Προς το περιεχόμενο

Σχεδόν διπλάσιες σε σχέση με πέρυσι οι εφαρμογές για Windows Phone


zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδη ειχα wp μεχρι και τον Δεκεμβρη του 12 και μετα ειχα ξανα απο ενα χρονο μεχρι και τον Μαρτιο φετος το μονο που εχω να πω οτι ειναι μουφα οι νεες εφαρμογες για τα wp.πρωτα απ ολα αν αυξανονται οι εφαρμογες αυτο μπορει να γινεται στο store της Αμερικης,ασε που δημιουργουντε εφαρμογες με το ιδιο περιεχομενο και με ελαχιστες διαφορες μεταξυ τους...οποτε για μενα εχει χρονια μπροστα του για να φτασει πχ το επιπεδο των εφαρμογων του ios...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το κακο ειναι με τα wp ειναι οτι ακομα δεν βγαζουν ποιοτικες εφαρμογες για να γινει πιο fuction πχ music player που να εχει equalizer,surround και υποστηριξη πολλων αρχειων, πιο πολυ βλεπω εφαρμογες που ειναι για ιντερνετ πχ internet radio και παιχνιδια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγχωμένο σε βλέπω.

Ειδικά σε κάθε θέμα που αφορά WP.

Χωρίς να έχεις WP, αλλά BlackBerry.

 

Και ειδικότερα σε ένα θέμα που μιλάει για το πόσο καλύτερα τα πάει με τον καιρό το WP Store.

 

Λοιπόν νομίζω θα είναι πιο κατάλληλη η γνώμη σου, αντί να τρολάρεις, να μας πεις γιατί δεν πουλάνε τα BlackBerry και φτάσαν σε ποσοστά της τάξης του μηδέν τοις εκατό και κάτι ψιλά... Θα εμπιστευθώ τη γνώμη σου για ποιο λόγο η BlackBerry πάει για φούντο, αρκεί να είσαι ειλικρινής. LOL

 

ΥΓ: Έλεος με τα τρολς!

Εγω σχολιασα ενα μηνυμα του θεματος. Επι της ειδησης δεν εχω να πω κατι. Στο store εχω προσβαση και βλεπω τι εχει και τι δεν εχει, εσυ δεν εχεις παντως blackberry. Παλι για ελειψεις να ελεγα troll θα με χαρακτηριζες. 

Και η bB δεν παει για φουντο...Με το ιδιο σκεπτικο παει και η ms επειδη τα wp πεφτουν σε ποσοστα. 

 

YΓ Ελεος με τα fanboys. Γεμιζει η blocklist μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το εντυπωσιακο ειναι οτι η microsoft με μικρο μεριδιο αγορας ειναι αληθεια, εχει πεισει πολλους ανα το κοσμο προγραμματιστες να ασχοληθουν πραγμα που δεν καταφεραν αλλοι που επιχειρησαν να κοντραρουν τα δυο μεγαθηρια.

Τα εχει καταφερει σε αυτο το επιπεδο η micro. Βεβαια εχει ακομη αρκετα να κανει......

 

Με χαροποιεί παρά πολύ η είδηση του άρθρου.

Αλλά φίλος διάβασα το παραπάνω που έγραψες και έπαθα κάτι!

 

Η Microsoft βγάζει λειτουργικό για τηλέφωνα από την εποχή που δεν υπήρχε καν η google και η apple σε αυτή την κατηγορία!

 

Οπότε και μόνη της που ήταν τα πήγαινε χάλια και αυτό γιατί προσπαθούσε να περάσει στις φορητές συσκευές την λογική του desktop.

Αφού κατάφερε να σουλουπωσει τα τελευταία χρόνια κάπως την κατάσταση πήγε να κάνει το αντίθετο ,να μεταφέρει δλδ την λογική της φορητης συσκευής στο desktop και τα έκανε σκατά εκεί πλέον!

 

Πολύ καλή η παραπάνω είδηση λοιπών και γενικώς το windows phone OS αρχίζει να βρίσκει τον δρόμο του.

Προσωπικά έχει αρχίσει να με πείθει, όχι γιατί διπλασιάστηκαν οι εφαρμογές αλλά γιατί με την έκδοση 8 και 8.1 επιτέλους μπαίνουν δυνατότητες που ήταν αυτονόητες σε άλλα OS εδώ και χρόνια!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ως χρήστης wp με αφήνει αδιάφορο αν το store εχει 100, 200 ή 2 εκ εφαρμογές. Αυτές που θα θέλω τις έχω ήδη και φυσικά ότι καινούργιο και αξιόλογο βγαίνει, μην γελιόμαστε τώρα πια βγαίνει με διάφορα μηνών και στα τρία os. Τώρα αν κάποιος θέλει εφαρμογή για να κόψει τα νύχια του, με γεια του με χαρά του, αλλα πάνω κάτω όλοι τις ίδιες έχουμε στα κινητά μας. Και μην ξεχνάμε ότι αυτές που πραγματικά χρησιμοποιούμε καθημερινά ειναι ελάχιστες. Εκτός αν κάποιος εδώ μεσα μας πείσει ότι και οι 300 που εχει στο κινητο του ειναι ζωτικής σημασίας για αυτόν.

