p07apo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Λοιπόν πήρα το θάρρος και ανοίγω ένα νέο θεματάκι για την gamescom 2014.Παραθέσω μερικά link για press conferensesMS (Press Conference στις 12 Αυγούστου, 15:00 )http://www.xbox.com/el-GR/GamescomSony (Press Conference στις 12 Αυγούστου, 20:00)http://blog.eu.playstation.com/gamescom/EA (Press Conference στις 13 Αυγούστου, 11:00 πμ )http://www.gameinformer.com/p/gamescom-ea.aspxKONAMI (Press Conference στις 13 Αυγούστου, 21:00)http://www.twitch.tv/KONAMIΑν κάποιο από τα παραπάνω link δεν δουλεύει σωστά/ είναι λάθος παρακαλώ επισημάνετε το λάθος ή προτείνετε κάποιο καλύτερο. Επίσημο site: gamescom - Celebrate the games Κατ' αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τους moderators για τις όποιες αλλαγές/βελτιώσεις. Για πείτε καμιά πρόβλεψη τώρα που είναι νωρίς. Λέτε να δούμε τίποτα καλό που δεν είδαμε στην E3 όπως uncharted 4 gameplay; 1
Vole Maulder Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Last Guardian, το πιστεύω, το νιώθω, το διαισθάνομαι! Βασικά, ελπίζω να μην αναλωθούν μόνο στην προώθηση των κυκλοφοριών του φθινιπώρου, και να δείξουν καινούργια πράγματα. Αν είναι να δούμε μισή ώρα Halo, μισή ώρα Far Cry, μία ώρα αθλητικά παιχνίδια κι άλλη μία ώρα Κολοφντούντι θα είναι τίγκα απογοήτευση.
p07apo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Last Guardian, το πιστεύω, το νιώθω, το διαισθάνομαι! Βασικά, ελπίζω να μην αναλωθούν μόνο στην προώθηση των κυκλοφοριών του φθινιπώρου, και να δείξουν καινούργια πράγματα. Αν είναι να δούμε μισή ώρα Halo, μισή ώρα Far Cry, μία ώρα αθλητικά παιχνίδια κι άλλη μία ώρα Κολοφντούντι θα είναι τίγκα απογοήτευση. Το ελπίζω κι εγώ για το last guardian αλλά χλωμό το κόβω .
HarryGrey Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Το ελπίζω κι εγώ για το last guardian αλλά χλωμό το κόβω . Eχω σταματησει να ελπιζω για Last Guardian. Νεα πραγματα για το Scalebound να δειξουν που ήταν απ τις μεγάλες εκπλήξεις για μένα.
p07apo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Επειδή έχασα τα πρώτα 25 λεπτά. Έδειξε τίποτα καλό; Rise of the tomb raider exclusive xboxone!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 δλδ 6 μηνες μετα εμεις.Δεν πειραζει Γραφικαρες το QB!
HadesGR Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Για Nintendo δεν βλέπω κάτι και έχει πει ότι θα είναι εκεί. Link παρακαλώ?
p07apo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 ok τα σπάσε το quantum break. Ωραίο και το ori
Tilemaxx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 12-17 θες να πείς, γιατί οι παρουσιάσεις Sony-MS είναι σήμερα.
