snikolas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Χρόνια χρήστης του app store της apple, έχω να πω ότι σε day to day use δεν μου λείπει σχεδόν τίποτα απο το win store στο Lumia μου. Επίσης οι προ-εγκατεστημένες εφαρμογές των win 8.1 είναι μακράν χρησιμότερες σε σχέση με της default app σε android και iOS. ακειβως!!! Sent from my iPad using Insomnia Here drive+, here maps, office suite με επεξεργασία οχι read only μόνο, nokia camera, ραδιόφωνο (κανονικό οχι wi-fi), ολη η suite της Nokia, Έλεγχος δεδομένων (απλό αλλά πολύ χρήσιμο app για όσους έχουμε mobile internet και θέλουμε να ξέρουμε με μια ματιά πόσα gb σε data έχουμε κατεβάσει αλλά και για να ορίσουμε δικό μας όριο) είναι μερικά από τα αγαπημένα μου προ-εγκατεστημένα apps. βασικα ειναι λογοι για να αγορασει κανεις WP ;-) Sent from my iPad using Insomnia Επειδη ειχα wp μεχρι και τον Δεκεμβρη του 12 και μετα ειχα ξανα απο ενα χρονο μεχρι και τον Μαρτιο φετος το μονο που εχω να πω οτι ειναι μουφα οι νεες εφαρμογες για τα wp.πρωτα απ ολα αν αυξανονται οι εφαρμογες αυτο μπορει να γινεται στο store της Αμερικης,ασε που δημιουργουντε εφαρμογες με το ιδιο περιεχομενο και με ελαχιστες διαφορες μεταξυ τους...οποτε για μενα εχει χρονια μπροστα του για να φτασει πχ το επιπεδο των εφαρμογων του ios... μονο και μονο που εχεις Here Drive, Here maps, nokia camera, ειναι λογοι για να αγορασεις κανεις windows phone. χρησιμοποιω ipad mini και οκστεψε με αλλη φαση τα WP, πιο μινιμαλ πιο τρεντ. Sent from my iPad using Insomnia Το κακο ειναι με τα wp ειναι οτι ακομα δεν βγαζουν ποιοτικες εφαρμογες για να γινει πιο fuction πχ music player που να εχει equalizer,surround και υποστηριξη πολλων αρχειων, πιο πολυ βλεπω εφαρμογες που ειναι για ιντερνετ πχ internet radio και παιχνιδια αναβαθμισε αμεσα το κινητο σου, δεν μπορει σου ξεφευγουν αρκετα πραγματα. Sent from my iPad using Insomnia εγω lumia 800 πιστεψτε με οτι με εχεις βολεψει αφανταστα, και παμε σε κανενα μηνα για 1020 με 8.1 μεσα και φουλ χαρτες gps navigator και καμερα Nokia. και οι αλλοι ας παιζουν με τα κινητακια τους.... Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ο άλλος μέχρι τώρα ήταν ικανοποιημένος με windows 7.8 και πρέπει εμείς να πιστέψουμε οτι τα 8.1 είναι επαρκή επειδή εκείνον θα τον καλύψουν. Και γράφει κιόλας οτι οι άλλοι θα παίζουν με τα κινητάκια τους. Θα βάλω το Note 3 μου να κλαίει. Σε 2 μήνες το πολύ που θα έχουμε και Here Drive και Here Maps θα συνεχίσει με την κάμερα που δεν αποτελεί στοιχείο του λειτουργικού αλλά τις συσκευής. Εις υγείαν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα