Προς το περιεχόμενο

clean install με usb

valadisb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν τρέξε το Reinstall OS X όπως ανέφερα προηγούμενα ακολουθώντας τις οδηγίες στην οθόνη.

Αν κάποια στιγμή σου βγάλει επιλογή χώρας σταμάτα και ζήτα μου περαιτέρω οδηγίες.

Ας ελπίσουμε ότι θα δουλέψει το εγχείρημα !. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσπαθησα ετσι οπως λες βαζω user και κωδικο και μου λεει στα καπακια οτι πρεπει να γυρισει το region παταω οκ και μετα τιποτα!

Λυπάμαι φίλε μου, δεν μπορώ να σε βοηθήσω, ίσως κάποιος φίλος γνωρίζει κάτι περισσότερο.

Κατ' εμέ στείλε το μηχάνημα στο πολύ καλό service της Document ή της iSystem. :)

Αφαιρείς τον δίσκο εντελώς από το μηχάνημα,τον βαζεις σε ένα άλλο Pc και η τον μηδενίζεις η τον κάνεις φορματ σε fat32

Παράλληλα πρέπει να έχεις βρει ένα bootable stick που να έχει το λειτουργικό που θέλεις.

Επαναφερεις τον δίσκο στην θέση του,το μηχάνημα υποχρεωτικά θα κάνει boot απο το stick μπαίνεις στο disk utillity κάνεις τον δίσκο σου κανονικά φορματ σε Mac os extended και Guid partition και επιλέγεις την εγκατάσταση..

Έτσι και το μηχάνημα θα μηδενίσει και δεν θα έχεις τα όποια προβλήματα.

να μαι και παλι το εκανα οπως ειπες το φορμαρισα σε αλλον υπολογιστη σε fat32 τον εβαλα ενα και το στικακι αλλα τωρα μου βγαζει εναν φακελο με ερωτηματικό τι κανουμε τωρα ?

Αν κάνοντας δεξιά αριστερά τα βελάκια δεν σου δείξει κάτι άλλο κ κατ'επεκταση ξεκινήσει τότε η το usb δεν είναι bootable η το macbook σου δεν μπορεί να κάνει boot από USB παρά μόνο από DvD.

Πριν ελάχιστες μέρες έκανα το ίδιο εγώ σε 3 macbook  το ένα pro mid 07 το άλλο aluminiun late 08 και το τρίτο mid 12 και δουλεψε κανονικότατα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...