Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω όσους δουλευουν στο ΙΤ εαν επιτρέπεται η αναγνωση βιβλιων στη δουλεία όταν υπάρχει χρόνος ? και όχι μόνο βιβλία αλλά και sites πχ stackoverflow, codeproject κτλ.

Δημοσ.

Εγώ δεν συνάντησα κανένα απολύτως πρόβλημα με τον εργοδότη μου σε αυτό το θέμα, μολονότι η εταιρεία δεν είναι IT (η θέση μόνο είναι).

Το ίδιο και συμφοιτητές μου που εργάζονται σε software house, εκεί μάλιστα έχουν οργάνωση καλή (τεχνική βιβλιοθήκη on-premises, και τους έχουν δώσει το ΟΚ να παραγγέλνουν με έξοδα της εταιρείας εγχειρίδια και βιβλία που χρειάζονται για τη δουλειά τους).

Δημοσ.

Σε μας, η διοίκηση πήρε πρόσφατα απόφαση να τα απαγορεύσει όλα αυτά.

Μάλιστα, μας εξήγησαν πόσο διαβολικά είναι αυτά τα πράγματα και πόσο κακό θα κάνει στη δουλειά μας αυτή η επιρροή.

Και έχουν δίκιο! B)

Η διοίκηση ανακοινώνει την απόφασή της:

ajunt.jpg

Δημοσ.

Σε μας, η διοίκηση πήρε πρόσφατα απόφαση να τα απαγορεύσει όλα αυτά.

Μάλιστα, μας εξήγησαν πόσο διαβολικά είναι αυτά τα πράγματα και πόσο κακό θα κάνει στη δουλειά μας αυτή η επιρροή.

Και έχουν δίκιο! B)

Η διοίκηση ανακοινώνει την απόφασή της:

ajunt.jpg

Zorbas είναι το όνομα του μουστάκια που μιλάει στο μικρόφωνο;  :-D

Δημοσ.

Σε οποιονδήποτε σοβαρό εργοδότη επιτρέπεται (ενδεχομένως ενθαρρύνεται κιόλας), απλά θέλει λίγο προσοχή στις λεπτομέρειες.

• Εννοείται πως ο,τι κάνεις δεν το κάνεις στα κρυφά (π.χ. ενώ υποτίθεται πως ασχολείσαι με κάτι άλλο).
  • Καμιά φορά δημιουργείται θέμα όχι επειδή υπάρχει διαφωνία αλλά επειδή δεν υπάρχει καλή επικοινωνία. Πρώτα απ' όλα φροντίζεις να σιγουρευτείς πως όλοι οι εμπλεκόμενοι ξέρουν όσα χρειάζεται να ξέρουν. Για παράδειγμα αν το αφεντικό το θεωρεί σπατάλη χρόνου επειδή δεν ξέρει καλύτερα και εσύ δε μπορείς να παρουσιάσεις δομημένο επιχείρημα για το αντίθετο, δε φταίει το αφεντικό.
  • Αν γίνεται εν ώρα εργασίας, πρέπει να είναι σχετικό με τη δουλειά. Το τι θεωρείται σχετικό μπορεί όμως να είναι μεγάλο θέμα από μόνο του.
  • Like 1
Δημοσ.

Γεια σας , θα ήθελα να εγείρω το εξής ερώτημα : μιας και είμαι αρχάριος (όσο αφορά τον προγραμματισμό) θα ήθελα εάν μπορούσατε να μου απαντήσετε , πιο είναι κατά την γνώμη σας ένα καλό βιβλίο για αρχάριους ώστε να μάθω Ψευδοκώδικα. Έχω μάθει πως είναι σχετικά εύκολο ( εννοείται με τακτικό διάβασμα και απασχόληση ) . Ευχαριστώ εκ των προτέρων και το εκτιμώ βαθύτατα . Εάν έχετε κάποιον τίτλο κατά νου στείλτε μου link .

Δημοσ.

στην εταιρία που κάνω την πρακτική μου τώρα όχι μόνο επιτρέπεται αλλα πρόσφατα μας ρώτησαν ποια βιβλία θέλουμε να μας παραγγείλουν. μάλιστα απο o'reilly που απο όσο ξέρω θεωρούνται καλά.

• Like 2
Δημοσ.

στην εταιρία που κάνω την πρακτική μου τώρα όχι μόνο επιτρέπεται αλλα πρόσφατα μας ρώτησαν ποια βιβλία θέλουμε να μας παραγγείλουν. μάλιστα απο o'reilly που απο όσο ξέρω θεωρούνται καλά.

Τυχερός αμά η εταιρία σου έχει βιοβλιοθήκη, εγώ εκεί που κάνω πρακτική δεν έχουμε βιβλιοθηκη αλλά επιτρεπουν να φέρνεις από το σπίτι.

Δημοσ.

Εμάς μας έχουν δώσει unlimited λογαριασμό στο safari . Αν ο εργοδότης ξέρει οτι είσαι δυναμη και είσαι τυπικός στις υποχρεώσεις σου δεν πρόκειται να σου πει τίποτα. Ακομα και αν σε πιάσει να βλεπεις τις ημερήσιες ειδήσεις .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...