Ίσως το μονο os που ξεχωρίζει στην ποιότητα ειναι το iOS και αυτό γιατι στήθηκε έξ´αρχης με αυστηρά κριτήρια και έχουν βγει εξειδικευμένες εφαρμογές που στοιχίζουν αντίστοιχα και αρκετά χρήματα.

Αυτό για να το επιτύχει η ms πρέπει να αποκτήσει μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς.

Για την google θέλει αλλαγη φιλοσοφίας, καθώς η λογική είμαστε free και φτιάξτε ότι νομίζετε οδηγεί αρκετές φορές σε εφαρμογές που εκμεταλλεύονται τους καταναλωτές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με χαροποιεί παρά πολύ η είδηση του άρθρου. Αλλά φίλος διάβασα το παραπάνω που έγραψες και έπαθα κάτι! Η Microsoft βγάζει λειτουργικό για τηλέφωνα από την εποχή που δεν υπήρχε καν η google και η apple σε αυτή την κατηγορία! Οπότε και μόνη της που ήταν τα πήγαινε χάλια και αυτό γιατί προσπαθούσε να περάσει στις φορητές συσκευές την λογική του desktop. Αφού κατάφερε να σουλουπωσει τα τελευταία χρόνια κάπως την κατάσταση πήγε να κάνει το αντίθετο ,να μεταφέρει δλδ την λογική της φορητης συσκευής στο desktop και τα έκανε σκατά εκεί πλέον! Πολύ καλή η παραπάνω είδηση λοιπών και γενικώς το windows phone OS αρχίζει να βρίσκει τον δρόμο του. Προσωπικά έχει αρχίσει να με πείθει, όχι γιατί διπλασιάστηκαν οι εφαρμογές αλλά γιατί με την έκδοση 8 και 8.1 επιτέλους μπαίνουν δυνατότητες που ήταν αυτονόητες σε άλλα OS εδώ και χρόνια!

Δεν εχεις και πολυ αδικο αλλα

1, Το windows mobile δεν ηταν user friendly και δεν ειχε σχεδιαστει να ειναι τετοιο μιας και ηταν κυριως για επαγγελματικη χρηση ασχετα αν με την εκδοση 6,5 προσπαθησαν να το βελτιωσουν λιγακι

2, Τα wp δεν ειναι σουλουπωμα αλλα κατι εντελως καινουργιο που ξεκινησαν απο την αρχη οποτε θελει το χρονο του

3. Επιχειρουν κατι δυσκολο να καταφερουν να λειτουργησει το "ιδιο" λογισμικο σε 3 διαφορετικες πλατφορμες, οποτε μαλλον μεχρι να το πετυχουν θα κανουν αρκετα λαθη. Απο οτι φαινεται με τα windows 9 θα διορθωθει καπως η κατασταση

 

Δεν τους δικαιολογω εχουν κανει αρκετα λαθη αλλα δειχνουν να μαθαινουν απο αυτα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος απ τα Windows Phone με ενα 630 που πηρα πρόσφατα..

 

Φοβερα και χρησιμα προεγκατεστημενα Apps που βγαινουν αν δε τα χρειαζεσαι πανευκολα εν αντιθεσει με αλλα λειτουργικα που βγαινουν πιο δυσκολα/ή και καθολου

 

Όσον αφορά το Store έχει τις πιο πολλες πλεόν δημοφιλείς εφαρμογές ελάχιστες πλέον οι ελλείψεις που πολλές φορές δε φαίνονται καν στον βασικό χρήστη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδιά τορρεντ κατεβαστηρια γιατι δεν έχει στα WP?

Γιατι δεν εκανες τον κοπο να μπεις στο store!Δεν εγκαθηστουνται απο μονες τους οι εφαρμογες!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

<p>καλό αυτό, 8 μήνες που έχω το Lumia 520 λίγες έιναι οι εφαρμογές που δεν βρήκα από όσες χρησιμοποιόυσα στο android.. Λίγες αλλά βασικές και απαραίτητες..</p> <p>Ελπίζω να μπουν σύντομα.. </p>

 

Θα μπορούσες να αναφέρεις ονομαστικά μερικές από αυτές;

 

Sent from my iPad using Insomnia

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ένα θέμα για το χαμηλό ποσοστό είναι και το ότι αν θέλεις να πάρεις κινητό με windows πρέπει να πάρεις Νόκια. 

Το κακό είναι ότι ο μέσος αγοραστής θα κοιτάξει στα φυλλάδια, καταστήματα διαφημίσεις κλπ τι κινητά υπάρχουν θα αναρωτηθεί και για το android ή windows αλλά ως εκεί. Δεν θα κάτσει να ψάξει τόσο μειονεκτήματα, πλεονεκτήματα κλπ.

Πιστεύω, λοιπόν, ότι όσο δεν βλέπουμε και άλλες μάρκες κινητών να έχουν windows το ποσοστό θα είναι χαμηλό, αλλά αν αρχίσουν και άλλες εταιρείες να βγάζουν τέτοια κινητά το ποσοστό των windows θα ανέβει εντυπωσιακά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατι δεν εκανες τον κοπο να μπεις στο store!Δεν εγκαθηστουνται απο μονες τους οι εφαρμογες!

 

 

Ρε παιδιά τορρεντ κατεβαστηρια γιατι δεν έχει στα WP?

απο ολα εχει

http://www.windowsphone.com/el-gr/search?q=torrent

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...