Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι αντιστατικη η σακουλα που εχουν αυτες.Καλο θα ηταν να την βρεις (μια βδομαδα την εχεις ρε φιλε πως το καταφερες? :P)

Αν θες να παιξεις τωρα παρε την xfx 280x η μασε λεφτα και παρε 290.Αν μπορεις να περιμενεις αρκετα,η 860 ερχεται τελος της χρονιας ερχες της επομενης.

Προσωπικα θα σου ελεγα μασε λεφτα για την 290.Η καρτα ειναι τερας,καλυτερη απο την gtx 780.

• Like 1
  • Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα κοιτάξω αν γίνεται και επιστροφή χρημάτων και πόσο αντέχω να περιμένω :P. Μάλλον πετάχτηκε στα σκουπίδια οπότε είναι αδύνατο να την βρω... γιατί υπάρχει περίπτωση να πάθει τίποτα στην μεταφορά έτσι?  :fear:

Δημοσ.

αν την βάλεις σε σακούλα πλαστική μικρή  δεν θα πάθει τίποτα και μην ανυσηχείς έχουν τα μαγαζιά να την αλλάξουν αλλά πόσο την πήρες την 280?

Δημοσ.

αν την βάλεις σε σακούλα πλαστική μικρή  δεν θα πάθει τίποτα και μην ανυσηχείς έχουν τα μαγαζιά να την αλλάξουν αλλά πόσο την πήρες την 280?

280Χ είναι και την πήρα 280€. Από ότι βλέπεις η 290 που ήθελα έχει ένα 100αρι παραπάνω οπότε δύσκολα. Θα ρίξω μια ματιά και στα reviews της XFX γιατί οι υπόλοιπες δεν με ικανοποίησαν κυρίως λόγω του πολύ θορύβου.

Δημοσ.

Καλή η XFX αλλά φίλε μου η Sapphire δεν νιόθει, έχει καλύτερη ψύξη, ανεβαίνει ψηλότερα σε oc και είναι και ποιό ήσυχη και όλα αυτά για 10 ευρώ διαφορά.

• Like 1
Δημοσ.

Καλή η XFX αλλά φίλε μου η Sapphire δεν νιόθει, έχει καλύτερη ψύξη, ανεβαίνει ψηλότερα σε oc και είναι και ποιό ήσυχη και όλα αυτά για 10 ευρώ διαφορά.

Για ποια Sapphire μιλάς? Γιατί εγώ όσες είδα κάνουν απίστευτα πολύ θόρυβο. Ούτε πλυντήρια να ήταν.

Επίσης λέτε μήπως να φταίνε τα συγκεκριμένα pin connectors για την Asus r9 280x? Ή δεν παίζει κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

Α εσύ μιλάς για 290. Είναι 130 ευρώ παραπάνω από ότι είμαι εγώ τώρα όμως :P

Nvidia GTX 770 να μην την σκέφτομαι καν λόγω 2GB??

Δημοσ.

Η 770 πρώτα από όλα εκτός των 2gb είναι rebrand της 670 όπως και η 280Χ είναι της 7970GE βεβαίως. 

Δεύτερον δεν είναι τόσο δυνατή, τρίτον η 860 που λες νωρίτερα σίγουρα θα είναι περίπου στα κυβικά της 280Χ που έχεις τώρα μιας και η 880 πάει μεταξύ 780 και 780ti οπότε ούτε αυτή θα σου κάνει.

Η 290 είναι νέα gpu και όχι rebrand και αν δείς σε πολλά review ξεπερνάει εύκολα την 780 και κοντεύει την 780ti αλλά με λιγότερα χρήματα.

Την Sapphire που σου λέω την είχα πάρει 485 τον Ιανουάριο και δεν μετανιώνω ούτε λεπτό για το τελευταίο cent που έδωσα! Ψυχρή, ήσυχη, OC like crazy (έφτασα τα 1250/1450 με +.125V από 1000/1300 που είναι μαμά)!

Σίγουρα είναι 2 χρόνια εγγύηση και 130 ευρώ ακριβότερη από αυτή που έχει τώρα αλλά είναι άλλο επίπεδο κάρτας και έχει και 4gb μνήμης αρα θα κρατήσει περισσότερο αναλογικά σαν κάρτα. Just sayin...

Δημοσ.

Η 770 είναι 680 και όχι 670.Σε επιδόσεις περίπου παρόμοιες με την 280χ με μικρές διακυμάνσεις ανάλογα το παιχνίδι. Ο, τι και να διαλέξεις θα σε καλύψει απόλυτα σε 1080ρ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η 860 θα βγει 2015, δεν αξίζει να περιμένεις τόσο πολύ.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά αυτή η Sapphire πως σας φαίνεται? Μήπως είναι πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό? Γιατί έχει πολύ καλή τιμή και δεν βλέπω κανείς να την προτείνει. Έχουν αναφερθεί και για αυτήν προβλήματα?

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36350&cat=5

Δημοσ.

δεν ξερω ρε παιδια τι λεει το λινκ. εγω που ειμαι κατοχος της vapor x 280x σε φουλ gaming δεν την ακουω καθολου. και απο θερμοκρασιες μονο σε oc me bencmark εχει φτασει μαξ 78 βαθμους και μαλιστα με dual x

σε 10 λεπτα ενα  valley bench, και θερμοκρασιες θα ανεβασω χωρις OC

φρεσκο φρεκο 

image.png

image.jpg 

image.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...