Vole Maulder Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Το Quantum Break φαίνεται πολύ ωραίο, πρέπει να πω. Και το Ori συμπαθητικό φάνηκε. Το Tomb Raider είναι πιο minor απ' ό,τι θέλουν να φαίνεται, γι' αυτό και δεν έδειξαν τίποτα από gameplay. Σε περίπτωση που δε θυμάστε ή δεν το έχετε δει, είναι συνέχεια του Lara Croft and the Guardian of Light, δεν είναι "κανονικό" Tomb Raider. 1
p07apo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Το Quantum Break φαίνεται πολύ ωραίο, πρέπει να πω. Και το Ori συμπαθητικό φάνηκε. Το Tomb Raider είναι πιο minor απ' ό,τι θέλουν να φαίνεται, γι' αυτό και δεν έδειξαν τίποτα από gameplay. Σε περίπτωση που δε θυμάστε ή δεν το έχετε δει, είναι συνέχεια του Lara Croft and the Guardian of Light, δεν είναι "κανονικό" Tomb Raider. Τo ori θα βγει και για pc, για το tomb raider δεν ξέρω. Αν είναι όπως τα λες τότε δεν τρέχει και τίποτα, υπάρχει και το tomb raider and the temple of osiris που μοιάζει πολύ. Βασικά το temple of osiris είναι το sequel και κυκλοφορεί 9 Δεκεμβρίου.
Vole Maulder Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Not sure, βασικά. Το βίντεο που έδειχναν από πίσω το είχαν δείξει παλιότερα όταν μιλούσαν για το Temple of Osiris. 'Η εγώ τα έχω μπερδέψει ή εκείνοι τα έχουν μπερδέψει στο promotion. Και "κανονικό" να είναι, με τόση γκρίνια που έπεσε στο προηγούμενο για το ότι δεν είχαν κέρδος, θέλω να τους δω τι θα κάνουν τώρα άμα το βγάλουν μόνο στην κονσόλα με το μικρότερο install base στην αγορά.
p07apo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Not sure, βασικά. Το βίντεο που έδειχναν από πίσω το είχαν δείξει παλιότερα όταν μιλούσαν για το Temple of Osiris. 'Η εγώ τα έχω μπερδέψει ή εκείνοι τα έχουν μπερδέψει στο promotion. Και "κανονικό" να είναι, με τόση γκρίνια που έπεσε στο προηγούμενο για το ότι δεν είχαν κέρδος, θέλω να τους δω τι θα κάνουν τώρα άμα το βγάλουν μόνο στην κονσόλα με το μικρότερο install base στην αγορά. Βασικά το sequel του κανονικού είναι. http://www.ign.com/wikis/rise-of-the-tomb-raider Ελπίζω να μην καταλήξει σαν την crytek Για Nintendo δεν βλέπω κάτι και έχει πει ότι θα είναι εκεί. Link παρακαλώ? Για Nintendo δεν ξέρω κάτι. 12-17 θες να πείς, γιατί οι παρουσιάσεις Sony-MS είναι σήμερα. Ναι έχεις δίκιο απλά στο επίσημο site λέει 13 με 17.
spartan29gr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 δλδ 6 μηνες μετα εμεις.Δεν πειραζει Γραφικαρες το QB! Ειναι που δεν θα βλεπαμε γραφικαρες απο τις καινουργιες κονσολες. Φαντασουν να παρουν μπροστα και τα αλλα μεγαλα στουντιος που δεν μας εχουν δειξει τιποτα ακομη!!τι εχει να γινει. Για Nintendo δεν βλέπω κάτι και έχει πει ότι θα είναι εκεί. Link παρακαλώ? Η νιντεντο δεν θα εχει καποια επισημη παρουσιαση στην gamescom(αν δεν κανω λαθος)δυστυχως. 1
p07apo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Ειναι που δεν θα βλεπαμε γραφικαρες απο τις καινουργιες κονσολες. Φαντασουν να παρουν μπροστα και τα αλλα μεγαλα στουντιος που δεν μας εχουν δειξει τιποτα ακομη!!τι εχει να γινει. Η νιντεντο δεν θα εχει καποια επισημη παρουσιαση στην gamescom(αν δεν κανω λαθος)δυστυχως. http://nintendoeverything.com/nintendo-will-be-at-this-years-gamescom/ Απλά, όπως είναι αναμενόμενο δεν θα υπάρξει κάποιια παρουσίαση. Από sony πάντως περιμένω οπωσδήποτε σοβαρό bloodborne gameplay αν δεν υπάρχει τότε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα