Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τότε μυρίζει τροφοδοτικό που παραδίδει σιγά σιγά. Έχεις συνδέσει τα 6-pin στην τροφοδοσία της κάρτας ε?

• Like 1
  • Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τότε μυρίζει τροφοδοτικό που παραδίδει σιγά σιγά. Έχεις συνδέσει τα 6-pin στην τροφοδοσία της κάρτας ε?

Τι εννοείς παραδίδει? Ούτε ένα μήνα δεν έχει κλείσει που το αγόρασα. Η κάρτα είχε μέσα ένα 8-pin καλώδιο που κατέληγε σε 2 6-pinα. Σύνδεσα 2 6-pinα του τροφοδοτικού εκεί και ένα ακόμα σε μια διπλανή εξάπινη υποδοχή που είχε.

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό σου δεν έχει 8πινο? Βάλε το 8πινο στην 8πινη υποδοχή και το άσε το άλλο 6πινο όπως είναι. Παίζει να έχεις πρόβλημα τροφοδοσίας. Το 8πινο σε 2 6πινα είναι μετατροπέας για τροφοδοτικά που δεν έχουν 8πινο!

Δημοσ.

Όχι δεν έχει οκταπινο. Ορίστε οι συνδέσεις :

PCI-Express Connector

2 x 6-Pin, 2 x 6+2-Pin

Εκτός εάν το τελευταίο είναι οκταπινο και δεν το έχω καταλάβει.

Δημοσ.

Το 6+2 είναι το 8πινο. Τα βάζεις δίπλα-δίπλα και "κουμπώνουν" και έτσι μπαίνουν στις υποδοχές τροφοδοσίας. (Α ρε STORM1978, πώς σου πήγε το μυαλό εκεί! ;) )

• Like 1
Δημοσ.

η κάρτα 1 εξαπινο και 1 8πινο δεν εχει; αν όχι δεν έχει καμια διαφορα.

μου φαίνεται παράξενο πάντως,το δικό μου xfx έχει 6 πινο και 8πινο κανονικο οχι 6+2 :P

Δημοσ.

η κάρτα 1 εξαπινο και 1 8πινο δεν εχει; αν όχι δεν έχει καμια διαφορα.

μου φαίνεται παράξενο πάντως,το δικό μου xfx έχει 6 πινο και 8πινο κανονικο οχι 6+2 :P

Ναι η κάρτα αυτές τις υποδοχές έχει. Στην θύρα του 8πινου όμως να από ποια μεριά να βάλω τα 2pins και από ποια τα 6? Ή δεν έχει σημασία?

Δημοσ.

το 6πινο στο 6πινο.

το 6+2 μπαινει ΜΟΝΟ απο τη μια μερια.Και να θες δεν μπορεις να το βαλεις αναποδα.

Οπως μπαινει το σκετο 6πινο με την ιδια κατευθυνση μπαινει και το 6+2

Δημοσ.

Τα νεύρα μου!!! Το σύνδεσα όπως είπαμε και πάλι θέματα με τα FPS! Μεγαλύτερη γκαντεμιά δεν γίνεται. Έχει μείνει τίποτα άλλο για δοκιμή?

Δημοσ.

Ευχελαιο...

Για δοκιμασε και αυτα πριν το ευχελαιο ομως:

1.Βγαλε ο,τι usb συσκευες εχεις πανω,εκτος απο πληκτρολογιο και ποντικι (αν μπορεις να βρεις και κανα παλιο ps2 να συνδεσεις ακομα καλυτερα).

2.Πηγαινε στο control panel-power options και βαλε το pc σε maximum perfomance.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...