Προς το περιεχόμενο

Ghost Of A Tale

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ghost-of-a-Tale-feature-672x372.jpg

Ghost of a Tale Gets Gamescom 2014 Gameplay Trailer

Η SpottinGames μόλις κυκλοφόρησε το νέο trailer του παιχνιδιού, Ghost Of A Tale.Το Ghost Of A Tale φτιάχνεται με τη μηχανή Unity, και μας διηγείται την περιπέτεια του Tilo, ενός μικροσκοπικού ποντικιού, που εξερευνά έναν μυστηριώδης αλλά και επικίνδυνο κόσμο.Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC και Xbox One, το 2015.Το trailer παρακάτω.

• Like 1
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε 13/3/18 και από τότε ο δημιουργός του το έχει βελτιώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό με πολλά patches:

https://store.steampowered.com/app/417290/Ghost_of_a_Tale/

Παρακάτω και ένα ενδιαφέρον άρθρο για τη δημιουργία του:

https://www.rockpapershotgun.com/2018/07/04/how-one-person-created-the-lushly-organic-world-of-ghost-of-a-tale/

Επεξ/σία από Despotas
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις το τερμάτισα. Το παιχνίδι είναι ένα μικρό αριστούργημα. Πραγματικά, είχα χρόνια να συναντήσω τίτλο που να φτιάχτηκε με τόσο αγάπη και μεράκι από τον δημιουργό του.

Το καλό που του θέλω, να βγάλει και Νο2.

ΥΓ. Το παιχνίδι είναι απαραίτη εμπειρία για κάθε φαν των βιβλίων Redwall. 😉

Επεξ/σία από Undertaker25
  • Like 1
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω παίξει 10 ώρες μέχρι στιγμής και το παιχνίδι μου αρέσει πολύ.

Στην αρχή ξεκινά ως stealth αλλά μετά γίνεται ουσιαστικά adventure με λίγα στοιχεία RPG (level up και loot).

Δεν υπάρχει combat. Μόνο εξερεύνηση μεταξύ των περιοχών και να λύσεις τους διάφορους γρίφους-quest.

To level design είναι πολύ καλό και με τη πρόοδο του παιχνιδιού όλες οι περιοχές τελικά συνδέονται μεταξύ τους αφού βέβαια ανακαλύψεις τα περάσματα-κλειδιά.

Υπάρχουν fetch quest αλλά δεν είναι open world και δε κουράζει τόσο. Ο κόσμος όμως και οι χαρακτήρες σε ωθούν να ανακαλύψεις τα γεγονότα και την ιστορία.

Εξαιρετικά γραφικά, ίσως η καλύτερη υλοποίηση της Unity που έχω δει σε 3D. Δεν υπάρχει voice cast και η μουσική λίγη αλλά δεν είναι τόσο πρόβλημα.

Άλλωστε έχει φτιαχτεί από 1 άτομο σχεδόν.

Όμως το gameplay και ο κόσμος σε κρατάνε και συμφωνώ με τον φίλο παραπάνω για το μεράκι που όντως φαίνεται.

• Like 2
Δημοσ.

Τέλος στις 13 ώρες περίπου.

Πολύ καλό το παιχνίδι και πραγματικά συνδέεσαι με τον κεντρικό χαρακτήρα και την όλη ιστορία παρά την έλλειψη voice.

Από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις των τελευταίων ετών για μένα. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...