Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εβαλα τα 7 προχτες και σημερα ξανβαζω τα 8,1 γιατι εχασα 3-4-5 fps.

δοκιμασε ενα valley στο extreme HD, μολις ετρεξα ενα και εβγαλα 43,1 fps ιδιες ειναι οι καρτες μας (280x) μας και τρωω κι εγω κατι κολληματα.

Δημοσ.

εβαλα τα 7 προχτες και σημερα ξανβαζω τα 8,1 γιατι εχασα 3-4-5 fps.

δοκιμασε ενα valley στο extreme HD, μολις ετρεξα ενα και εβγαλα 43,1 fps ιδιες ειναι οι καρτες μας (280x) μας και τρωω κι εγω κατι κολληματα.

Τοσο βγάζει και εμένα όταν είναι στα καλά της. Όταν το pc bootαρει άσχημα τότε στο Valley έχω 15-16 fps.

Δημοσ.

Αποτι εψαξα η ασους στις 280/x τα εχει κανει μανταρα.Το συστημα ψυξης ειναι μονο πανω στην gpu και τις μνημες δεν τις ψυχει.Ετσι ζεστενονται πολυ και χαλανε ευκολα.Αν μπορεις να την στειλεις πισω και να παρεις αλλο μοντελο 280x καντο.Προτειμησε msi η xfx.

Δημοσ.

Αποτι εψαξα η ασους στις 280/x τα εχει κανει μανταρα.Το συστημα ψυξης ειναι μονο πανω στην gpu και τις μνημες δεν τις ψυχει.Ετσι ζεστενονται πολυ και χαλανε ευκολα.Αν μπορεις να την στειλεις πισω και να παρεις αλλο μοντελο 280x καντο.Προτειμησε msi η xfx.

Αν φταίει όντως η κάρτα σαφώς την στέλνω πίσω και το πιο πιθανόν είναι να κρατήσω χρήματα για να βγει η 800 σειρά της Nvidia. Εδώ έχει σχέση το θέμα Dead on arrival ; το προηγούμενο Σάββατο παρέλαβα την κάρτα αγορασμένη από vision studio.

Δημοσ.

Αν ειδοποιησεις με καποιο τηλεφωνο ισως προλαβεις το DOA (συνηθως ειναι 7 μερες)

Η gtx 8xx θα ξεκινησει με την 880 τελος σεπτεμβριου και μεσα νοεμβριου θα βγει η 870.Και οι δυο θα ειναι πολυ πανω απο τα 250 ευρω της 280x (Αν υποθεσουμε οτι η 880 θα ειναι ανεμεσα σε 780ti και 780 υπολογιζε κανα 550-600αρι.Η 870 κανα 450-500).Εχει ελκυστικη τιμη η asus 280x αλλα αποτι φενεται ειναι η χειροτερη υλοποιηση καρτας γραφικων που εχει γινει απο μεριας amd.

Δημοσ.

Ναι το DOA παίζει για τώρα, αλλά γιατί δεν την στέλνεις πίσω και μια μικρή διαφορά να πάρεις την 290 όπως σου είπαν? Είναι με διαφορά καλύτερη από την 280Χ και εννοείται νέα γενιά! Εγώ έχω την κάρτα της υπογραφής και δεν νιώθει!

http://www.anandtech.com/show/7601/sapphire-radeon-r9-290-review-our-first-custom-cooled-290

Η AMD δεν φταίει εδώ, οι άλλες υλοποιήσεις από άλλες εταιρίες γιατί δεν έχουν τόσα προβλήματα? Η ASUS έκανε λάθος στην υλοποίηση και έτσι έχουμε τόσους δυσαρεστημένους πελάτες.

Καλά τα 3 χρόνια εγγύηση αλλά τι να τα κάνω αν είναι να γίνονται τα νεύρα μου τσατάλια?

Απορώ πάντως γιατί δεν εμπιστεύονται πολλοί την Sapphire που είναι ο αμεσότερος συνεργάτης της AMD στις κάρτες γραφικών εδώ και χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αυτό εννοώ.Το δοκιμασες;

Μόλις δοκίμασα να το αλλάξω αφού έτυχα ένα από τα "κακά" boots και δεν διορθώθηκε τίποτα δυστυχώς.

Αν ειδοποιησεις με καποιο τηλεφωνο ισως προλαβεις το DOA (συνηθως ειναι 7 μερες)

Η gtx 8xx θα ξεκινησει με την 880 τελος σεπτεμβριου και μεσα νοεμβριου θα βγει η 870.Και οι δυο θα ειναι πολυ πανω απο τα 250 ευρω της 280x (Αν υποθεσουμε οτι η 880 θα ειναι ανεμεσα σε 780ti και 780 υπολογιζε κανα 550-600αρι.Η 870 κανα 450-500).Εχει ελκυστικη τιμη η asus 280x αλλα αποτι φενεται ειναι η χειροτερη υλοποιηση καρτας γραφικων που εχει γινει απο μεριας amd.

Η 860 που φαίνεται να κοστίζει γύρω στο 300αρι δεν θα βγει φέτος?

Για την 290 παιδιά πρέπει να ανέβω ένα 100αρι, πράγμα αρκετά δύσκολο αυτή τη στιγμή  :fear:

Δημοσ.

Δανείστηκα από φίλο την AMD 6670, υλοποίηση από Asus. Θα δοκιμάσω αυτήν. Το θέμα είναι πως αυτή δεν συνδέεται με τροφοδοτικό οπότε δεν μπορούμε να διαπιστώσουμε αν το θέμα έχει σχέση με το τροφοδοτικό... Τέσπα ξεκινάω δοκιμές τώρα.

Δημοσ.

7 restarts και κρατάει τις ίδιες επιδόσεις που βέβαια είναι αρκετά χαμηλές. Στο amazing spider-man 2 στα very low και 1920x1080 έχει 23-35 fps. Όλες τις φορές τα ίδια. Στο Spec Ops πάει σε medium 30 fps +.

Οπότε μάλλον πρόκειται για θέμα της κάρτας γραφικών. Άρα κανονίζω αύριο να την στείλω πίσω. Το θέμα είναι τι να πάρω τώρα... αν μπορείτε ρίξτε καμιά γνώμη. Για 770 δεν το σκέφτομαι λόγω της 2GB μνήμης και για 290 πάλι ούτε γιατί ξεφεύγει από το budget. Αξίζει να πάω σε κάποια άλλη υλοποίηση, πχ XFX ή να ζητήσω χρήματα πίσω και να περιμένω για Nvidia GTX 860? Αυτή θα την προλάβουμε φέτος?

Επίσης μια λίγο χαζή ερώτηση. Δεν βρίσκω την πλαστική σακουλίτσα που ήταν μέσα η κάρτα γραφικών. Τα υπόλοιπα στο κουτί υπάρχουν κανονικότατα, και το κουτί φυσικά. Λέτε να τους πειράξει αυτό? Γιατί έβαλα μια δικιά μου πλαστική σακουλίτσα... Δεν θέλω να έχω τρεχάματα όμως μετά :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...