kostas_dr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 "απαιτούν" Βρίσκουν και κάνουν, μ' άλλα λόγια.
Anorymous Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 και πως θα σταματισουν τις σελιδες να ζητανε λαικ ?
michael92 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Dislike θελουμε!! Εδώ το έβγαλέ το insomnia, θα το βάλει το facebook? 1
Bourdoulas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Για να δείτε αυτό το σχόλιο κάντε Like στην σελίδα μου.
stelios18120 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Εδώ το έβγαλέ το insomnia, θα το βάλει το facebook? Ναι σαν λαος δεν δεχομαστε ευκολα την απορριψη και κανουμε τσαμπουκαδες αν σε καποιον δεν αρεσουν οι ιδεες μας και κανει dislike
dimos47ki7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δεν εχω πατησει ΠΟΤΕ τετοιο like εχω κλεισει την σελιδα στο δευτερολεπτο , πριν προλαβει να εμφανιστει αυτη η μαλακια καν ! αυτο εχει παραγινει ειδικα οταν θελουν like ή κοινοποιηση για να δεις ενα βιντεο, το οποιο υπαρχει ουτως η αλλως στο youtube. προσωπικα βρισκω το βιντεο απο το παραθυρο του πηγαιου κωδικα της σελιδας και το βαζω σαν απαντηση στην δημοσιευση τους, ετσι για σπασιμο 6
badm235 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δεν εχω πατησει ΠΟΤΕ τετοιο like εχω κλεισει την σελιδα στο δευτερολεπτο , πριν προλαβει να εμφανιστει αυτη η μαλακια καν ! αυτο εχει παραγινει ειδικα οταν θελουν like ή κοινοποιηση για να δεις ενα βιντεο, το οποιο υπαρχει ουτως η αλλως στο youtube. προσωπικα βρισκω το βιντεο απο το παραθυρο του πηγαιου κωδικα της σελιδας και το βαζω σαν απαντηση στην δημοσιευση τους, ετσι για σπασιμο Το ίδιο κάνω και εγω.... Χαχα... Μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες... 1
21century Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δεν τα κόβει ολα καλύτερα που έγινε αχταρμάς με τις ανούσιες ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ?
gbeneto Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 ο μονος λόγος που έκανε αυτή την κίνηση είναι ότι το facebook πουλάει like μέσο του promote προγράμματος του και άλλος τρόπος να μαζέψεις like γι αυτούς είναι μη κερδοσκοπικός προς την εταιρία τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα