Προς το περιεχόμενο

clean install με usb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,εψαξα στο φορουμ για να βρω εναν οδηγο  αλλα δεν βρήκα σχετικά το πως γίνεται να κανω clean install σε ενα macbook white με usb διοτι το cd  δεν το εχω εαν κάποιος   μπορει να με βοηθήσει με κάποιο tutorial θα ειμαι υπόχρεος! (να σημειώσω οτι τωρα ξεκινάω την επαφη μου με τα mac ).

Εχω σκοπο να αγορασω το cd αλλα στην καλαματα που μενω τωρα δεν υπαρχει διαθεσιμο μονο μετα απο παραγγείλια και αναμονή 15 ήμερων (λογω 15 αυγουστου)

Eυχαριστω εκ των προτερων 

βαλαντης 

Δημοσ.

Αν τώρα,μιας και μας μιλάς εδώ,έχεις κάποιος Η/Υ με windows,μπορείς να στήσεις mac σε vmware και να το κατεβάσεις έτσι,είναι όμως αρκετός μπελάς...

Δημοσ.

οκ 

ευχαριστω πολλη για τις απαντησεις σας να στε καλα 

να ρωτησω και κατι αλλο το option key ειναι αυτο που εχει το μηλαρακι οπου βρισκεται διπλα απο το space!σωστα?

Δημοσ.

Όχι είναι αυτό αριστερά (και δεξιά) από το μηλαράκι που γράφει alt.

Όταν λες δεν μπαίνεις στο λειτουργικό τι εννοείς ;.

Όταν πατάς δηλαδή το power button τι συμβαίνει ;.

Δημοσ.

πηγαινει αμεσως στο mac os utilities

Ερωτηση ειναι ασφαλες να βαλω την πιστωτικη στο itunes ?

Διοτι για ειχα λογαριασμο (λογω ipod) ειχα βαλει χωρα αμερικη για να μην βαλω πιστωτικη και κτλ και τωρα δεν προχωραει οταν παταω reinstall mac os γιατι δεν μπορει να μεταβει λογω χωρας οπου εχω δηλώσει !

Δημοσ.

Αφού μπαίνεις στα OS X Utilities, αυτό σημαίνει ότι μηχάνημα τρέχει τουλάχιστον το OS X 10.7 Lion.

Βέβαια κάτι δεν πάει καλά διότι σε power up του μηχανήματος θα έπρεπε να εμφανισθεί το Desktop.

Μετά το power button δεν πατάς τα πλήκτρα cmd-R, έτσι δεν είναι ;.

Πήγαινε λοιπόν στο Disk Utility και τρέξε την ρουτίνα Repair Disk να δούμε αν παίζει κάτι με τον δίσκο.

Στη συνέχεια κι εφ' όσον όλα εξελιχθούν θετικά, τρέξε την ρουτίνα Reinstall OS X και βλέπουμε.

Δημοσ.

πιθανων να το εχω κανει δεν εξηγείτε αλλιως  σε αυτην την περιπτωση τι κανουμε? 

(Μ@λ@κι@ εχω κανει ειμαι σιγουρος)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...