοψω απο τα αλλα parts και δεν θελω.

θελω να παρω ενα οσο ποιο δυνατο συστημα γινετε με τα χρηματα που διαθετω και καποια στιγμη στο μελλον θα παρω καινουργια οθονη

Δημοσ.

Μην παρεις ακομα οθονη.Παρε πρωτα το πσ και μαζευεις ξεχωριστα για οθονη.Για χαμηλο budget αν θες πας σε fx 6300 λογο περισσοτερων threads.

Σε λιγο θα κανω ενα build και θα μου πεις μετα αν σου αρεσει :P

Δημοσ.

γνωμη μου...παρε την αρχικη σου συνθεση με τισ αλλαγες που σου προτεινα...οσον αφορα τη μητρικη ,η καλυτερη που υπαρχει γενικα σε σχεση με αυτεσ που προτεινα στο gaming δε προσφερει τιποτα ...αν εψαχνες για overclocking το βλεπαμε...αντι για gtx 760 παρε μια r 9 270 στα 160 ευρω και θα εχεισ σχεδον ιδιες επιδοσεις...με οτι μενει παρε μια ψυκτρα απο την αρχη  ...και αν μπορεισ αλλα 4 gb  ram...

θα παιζεισ τα παντα σε high-ultra  και αν σε 2 χρονια θελεισ κατι καλυτερο αλλαζεισ μονο τη καρτα γραφικων..ο 4440 σηκωνει ανετα και r9 290..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...