ozelot Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Λοιπόν τρέξε το Reinstall OS X όπως ανέφερα προηγούμενα ακολουθώντας τις οδηγίες στην οθόνη. Αν κάποια στιγμή σου βγάλει επιλογή χώρας σταμάτα και ζήτα μου περαιτέρω οδηγίες. Ας ελπίσουμε ότι θα δουλέψει το εγχείρημα !. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valadisb Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Προσπαθησα ετσι οπως λες βαζω user και κωδικο και μου λεει στα καπακια οτι πρεπει να γυρισει το region παταω οκ και μετα τιποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μπορείς να γράψεις ακριβώς τι ζητάει ;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valadisb Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 οτι πρεπει να αλλαξει το region και εχει οκ και cancel αυτο τιποτα αλλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Το μηχάνημα έχει αγορασθεί σε άλλη χώρα και έγινε εκεί η αρχική εγκατάσταση του OS X ;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valadisb Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 πιθανων γιατι το πηρα μεταχειρισμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Λυπάμαι φίλε μου, δεν μπορώ να σε βοηθήσω, ίσως κάποιος φίλος γνωρίζει κάτι περισσότερο. Κατ' εμέ στείλε το μηχάνημα στο πολύ καλό service της Document ή της iSystem. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Αφαιρείς τον δίσκο εντελώς από το μηχάνημα,τον βαζεις σε ένα άλλο Pc και η τον μηδενίζεις η τον κάνεις φορματ σε fat32 Παράλληλα πρέπει να έχεις βρει ένα bootable stick που να έχει το λειτουργικό που θέλεις. Επαναφερεις τον δίσκο στην θέση του,το μηχάνημα υποχρεωτικά θα κάνει boot απο το stick μπαίνεις στο disk utillity κάνεις τον δίσκο σου κανονικά φορματ σε Mac os extended και Guid partition και επιλέγεις την εγκατάσταση.. Έτσι και το μηχάνημα θα μηδενίσει και δεν θα έχεις τα όποια προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valadisb Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 οκ ευχαριστω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valadisb Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 να μαι και παλι το εκανα οπως ειπες το φορμαρισα σε αλλον υπολογιστη σε fat32 τον εβαλα ενα και το στικακι αλλα τωρα μου βγαζει εναν φακελο με ερωτηματικό τι κανουμε τωρα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Αν κάνοντας δεξιά αριστερά τα βελάκια δεν σου δείξει κάτι άλλο κ κατ'επεκταση ξεκινήσει τότε η το usb δεν είναι bootable η το macbook σου δεν μπορεί να κάνει boot από USB παρά μόνο από DvD. Πριν ελάχιστες μέρες έκανα το ίδιο εγώ σε 3 macbook το ένα pro mid 07 το άλλο aluminiun late 08 και το τρίτο mid 12 και δουλεψε κανονικότατα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα