valadisb Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα,εψαξα στο φορουμ για να βρω εναν οδηγο αλλα δεν βρήκα σχετικά το πως γίνεται να κανω clean install σε ενα macbook white με usb διοτι το cd δεν το εχω εαν κάποιος μπορει να με βοηθήσει με κάποιο tutorial θα ειμαι υπόχρεος! (να σημειώσω οτι τωρα ξεκινάω την επαφη μου με τα mac ). Εχω σκοπο να αγορασω το cd αλλα στην καλαματα που μενω τωρα δεν υπαρχει διαθεσιμο μονο μετα απο παραγγείλια και αναμονή 15 ήμερων (λογω 15 αυγουστου) Eυχαριστω εκ των προτερων βαλαντης
TheELF Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μπαίνει τώρα στο λειτουργικό;;Της περισσότερες εκδώσεις του λειτουργικού της κατεβάζεις από το store. Αν γράψεις στο google «macbook white usb install» βγάζει αρκετά guide. http://www.wikihow.com/Boot-a-Mac-from-USB-Drive
enas_bibikos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Θα πρεπει να φτιαξεις ενα Bootable usb με το lion μεσα και να bootαρεις απο αυτο
georgeadams Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Τί λειτουργικό έχει τώρα; Έχει Mac App Store; Αν ναι, μπορείς να κατεβάσεις από εκεί το OS X.
valadisb Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 ναι ξεχασα να πω οχι δεν μπαινω στο λειτουργικο!
TheELF Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Αν τώρα,μιας και μας μιλάς εδώ,έχεις κάποιος Η/Υ με windows,μπορείς να στήσεις mac σε vmware και να το κατεβάσεις έτσι,είναι όμως αρκετός μπελάς...
valadisb Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 οκ ευχαριστω πολλη για τις απαντησεις σας να στε καλα να ρωτησω και κατι αλλο το option key ειναι αυτο που εχει το μηλαρακι οπου βρισκεται διπλα απο το space!σωστα?
ozelot Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Όχι είναι αυτό αριστερά (και δεξιά) από το μηλαράκι που γράφει alt. Όταν λες δεν μπαίνεις στο λειτουργικό τι εννοείς ;. Όταν πατάς δηλαδή το power button τι συμβαίνει ;.
valadisb Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 πηγαινει αμεσως στο mac os utilities Ερωτηση ειναι ασφαλες να βαλω την πιστωτικη στο itunes ? Διοτι για ειχα λογαριασμο (λογω ipod) ειχα βαλει χωρα αμερικη για να μην βαλω πιστωτικη και κτλ και τωρα δεν προχωραει οταν παταω reinstall mac os γιατι δεν μπορει να μεταβει λογω χωρας οπου εχω δηλώσει !
ozelot Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Αφού μπαίνεις στα OS X Utilities, αυτό σημαίνει ότι μηχάνημα τρέχει τουλάχιστον το OS X 10.7 Lion. Βέβαια κάτι δεν πάει καλά διότι σε power up του μηχανήματος θα έπρεπε να εμφανισθεί το Desktop. Μετά το power button δεν πατάς τα πλήκτρα cmd-R, έτσι δεν είναι ;. Πήγαινε λοιπόν στο Disk Utility και τρέξε την ρουτίνα Repair Disk να δούμε αν παίζει κάτι με τον δίσκο. Στη συνέχεια κι εφ' όσον όλα εξελιχθούν θετικά, τρέξε την ρουτίνα Reinstall OS X και βλέπουμε.
valadisb Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 το cmd key ειναι αυτο διπλα απο το space?
ozelot Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Ναι. Δεν μου λες, μήπως έχεις διαγράψει (φορμάρει) τον δίσκο - Macintosh HD ;.
valadisb Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 πιθανων να το εχω κανει δεν εξηγείτε αλλιως σε αυτην την περιπτωση τι κανουμε? (Μ@λ@κι@ εχω κανει ειμαι σιγουρος)
valadisb Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 οχι φιλε μου (ωχ το βλεπω ερχεται το τρενο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα